ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς δεν ξεχνάμε ούτε θεωρούμε πως έχουμε αδικήσει κανέναν σε αυτή την πόλη με ή χωρίς πρόθεση!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Εμείς δεν ξεχνάμε ούτε θεωρούμε πως έχουμε αδικήσει κανέναν σε αυτή την πόλη με ή χωρίς πρόθεση!

 


Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είμαστε από τους ανθρώπους που ξεχνούν εύκολα. Έτσι ματαιοπονούν όσοι ευελπιστούν πως ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023 δεν θα θυμίσουμε σε όσους έχουν αδύνατη μνήμη θέσεις και απόψεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ή δημάρχων που έχουν εκφραστεί ΔΗΜΟΣΙΑ μέσω τοποθετήσεων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε δημοτικά συμβούλια για να έχουμε και τα ντοκουμέντα. 

Για το τελευταίο 6μηνο πριν τις κάλπες έχουν ΗΔΗ 988 αναρτήσεις έτοιμες με βάση τις πληροφορίες που έχουμε για τους υποψηφίους. Έως τότε ίσως να μην έχουν προστεθεί νέες στα κιτάπια μας αφού παρατηρούμε το τελευταίο δίμηνο μια προσπάθεια επιρρεπείς σε "φάλτσα" να έχουν μαζευτεί! 

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία τι πίστευε κάποιος το 2019, το 2020 και το 2021 για σημαντικά θέματα της πόλης καθώς ακόμα και οι απόψεις τους πριν 10 και 15 χρόνια με την προϋπόθεση αυτές να μην έχουν ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ δημόσια. 

Εδώ κάποιοι συνάδελφοί μας Ιταλοί παίζουν τις απόψεις της κα Μελόνι όταν ήταν 19 ετών ( και καλά κάνουν) για τον ΦΑΣΙΣΤΑ Μουσολίνι ενώ αυτές έχουν ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ δεν θα δημοσιεύσουμε ΕΜΕΙΣ πράγματα που ουδέποτε τα πήραν πίσω όσοι τα ισχυρίστηκαν; 

Έχουμε πολλές αναρτήσεις και εάν δεν έχουμε κάποια μέρα θέμα για να γράψουμε θα μπούμε στον πειρασμό να τις δημοσιεύσουμε από τώρα παρόλο που έως τις κάλπες θα χρειαστεί να επαναλάβουμε αυτές αφού ως γνωστόν η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ βοηθάει στην καλύτερη "μάθηση". 

 Έτσι θα έχουμε και πάλι τις γνωστές αντιδράσεις και κατηγορίες εναντίον του οραματιστή αυτού εδώ του ιστολογίου αφού μη έχοντας επιχειρήματα οι "θιγόμενοι" θα καταφύγουν στα γνωστά που πείθουν μόνο ΠΟΥΤΑΝΕΣ , ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ! 

Και επειδή κάποιοι θα μας κατηγορήσουν και ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ να τους πούμε από τώρα πως ο δημότης που θα κληθεί για πέντε χρόνια να εκλέξει όσους θα τον εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο δικαιούται να γνωρίζει τα πάθη όλων μας. 

Με στοιχεία και ντοκουμέντα γιατί εμείς σας το γράφουμε για να το ξέρετε γράφουμε στα @ρχίδι@ μας τα προσωπικά δεδομένα οιοδήποτε και έχουμε εξασφαλίσει "ασυλία" από μια Δικαιοσύνη που νοσεί και ως "φίδι" δαγκώνει τους ξυπόλητους και όχι τους "παπουτσωμένους"! 

Άλλωστε και η κεντρική πολιτική σκηνή όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες του 2023 θα γίνει "ζούγκλα" σε μια απέλπιδα για εμάς προσπάθεια από την παρούσα κυβέρνηση να εξασφαλίσει έστω και με την συνεργασία κόμματος που πρόσφατα είπε πως δεν συνεργάζεται ( Ελληνική Λύση) μια κυβέρνηση συνεργασίας ικανή να βγάλει μία ακόμα τετραετία! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: