ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν βλέπουμε καμία ευαισθησία από τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ για την μετατροπή φοιτητικών εστιών σε ΕΣΤΙΕΣ κάθε εγκληματικότητας

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δεν βλέπουμε καμία ευαισθησία από τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ για την μετατροπή φοιτητικών εστιών σε ΕΣΤΙΕΣ κάθε εγκληματικότητας

 


Ο συγχρωτισμός "αναρχικών" οργανώσεων με ποινικούς όπως ο εικονιζόμενος θα τους οδηγήσει σε περιπέτειες αφού για όσους δεν το γνωρίζουν είναι αδίκημα η πώληση όπλων και μπορεί να σε οδηγήσει βαθιά στη φυλακή όταν ο αγοραστής έχει χρησιμοποιήσει το όπλο για ένοπλες ληστείες και για δολοφονίες. 

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου που έγινε μέσω πληροφοριών που συνέλεξε οδήγησε σε μικρά αποτελέσματα με βάση αυτά που ανέμεναν όσοι επιχείρησαν να "καθαρίσουν" το μέχρι προσφάτως άβατο του χώρου. 

Τα ΟΠΚΕ απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως είναι η πιο πολύτιμη ομάδα της ΕΛ.ΑΣ και αυτό συμβαίνει γιατί πρόκειται για άνδρες και γυναίκες που επιλέγουν να υπερασπιστούν τον Νόμο και την Τάξη και δεν βρίσκονται εκεί μέσω μιας εξεταστικής διαδικασίας που οδηγεί όσους επιλέγουν την ΕΛ.ΑΣ για γρήγορο μεροκάματο. 

Η δουλειά θα μπορούσε να γίνει καλύτερα εάν η πολιτική ηγεσία έβαζε περισσότερες υπηρεσίες στις δράσεις αυτές που μπορεί να οδηγήσουν στις φυλακές και νεαρά άτομα που είναι έτοιμα να αιματοκυλήσουν και πάλι την χώρα "ντύνοντας" την εγκληματική τους δράση με ιδεολογικό περιτύλιγμα. 

Αναμένονται και άλλες συλλήψεις και η επιχείρηση δεν πήγε τόσο καλά όσο διαφημίζεται στα ΜΜΕ.

ΥΓ: Ο εικονιζόμενος 30χρονος Αλβανός με το παρατσούκλι "Έσκο" είναι αυτός που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. Γνώριμος των αρχών για υποθέσεις ληστειών και διακίνησης ναρκωτικών αλλά ασύλληπτος έως χθες. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: