ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι οπαδοί της απλής αναλογικής και του ΟΛΟΙ μαζί για το "καλό" της πόλης διαμαρτύρονται επειδή κάποιοι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι συνδράμουν ΑΜΙΣΘΙ σε θέσεις Αντιδημάρχων την διοίκηση Γ. Χατζηδάκη

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Οι οπαδοί της απλής αναλογικής και του ΟΛΟΙ μαζί για το "καλό" της πόλης διαμαρτύρονται επειδή κάποιοι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι συνδράμουν ΑΜΙΣΘΙ σε θέσεις Αντιδημάρχων την διοίκηση Γ. Χατζηδάκη



Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας αντιμετώπισε ΘΕΤΙΚΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επιλογή του κ. Φώτη Χρυσουλάκη για την θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας υπάρχουν και αυτοί που σε αντίφαση με τις συνέργειες που διαφήμιζαν πριν τις δημοτικές εκλογές θεωρούν λανθασμένα πως οι ψήφοι των δημοτικών συμβούλων ανήκουν στην δημοτική παράταξη και ΟΧΙ σε όσους ψηφίστηκαν για ό,τι είναι και όχι επειδή συμμετέχουν σε νεφελώδεις ιδεολογικά δημοτικές παρατάξεις. 

Το οξύμωρο της Ιστορίας είναι πως οι επικεφαλής που διαμαρτύρονται δεν είχαν δώσει ΠΟΤΕ ιδεολογικό προσανατολισμό στις δημοτικές τους παρατάξεις και είχαν υποψήφιους από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα που δυστυχώς που θα τους στεναχωρήσουμε αλλά πολλές φορές είναι η μέρα με την νύχτα ή η Ανατολή με τη Δύση παράδειγμα πιο επίκαιρο στις εποχές που ζούμε. 

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κος Ασβεστάς ή ο κος Κοκοτίνης θεωρεί πως είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ ή πιο αριστερός από τον νυν δήμαρχο ή πως η δική τους παράταξη έχει πιο αριστερή χροιά αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ ξέρουμε πως αυτή η παράταξη με επικεφαλής τότε τον αείμνηστο Κονδύλη είχε δώσει στήριξη στον κεντροδεξιό  Γιάννη Αναγνώστου για να γίνει δήμαρχος απέναντι στον Θεόδωρο Γεωργάκη. 

Για εμάς πλην των ακραίων αριστερών δημοτικών παρατάξεων δηλαδή της κομμουνιστικής Λαϊκής Συσπείρωσης και των παρατάξεων των κυρίων Σόφη και Μανιάτη που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ τι πρεσβεύουν ΟΛΕΣ οι άλλες και αυτή που διοικεί σήμερα τον δήμο μας ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ κινούνται σε ΘΟΛΑ νερά. 

Στις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις π.χ όπως θυμόσαστε υπήρχαν υποψήφιοι νοσταλγοί και από όσο γνωρίζουμε το ΛΑΘΟΣ θα επαναληφθεί και στις κάλπες του 2023 αφού μοιάζει πρακτικά δύσκολο να μην πέσεις σε κάποιον ΥΜΝΗΤΗ δικτατόρων σε μια πόλη που ΖΕΧΝΕΙ φασισμό. 

Για τους κομμουνιστές και τους υποψηφίους τους τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα στο τι πρεσβεύουν και στο τι επιθυμούν ως ΛΥΣΗ για τα προβλήματα της πόλης μας όμως για τους υπόλοιπους τα πράγματα παραμένουν αντιφατικά αφού εάν υιοθετείς μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ατζέντα δεν μπορείς να τιμάς ταυτόχρονα και δοτούς δημάρχους της χούντας ή να συσπειρώνεσαι με ό,τι πιο αντιδραστικό υπάρχει στην πόλη στη ΛΑΘΟΣ επιλογή ας φύγει ο νυν δήμαρχος και ας έρθει όποιος να είναι! 

Το είδαμε και στις κάλπες του 2019 όπου ενώθηκαν ιδεολογικά αντίθετοι χώροι για να φύγει το "απόλυτο κακό" που ήταν ο δήθεν αυταρχικός πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος που φέρει ευθύνες για τις επιλογές του κάποιες από τις οποίες "βαρύνουν" σήμερα τον κ. Ψυρρόπουλο που δεν φρόντισε να αλλάξει και πολλά σε πρόσωπα που είχαν θέσεις ευθύνης στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κάνει το 32% της παράταξής του ένα 12%-15% που ίσως όμως υπό προϋποθέσεις του δώσει την ευκαιρία να είναι στον δεύτερο γύρο και να ευελπιστεί στο να συμβεί ό,τι και το 2019 με ηττημένο βέβαια αυτή την φορά τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη. 

Γιατί εμείς πέσαμε ΕΞΩ στην πρόβλεψή μας το 2019 γιατί δεν θεωρούσαμε ΠΟΤΕ πιθανό πως οι προνομιακοί σχεδόν προμηθευτές του δήμου μας θα ΨΗΦΙΖΑΝ τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη και όχι έναν δήμαρχο που επί 9 συναπτά έτη είχε επιλέξει τις επιχειρήσεις τους ως τις πιο συμφέρουσες για να αναλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα στο δήμο μας. Πιθανόν και να ήταν αφού οι ίδιοι άνθρωποι και σήμερα με 2-3 καινούργιες προσθήκες είναι οι μεγάλοι νικητές των διαγωνισμών ή των απευθείας αναθέσεων αφού ας μην κρυβόμαστε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ στο ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα στην Ελλάδα έως ότου τα πάντα πάνε σε ΙΔΙΩΤΕΣ. 

Το Ελληνικό Δημόσιο ήταν και παραμένει ένας πολύ κακός επιχειρηματίας και για τον λόγο αυτό η χώρα βούλιαξε και οικονομικά μετά την ΗΘΙΚΗ της χρεοκοπία! 

Δεν αντιλαμβανόμαστε λοιπόν γιατί βάλλουν οι πρώην σύντροφοί του κατά του κ. Χρυσουλάκη που άμισθος αναλαμβάνει βαρύ φορτίο αφού όσο τον έχουμε παρακολουθήσει πιστεύει σε πράγματα που η ίδια η ζωή έχει ξεπεράσει προ πολλού. 
Επομένως για εμάς είναι μια ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για την ΘΕΣΗ του Αντιδημάρχου Παιδείας για να μην έχει και κανείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως εμείς δεν κατανοούμε πόσο δύσκολο είναι για έναν ΑΡΙΣΤΕΡΟ να αντιληφθεί πως τα ιδιωτικά σχολεία είναι καλύτερα, προσφέρουν περισσότερες γνώσεις σε όσους φοιτούν σε αυτά και εμείς των δημοσίων σχολείων ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΑΣΤΕ και δεν πλεονεκτούμε ακόμα και εάν έχουμε ένα "ηθικό" πλεονέκτημα που στις καπιταλιστικές κοινωνίες δεν μεταφράζετε σε ΚΕΡΔΟΣ για εμάς που ακόμα και εάν είμαστε "ηθικοί" ( τα εισαγωγικά γιατί πάντα αφήνουμε τους πολλούς να μας κρίνουν εμείς θεωρούμε πως είμαστε) δεν θα ωφεληθούμε σε τίποτα οικονομικά εκτός και κάποιος θεωρεί κέρδος το να μην χαλάσουμε μαζί τους! 

Και δεν θα χαλάσουμε γιατί έχουμε "αριστερά" ακούσματα είμαστε περισσότερο "επαναστάτες" από κάποιους που υπηρετούν τον καπιταλισμό και σίγουρα γνωρίζουμε περισσότερους αναρχικούς- τζογαδόρους  και τύπους σαν τον ΛΕΞ που μια χαρά τα πάει με τον Light ωραία τραπάρει εάν και πολύ πένθιμα σε μια κοινωνία που θα προχωρήσει στον ήδη "στρωμένο με αγκάθια" δρόμο πολύ απλά γιατί άλλος πιο καλός και κυρίως πιο δημοκρατικός δεν μπορεί να υπάρξει. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς ευχόμαστε από θέση πλέον ευθύνης ο κος Χρυσουλάκης να υλοποιήσει κάποιες από τις Ιδέες του πράγμα δύσκολο γιατί δεν είναι υπουργός Παιδείας αλλά διαχειριζόμενος δημόσιο χρήμα θα κατανοήσει πόσο δύσκολο είναι και για τους επαγγελματίες πολιτικούς ( γιατί ο ίδιος δεν μας δίνει την αίσθηση πως είναι θετικό για εμάς εάν και δεν είναι στην πραγματικότητα) να κάνουν πράξη τα "αυτονόητα" που δεν είναι καθόλου όταν το ταμείο είναι συγκεκριμένο και οι οικονομικοί πόροι δεν είναι ανεξάντλητοι. 

Μάθαμε από μαθητές του πως είναι καλός καθηγητής και έχει μεταδοτικότητα και σίγουρα θα έρθει σε δύσκολη θέση κάθε φορά που τα χρήματα δεν θα φτάνουν και που πολλά από όσα θεωρούμε όλοι μας "αυτονόητα" δεν μπορούν να συμβούν σε μια πραγματικότητα που ξεπερνάει τους δικούς μας συναισθηματισμούς και που μας πληγώνει όταν πρέπει να πούμε μια ΑΛΗΘΕΙΑ που οι "ψεκασμένοι" δεν θα πιστέψουν. 

Όποιος πορεύεται με οδηγό την ΑΛΗΘΕΙΑ συνήθως απομονώνεται από όσους θεωρούν πως εάν αυτή είναι ΠΙΚΡΗ καλό θα είναι να περιθωριοποιείται. 

Και αυτό συμβαίνει και στις μέρες μας όταν η παρούσα κυβέρνηση ενώ γνωρίζει πως τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ είναι μπροστά αναζητεί θετικά νούμερα για να σας πει πως υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ . 

Ελπίδα όμως για έναν χρεοκοπημένο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και σε πόσους θα πέσει και φέτος το ΤΖΟΚΕΡ για να σωθούν; 

Για όλους τους άλλους έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας όπου τα παιδιά σας θα έχουν λιγότερες ευκαιρίες από όσες είχατε εσείς πριν 20-30 χρόνια και που η ζωή τους καταστράφηκε επειδή κάποιοι σας έπεισαν πως είναι λογικό να ζείτε ή μάλλον να ζούμε πάνω από τις οικονομικές μας ΔΥΝΑΜΕΙΣ. 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν υπήρχαμε πριν σκάσει η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ αλλά ως ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ από το 2007 την είχαμε ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕΙ και οι συνάδελφοί μας τότε μας είχαν ΨΕΞΕΙ επειδή αποκαλύπταμε κάτι που στα διεθνή ΜΜΕ έπαιζε από το 2006 όπως τις μέρες αυτές παίζει η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ιταλίας που είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα συμβεί εκτός και αρχίσουν να σκέφτονται ΛΟΓΙΚΑ όσοι ξεκίνησαν να χορεύουν με τον Πέπε Γκρίλο και κατέληξαν να ψηφίζουν μια νοσταλγό του Μουσολίνι για αυριανή τους πρωθυπουργό. 

Θα καταλάβει και αυτή ως πρωθυπουργός πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος θα γίνει μέρος της ΜΙΑΣ συνταγής και ή θα οδηγήσει την Ιταλία σε μεταρρυθμίσεις που θα καθυστερήσουν την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της ή θα την στείλει κατευθείαν σε μνημόνια και όλες αυτές τις περιπέτειες από τις οποίες η χώρα μας δεν τελείωσε αλλά τι να σας πουν και οι πολιτικοί αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν σας αρέσει. 

Για την πόλη μας εμείς δεν έχουμε υψηλές φιλοδοξίες γνωρίζοντας τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας που ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί πως επί τρεις τουλάχιστον δεκαετίες η χώρα ζούμε πάνω από τις οικονομικές δυνατότητές της. 

Ελεύθεροι επαγγελματίες , δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι αμείβονταν περισσότερο από όσο επέτρεπαν οι δείκτες της οικονομίας και που μπορεί κάποιους να μην τους αφορά αλλά για αυτά θα πληρώσουν τρεις γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων που ήδη αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον σε άλλα δυτικά κράτη. 

Μετανάστες με καλύτερο ίσως βιογραφικό από τα ρεύματα που αντιμετώπισε η χώρα μας την δεκαετία του 1990 αλλά ο ΞΕΝΟΣ είναι δυστυχώς ξένος και νιώθει έτσι έως ότου ενσωματωθεί στην κοινωνία που δραστηριοποιείται κάτι που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα ιδίως εάν έχεις εκπαιδευτεί να πιστεύεις ΨΕΥΔΩΣ πως ανήκεις σε μια ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ! 

Είναι κρίμα παιδιά Αλβανών μεταναστών να χαιρετάνε ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ στις τάξεις της Χρυσής Αυγής ή του κόμματος Κασιδιάρη που θα πρέπει και αυτός να κατανοήσει πως θα παραμένει εκτός Βουλής όχι επειδή δεν τον θέλουν οι Αμερικανοί όπως διατείνεται αλλά επειδή δεν βάζει ΤΕΛΟΣ στην εγκληματική δράση των συναγωνιστών του. 

Και τα αδέλφια της Ιταλίας ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ είναι αλλά δεν έχουν την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως με μπουνιές , κλωτσιές και μαχαιρώματα θα πετύχουν και κάτι. Αυτά έκανε το MSI που είναι πλέον παρελθόν αφού ο Εθνικισμός ήταν και παραμένει υπόθεση του δυτικού κόσμου δεν "φυτρώνει" στην ΒΑΡΒΑΡΗ Ανατολή εκεί έχουμε γραφικούς σαν τον ΖΙΡΙΝΟΣΚΙ ή παρανοϊκούς σαν τον Ντούγκιν που έχει την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορεί ένας κατώτερος πολιτισμός να επιβληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε έναν ΑΝΩΤΕΡΟ σε συνθήκες παγκόσμιου ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ όπου όλες και όλοι μας έχουμε πρόσβαση στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ πληροφόρηση και μπορούμε να συγκρίνουμε προϊόντα και να αξιολογήσουμε πιο είναι καλύτερο και πιο χειρότερο. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: