ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Όπως όλες και όλοι ξέρουν από την δημοτική παράταξη "Πρώτα Ηλιούπολη" έχουν φύγει πολλά στελέχη. Αρχικώς έφυγαν δημοτικοί σύμβουλοι που θέλησαν να συνδράμουν την νυν διοίκηση και δεκάδες πλέον πρώην υποψήφιοι της δημοτικής αυτής παράταξης αναζητούν κυρίως να δημιουργήσουν μια νέα δημοτική παράταξη αφού η επιλογή του κ. Ψυρρόπουλου ως διάδοχου του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου δεν τους καλύπτει. Εμείς την άποψή μας την έχουμε πει και εάν χρειαστεί θα την ξαναπούμε και προεκλογικά άλλωστε δεν μας αφορά μια κεντροαριστερή επιλογή για τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και αυτή την φορά θα ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ όπως πάντα έναν ΔΕΞΙΟ υποψήφιο. Μας κάνει όμως εντύπωση πως παρά τις απώλειες υπάρχουν αρκετοί που εξαιτίας ακριβώς του κ. Ψυρρόπουλου θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά την "τύχη" τους ως υποψήφιοι. Ξέρουμε ήδη 10 ονόματα που θα είναι για πρώτοι φορά υποψήφιοι με την παράταξη αυτή όπως τουλάχιστον ανοιχτά ισχυρίζονται και 1-2 από αυτούς ή αυτές θα παίξουν και εδώ προεκλογικά γιατί εμείς θέματα δεν χάνουμε, ό,τι δεν γράφουμε και το μαθαίνετε από αλλού υπάρχει ΠΑΝΤΑ λόγος! 

  • Μην ακούμε φαντασίες για υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας με καταγωγή από την Αρκαδία ο κος Αντζινάς είναι στο πλευρό του δημάρχου  και άλλος Αρκάδας δεν θα εκτεθεί σε μια μάχη που όπως όλα δείχνουν έχει ήδη κριθεί! 

  • Στα πλάγια δεξιά του ιστολογίου μας είναι οι δημοφιλείς αναρτήσεις εβδομάδας. Είναι δηλαδή αυτές που για "ανεξήγητους" λόγους πολλές φορές διαβάσατε περισσότερο. Για εμάς φυσικά και παίζει λόγο τι διαβάζετε από τα λίγα που αναρτούμε αυτή την περίοδο και αυτό θα συνεχιστεί και για τον μήνα που ήδη μπήκε και ό,τι θέλουμε να "σπρώξουμε" πιο πολύ το βάζουμε στις ομάδες που διαχειριζόμαστε στα social media εάν οι αναρτήσεις μας "τσουλάνε" χωρίς αναρτήσεις στο facebook είμαστε ευχαριστημένοι όταν διαπιστώνουμε πως πολλοί μπαίνετε ΜΟΝΟ από εκεί αναρωτιόμαστε 10 χρόνια τώρα τι κοινό "χτίζουμε";

  • Σε σχόλιο που κατέβηκε αλλά πρόλαβαν και το κατέβασαν σε ομάδα στο facebook ειπώθηκε ΨΕΥΔΩΣ πως εμείς έχουμε γράψει πως ο κος Ψυρρόπουλος δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο! Δεν έχουμε γράψει ποτέ κάτι τέτοιο εκτός και κάποιοι θεωρούν πως επειδή δεν θα τον ψηφίσουμε ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Δεν έχει τέτοιο θέμα όμως αφού ο ΜΟΝΟΣ υποψήφιος δήμαρχος που πέρασε στον δεύτερο γύρο και έχουμε ΨΗΦΙΣΕΙ από τον πρώτο είναι ο πρώην δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου. 

  • Δεν ξέρω εάν τον έχετε δει ήδη αλλά ο συνδημότης μας Λάμπρος Ξύνας είναι ήδη στην Ελλάδα και στην πόλη μας για διακοπές αφού ως γνωστόν πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις ΗΠΑ. Σας βάζουμε και μια φωτογραφία από μαγαζί Γιάννη Ταβουλάρη για να πειστείτε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: