ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να που θα συμφωνήσουμε και εμείς μια φορά με τον συνδημότη μας Παύλο Παπαθανασίου

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Να που θα συμφωνήσουμε και εμείς μια φορά με τον συνδημότη μας Παύλο Παπαθανασίου

 


Το σχόλιο αλιεύσαμε στην ομάδα του facebook Ηλιούπολη -Ειδήσεις & Απόψεις του κ. Γιάννη Καραμαγκάλη κάτω από ανάρτηση της είδησης που αφορούσε την καταγγελία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή για το γνωστό πλέον θέμα με την γωνιά ανακύκλωσης δίπλα στο μνημείο για τους Ποντίους. 

Τα παράπονα για την καθαριότητα , η έλλειψη σχεδιασμού από τους δημοτικούς υπαλλήλους της τεχνικής μας υπηρεσίας και το ΓΕΓΟΝΟΣ πως επικοινωνιακά δεν "τσουλάει" καλά το πράγμα για την διοίκηση πλέον είναι ορθές παρατηρήσεις ενός συνδημότη μας που στήριξε με όλες του τις δυνάμεις στο να βγει αυτή η διοίκηση. 

Και εντάξει εμάς που δεν θα τους ψηφίσουμε , ούτε τους ψηφίσαμε το 2019 δεν μας ακούνε εμείς ποτέ δεν θα σας πούμε πως είμαστε πάνω από κόμματα και χρώματα έστω και εάν κριτικάρουμε και το δικό μας όταν κάνει ανάλογες ή ακόμα και πιο σοβαρές γκάφες. 

Δεν μας παραξενεύει το λάθος υπαλλήλων που έτσι και αλλιώς πρέπει να είσαι πολύ κολλημένος για να έχεις την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορούν να λειτουργήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά υπό την οιαδήποτε καθοδήγηση. 

Αυτό που θεωρούμε εξοργιστικό είναι η αδιαφορία και κυρίως το οικονομικό κόστος που θα πληρώσουμε όλες και όλοι μας για να μεταφερθούν οι λάθος τοποθετημένες γωνίες ανακύκλωσης σε άλλα σημεία της πόλης. 

Γιατί όπως είδαμε και στην ανάρτηση του συνδημότη μας κ. Νίκου Καραβαγγέλη δεν είναι η μοναδική γωνία που τοποθετήθηκε απλώς για να τοποθετηθεί είναι και άλλες που δεν είναι λειτουργικές.

Και βέβαια το κλίμα ανάμεσα στους δημότες μας είναι άριστο θα λέγαμε εμείς αφού μπορούν να συζητήσουν για τα θέματα της πόλης μας άνθρωποι με διαφορετικές ιδεολογίες πάντα για το καλό της πόλης και πάνω από κόμματα και χρώματα. Γνωρίζετε βέβαια πως εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν είμαστε της άποψης πως όλες και όλοι μπορούμε να κινηθούμε προς την σωστή κατεύθυνση όταν ο ένας θα τραβάει προς τα δεξιά και ο άλλος προς τα αριστερά το "καράβι- δήμος" θα μένει στάσιμο περικυκλωμένο από "κύματα" που στο τέλος θα το βουλιάξουν. 

Γιατί ακόμα και εάν δεν υπήρχαμε εμείς , ακόμα και εάν αύριο στο τιμόνι της χώρας μας αναλάμβαναν άλλοι "καπετάνιοι" π.χ Τσίπρας - Ανδρουλάκης οι ιδιωτικοποιήσεις δομών των δήμων απλώς θα καθυστερούσε γιατί είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τα θέλω όσων διοικούν αλλά από την οικονομική ανέχεια της χώρας. 

Την ώρα που πολίτες ξεπούλησαν τα ΠΑΝΤΑ για να επιβιώσουν σε μια κρίση που κρατάει από το 2010 και ξεκίνησε τρία χρόνια πριν χωρίς η Πολιτεία να ακούει τις ΚΡΑΥΓΕΣ σοβαρών οίκων αξιολόγησης είναι πολυτέλεια να καμώνεται ένα κράτος - παρίας πως μπορεί να διατηρήσει κοντά στους 800.000 δημοσίους υπαλλήλους μόνο και μόνο για να διατηρήσει την πρωτιά στις βουλευτικές κάλπες το κόμμα της ΝΔ που δεν υλοποιεί το πρόγραμμά της αλλά φλερτάρει επικίνδυνα με τον κρατισμό. 

Δεν είναι πως δεν μπορούν απλώς δεν θέλουν να χάσουν τις καρέκλες τους και για ψηφοθηρικούς λόγους προχωρούν σε χιλιάδες προσλήψεις ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξασφαλίσουν ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ στις κάλπες του 2023. 

Και την αυτοδυναμία ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ και όλες και όλοι εμείς θα έχουμε φορτωθεί χιλιάδες μόνιμους εργαζομένους του δημοσίου τομέα που οι επόμενες κυβερνήσεις ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ καμία δυνατότητα να συντηρήσουν αφού η χώρα θα χρειαστεί και πάλι νέο δανεισμό και μνημόνια πολύ γρηγορότερα από όσο κάποιοι φαντάζονται! 

ΥΓ: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε το link με το σχόλιο γιατί η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε δει και παίζει στην ομάδα αρκετές μέρες! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: