ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιορτάζει η μισή πόλη σήμερα αλλά το θετικό είναι πως οι καιροί άλλαξαν!

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Γιορτάζει η μισή πόλη σήμερα αλλά το θετικό είναι πως οι καιροί άλλαξαν!

 

Θεόδωρος Γεωργάκης, Βασίλης Βαλασόπουλος , Γιώργος Χατζηδάκης τρεις δήμαρχοι της πόλης μας με θητείες 16 , 9 και όσο πάει ο τρίτος προερχόμενοι από το ΠΑ.ΣΟ.Κ 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου , της Φώφης Γεννηματά και τώρα του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ του 48% που έγινε 8% στις κάλπες του 2019 και που ευελπιστεί να φτάσει και πάλι στο 15% στις κάλπες του 2023. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν εξαφανίστηκε στην πόλη μας όπως θεωρούν κάποιοι μετακόμισε σχεδόν ομαδικά στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και κάποιοι λίγοι και "εκλεκτοί" μεταπήδησαν την κατάλληλη στιγμή στη ΝΔ! 

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που παρέμειναν να μην τους αδικούμε για  να υποστηρίζουν τα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Αναμένουν ανάσταση "πολιτικών πτωμάτων" και γιορτάζουν σήμερα την ίδρυση ενός κόμματος που κατέστρεψε την Ελλάδα! 

Όσοι θεωρούν πως την ίδια τύχη θα έχει και η ΝΔ ιδίως με αρχηγό της τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτό είναι δύσκολο να συμβεί αφού ο ΔΕΞΙΟΣ ψηφίζει παράταξη ακόμα και όταν ο αρχηγός του είναι ελλιποβαρής! 

Εδώ βγήκε πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής , έγινε επίσης πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς το μαύρο πρόβατο για 15 τουλάχιστον έτη της κεντροδεξιάς παράταξης έχει κανείς καμία αμφιβολία πως οι ΔΕΞΙΟΙ είναι "κολλημένοι" με τα γενικά χαρακτηριστικά που ταυτίζουν τη ΝΔ με έννοιες όπως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά κυρίως η ακλόνητη ΠΙΣΤΗ όλων των ηγετών της πως δεν είναι ΕΦΙΚΤΟ η χώρα να αλλάξει γεωστρατηγικό στρατόπεδο. 

Εμείς ανήκουμε στη Δύση που είναι και το χθες και το σήμερα και το ΑΥΡΙΟ και όλοι οι άλλοι αναζητούν στη Βαρβαρότητα της Ανατολής λύση στα πολλά αδιέξοδα που δημιούργησε ο πολυπολικός κόσμος. 

ΗΠΑ - ΕΣΣΔ, και τώρα ΗΠΑ - Κίνα σε μια προσπάθεια να επικρατήσει ένας από τους δύο αφού ο λογαριασμός με "αντίβαρα" δεν βγαίνει. 

Η επικράτηση της Δύσης δεν ήταν ΠΟΤΕ θέμα συμμαχιών αλλά η επιβολή ενός ανώτερου πολιτισμού σε έναν ΚΑΤΩΤΕΡΟ κάτι που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα και σήμερα όσοι αποζητούν κομμουνιστικούς ή σοσιαλιστικούς "παραδείσους" σε έναν καπιταλιστικό κόσμο. 

Είμαστε σίγουροι πως και ο επόμενος αιώνας θα έχει ως ηγέτιδα δύναμη τις ΗΠΑ αφού δεν θα γυρίσουμε στην εποχή των Σπηλαίων για να νιώσουν κάποιοι "επαναστάτες"! 

Τέλος ελπίζουμε στις κάλπες του 2023 το ΠΑ.ΣΟ.Κ να διατηρηθεί σε μονοψήφια ποσοστά αφού δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο και άξιος και άφθαρτος συνεχιστής του στις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ χωρίς καμία ουσία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Στις εσωκομματικές εκλογές τους είχαν την ευκαιρία να βγουν από τα αδιέξοδα που τους οδήγησαν οι λανθασμένες ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους από την πρώτη μέρα της ίδρυσης τους αλλά οι εναπομείναντες προτίμησαν να είναι με την ΕΙΡΗΝΗ και όχι με τον πόλεμο δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως αυτοί δεν θα πάρουν ξεκάθαρη ΠΟΤΕ. 

Ήταν πάντα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε , στήριζαν τον καπιταλισμό με τις αποφάσεις τους αλλά παράλληλα τον καταδίκαζαν λεκτικά πουλώντας σανό σε πράσινο πρόβατα που ακόμα και σήμερα τους αρέσουν τα παραμύθια.

Υπάρχουν και τα γαλάζια πρόβατα αυτά που ενώ η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ ευελπιστούν πως θα έχουν καλές σχέσεις με τη Ρωσία! 

Μα δεν έχετε ήδη αντιληφθεί πως ουδείς στις ΗΠΑ σκέφτεται να ξαναμοιράσει τον κόσμο; Ποιος θα το έκανε άλλωστε όταν κράτη και λαοί που βίωσαν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ αποφάσισαν πως ο καπιταλισμός είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: