ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημήτρης Ευαγγέλου: «Η Απραξία Κοστίζει Στον Δήμο Σημαντικά Έργα Για Τους Πολίτες»

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Δημήτρης Ευαγγέλου: «Η Απραξία Κοστίζει Στον Δήμο Σημαντικά Έργα Για Τους Πολίτες»



Με άρθρο του στο site ilioupolinews.gr o συνδημότης μας κος Δημήτρης Ευαγγέλου έκανε δημόσια  παρέμβαση για το έργο του οδοφωτισμού στην Ηλιούπολη και των εξοικονομήσεων που θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί αν το έργο είχε προχωρήσει. 
Με νέο του άρθρο στο ilioupolinews.gr ο κ. Ευαγγέλου επισημαίνει για ακόμα μια φορά την αργοπορία που παρατηρείται σε πολιτικό επίπεδο για το θέμα των LED, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με ένα πρόχειρο υπολογισμό αυτό σημαίνει ζημία τους πολίτες της Ηλιούπολης κοντά στα 2.000.000 ευρώ  για την τριετία 2019-2021 και για την τρέχουσα χρονιά στην καλύτερη περίπτωση γύρω στα 2.000.000 ευρώ αν ο μέσος όρος της KWh στο τέλος του έτους κλείσει στα 0,45, πράγμα μάλλον απίθανο με την πορεία που έχουν πάρει οι τιμές».

Ο κ. Ευαγγέλου, στη συνέχεια του άρθρου του απαριθμεί μια σειρά από πολύ σημαντικά έργα που θα είχαν πραγματοποιηθεί στην πόλη αν ο Δήμος εξοικονομούσε τα παραπάνω ποσά, ενώ απευθύνει ύστατη έκκληση σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις για εξεύρεση λύσης.

«Για δεύτερη φορά σε 4 μήνες κυρίες και κύριοι σας κάνω έκκληση να παραμερίσετε τις διαφορές σας και να αποφασίσετε με την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία για το καλό της πόλης. Τα ποσά είναι εξωφρενικά και απειλούν με μαρασμό τον Δήμο για να τα αγνοείτε», καταλήγει το άρθρο.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την παρέμβαση του Δημήτρη Ευαγγέλου, εδώ.

Ποιος Είναι Ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, όπου ζει ακόμα και σήμερα. Σήμερα είναι στέλεχος σε μεγάλη ελληνική εταιρεία πληροφορικής, με έδρα την Αθήνα. Διετέλεσε για τρεις θητείες Πρόεδρος του Γ.Σ. Ηλιούπολης, ο οποίος διαθέτει 9 Ολυμπιακά αθλήματα και 2.000 περίπου αθλητές. Ήταν επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ στο οποίο δραστηριοποιούνταν για τέσσερις και πλέον δεκαετίες, όπου αποχώρησε μετά την εκλογή του στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης λόγω ασυμβίβαστου, στην οποία κατέχει την θέση του Υπευθύνου του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: