ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με αφορμή τον θάνατο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ οι κομμουνιστές αποδεικνύουν πως δεν έχουν ακόμα κατανοήσει πως οι εποχές άλλαξαν

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Με αφορμή τον θάνατο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ οι κομμουνιστές αποδεικνύουν πως δεν έχουν ακόμα κατανοήσει πως οι εποχές άλλαξαν

 

Προσπαθώντας να αμαυρώσουν το γεγονός πως ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ οδήγησε μια χώρα από την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τον κόκκινο φασισμό στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φίλοι , μέλη και ψηφοφόροι του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδας προσπαθούν να ξαναγράψουν την Ιστορία στα δικά τους μέτρα για να χωρέσει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τους. 

Έτσι ταυτιζόμενοι σχεδόν πλήρως με το νέο μοντέλο ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ διακυβέρνησης Πούτιν χρεώνουν στον εκλιπόντα πολιτικό που άνοιξε το δρόμο για μια δημοκρατική Ρωσία πράγματα για τα οποία ο ίδιος δεν ευθύνεται αλλά όσοι τον ακολούθησαν και κυρίως ο ρωσικός λαός που δείχνει αξιοπρόσεκτη ΑΝΟΧΗ σε τυραννικά καθεστώτα. 

Έτσι "εκπαιδεύτηκαν" από τον πατερούλη Στάλιν έτσι πορεύονται αγνοώντας πως οι επιλογές τους θα του θέσουν στο διεθνές περιθώριο αφού οι εποχές άλλαξαν. 

Σε έναν κόσμο που δεν μπορείς να κρύψεις την ΑΛΗΘΕΙΑ και που υπάρχουν ΜΜΕ που με τα λάθη τους , τις  παραλείψεις τους αλλά και τις υπερβολές τους ΦΩΤΙΖΟΥΝ τα πάντα κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να "αναστήσουν" τα πολιτικά πτώματα δικτατόρων και να τους "δικαιώσουν" αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. 

Όμως ο κομμουνισμός απέτυχε γιατί δεν έχει ΛΥΣΕΙΣ στα καθημερινά προβλήματα γιατί αρνείται πεισματικά το ΓΕΓΟΝΟΣ πως δεν ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων" και κυρίως επειδή έχει την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως το κράτος μπορεί να κάνει τα πάντα καλύτερα από έναν ιδιώτη και να σκεφτεί για αυτόν ποιο είναι το καλό του! 

Δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να αντιπαρατεθούμε με το χθες σε αυτή μας την ανάρτηση αφού όποιος δεν θέλει να δει την ΑΛΗΘΕΙΑ θα ψάξει 100 θεωρίες συνωμοσίας για να προσπαθήσει να πείσει αφελείς πως όλα είναι σχεδιασμένα από τους "κακούς" αυτού του κόσμου που θέλουν να μας επιβάλλουν την θέλησή τους και μάλιστα αυτό συμβαίνει σε δυτικά κράτη όπου οι πολίτες έχουν την δυνατότητα κάθε τέσσερα χρόνια ( στην Ελλάδα και νωρίτερα μερικές φορές ) να αντικαταστήσουν με την ψήφο τους τον οιοδήποτε πολιτικό που θεωρούν πως προσβάλει την νοημοσύνη τους. 

Σε κάθε περίπτωση η αναβίωση του κομμουνισμού ή ακόμα και του φασισμού που είναι το ίδιο με διαφορετικό χρώμα είναι κάτι που εάν συμβεί θα συμβεί με την ΨΗΦΟ μας και μιλάμε βέβαια για τα δυτικά κράτη και όχι για κράτη παρίες όπως η Βόρεια Κορέα , η Κίνα, το Ιράν ή ακόμα και η Ρωσία όπου ο Εθνικιστής Ναβάλνι βρίσκεται στις φυλακές για τις Ιδέες του και δεν έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει σε δημοκρατικές εκλογές αφού το καθεστώς Πούτιν αρνείται να προχωρήσει μπροστά και να οδηγήσει την χώρα του στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας. 

Σε αυτή που η χώρα μας είναι ανελλιπώς από το 1949 και που για να το πετύχει αυτό κάποιοι έδωσαν το ΑΙΜΑ τους πολεμώντας όσους σήμερα μας ομιλούν για ΕΙΡΗΝΗ και "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" υμνώντας όσους ήθελαν να κάνουν την χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Την μεγαλύτερη ευθύνη για τις Ιστορικές στρεβλώσεις στη χώρα μας φέρει το ΠΑ.ΣΟ.Κ που αναγνώρισε ως ήρωες ανθέλληνες και φυσικά τα χαμηλά ποσοστά του είναι για εμάς τουλάχιστον ένα δείγμα πως δεν μπορείς να πορεύεσαι συνεχώς με ΨΕΜΑΤΑ χωρίς να σε καταλάβουν ακόμα και οι βολεμένοι του δικού σου καθεστώτος. 

Η ΝΔ το μοναδικό ελληνικό κόμμα που πήρε τις σωστές αποφάσεις για την πατρίδα,. το πιο δημοκρατικό και παράλληλο το πιο εθνικιστικό από όλα όσα καμώνονται στα δεξιά της τους "πατριώτες" θα δώσει στις κάλπες του 2023 ακόμα μια εκλογική μάχη ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΨΕΜΑ. 

Έχει χάσει αρκετές τέτοιες μάχες απέναντι στους ΨΕΥΤΕΣ του ΠΑ.ΣΟ.Κ ας ελπίσουμε πως επειδή οι εποχές είναι φανερό σε όλες και όλους πως άλλαξαν να καταφέρει έστω με αλλαγή εκλογικού νόμου να καταφέρει την πολυπόθητη πρωτίστως ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ για την πατρίδα μας γιατί δεν είναι δυνατόν να συνεργαστείς με όσους άλλα έλεγαν το 1981 , άλλα λένε σήμερα και σίγουρα άλλα θα λένε αύριο για ΙΣΤΟΡΙΚΑ γεγονότα που έχουν ήδη ΚΡΙΘΕΙ. 

Μην πιάνετε διάλογο με κομμουνιστές ή φασίστες δεν θα τους πείσετε πως ο Στάλιν ή ο Χίτλερ ήταν στυγνοί δικτάτορες αυτοί θα εξακολουθήσουν να τους βλέπουν ως μεγάλους ηγέτες αφού την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν την αντέχουν. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: