ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην διοίκηση είχαν έτοιμο φαίνεται το δελτίο τύπου ή δεν διαβάζουν τα τοπικά ΜΜΕ ή αδιαφορούν για τους λίγους "πατριώτες" της πόλης

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Στην διοίκηση είχαν έτοιμο φαίνεται το δελτίο τύπου ή δεν διαβάζουν τα τοπικά ΜΜΕ ή αδιαφορούν για τους λίγους "πατριώτες" της πόλης

 


Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την πόλη. Διαβάσαμε με έκπληξη το δελτίου τύπου του δήμου Ηλιούπολης που αφορά τις 10 πρώτες γωνιές ανακύκλωσης 4 ρευμάτων και γελάσαμε επειδή κάποιοι μάλλον θεωρούν πως ενώ υπήρχε δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης που διαμαρτύρονταν για την γωνιά ανακύκλωσης πλησίον του μνημείου για τους Πόντιους ( το δελτίο ήταν της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" για να μην θεωρούν πως έχουμε πρόβλημα με το ποιος είδε πρώτος κάτι οπωσδήποτε προσβλητικό) στο δελτίο της διοίκησης δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά! 

Το δελτίο τύπου που μπορείτε να βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλα τοπικά ΜΜΕ μας λέει πως υπήρχε πως η εμπεριστατωμένη τεχνική εισήγηση της αρμόδιας Διεύθυνσης ( άρα οι υπάλληλοι είναι παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ) και τονίζει ακόμα πως υπήρξε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κάτι που προφανέστατα και δεν ισχύει αφού ήδη μία παράταξη καλεί την διοίκηση να απομακρύνει την μία από τις 10 γωνιές ενώ εκφράζει επιφυλάξεις και για άλλες λόγω ακαταλληλότητας των σημείων. 

Μας ενημερώνει πως θα υπάρξουν συνολικά 73 τέτοιες γωνιές σε όλη την πόλη επομένως με βάση τις τεχνικές μελέτες των υπαλλήλων του δήμου μας μάλλον θα χρειαστεί να βεβηλωθούν και άλλα μνημεία και αυτή την φορά ίσως να μην είναι από αυτά που δεν ξεσηκώνουν τους συνδημότες μας όπως π.χ αυτό των Ποντίων ( μία παράταξη μόλις έκραξε την διοίκηση για την πρωτοφανή γκάφα αλλά βέβαια και αυτή δεν έχει το θάρρος να τα βάλει με εργαζόμενους που διεκδικούν μόνο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ θεωρώντας προφανώς πως δεν έχουν υποχρεώσεις και μπορούν να κάνουν ό,τι μ@λ@κί@ τους κατέβει στο κεφάλι! 

Φανταζόμαστε πως εάν η μελέτη για το που θα μπουν αυτές οι γωνιές δίδονταν σε κάποιο ιδιωτικό τεχνικό γραφείο δεν θα έκαναν ένα τέτοιο λάθος εάν και δεν νομίζουμε πως οι ίδιοι θεωρούν πως έκαναν κάτι που δεν έχουν επαναλάβει και στο παρελθόν αφού οι κακοτεχνίες στο δήμο μας είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ και όχι η εξαίρεση. 

Σε κάθε περίπτωση είναι αστείο το δελτίο τύπου της διοίκησης που είμαστε βέβαιοι πλέον πως θεωρεί πως θα κερδίσει στις κάλπες του 2023 ελλείψει κάποιοι ισχυρού αντιπάλου. 

Εάν συνεχίσουν σε αυτό το τέμπο θα κινδυνέψουν ακόμα και από τον κ. Αραμπατζή που μπορεί να λαϊκίζει αλλά η ομάδα του είναι παρατηρητική αναδεικνύει θέματα και εάν χειρίζονταν τα πράγματα διαφορετικά θα ήταν από τους μεγάλους κερδισμένους στις κάλπες του 2023. 

Έχει ένα χρόνο ακόμα να κάνει το αυτονόητο να υποχωρήσει έναντι της πιο ισχυρής σε ποσοστά κεντροδεξιάς δημοτικής παράταξης και χάσει κερδίσει να είναι νικητής αφού είθισται στην Ελλάδα ο επικεφαλής ή ο αρχηγός ενός κόμματος να χρεώνεται τις ήττες ή και τις νίκες ιδίως στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη όπου μόνο ο Κώστας Καραμανλής ελέω επώνυμου παρέμεινε στη θέση του αρχηγού μετά την ήττα του από τον Σημίτη στις κάλπες του 2000. 

Λέει και άλλα ευχολόγια η ανακοίνωση θεωρώντας πως από ουραγοί της ανακύκλωσης θα γίνουμε με τις γωνιές αυτοί πρώτοι αλλά δεν είναι θέμα για εμάς η φαντασία του οιοδήποτε πως μπορούν να κάνουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα να γίνει οικολόγος , λάτρης του φυσικού περιβάλλοντος και κυρίως να το κόψουν κακές συνήθειες που έχει αποκτήσει από τον συγχρωτισμό του επί τέσσερις και πλέον αιώνες με την βάρβαρη Ανατολή. 

Ακόμα και εάν είχαν έτοιμο το δελτίο τύπου θα έπρεπε να συμπεριλάβουν την εξέλιξη με τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες όσων μάλλον δεν πάνε για πλάκα στις εκδηλώσεις μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων ή είναι τόσο ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που ενώ δεν του καίγεται καρφί βρήκαν ακόμα μια γκάφα για να κάνουν σπέκουλα. 

Σε κάθε περίπτωση όλες και όλοι κρινόμαστε η δική μας αίσθηση είναι πως δεν ενοχλήθηκαν αυτοί που διαχρονικά δίνουν τις πλειοψηφίες και εκλέγουν διοικήσεις στο δήμο μας και για αυτό βλέπουμε το μνημείο Ποντίων να συνεχίσει να "συμβιώνει" με την γωνιά ανακύκλωσης. 

Εδώ δεν έχει ήδη "φύγει" που έχει απέναντί του το άγαλμα της Ηρούς Κωνσταντοπούλου θα το πειράξει η γωνιά ανακύκλωσης; 

Ελπίζουμε να αντιδράσουν και άλλες δημοτικές παρατάξεις και να μην διανοηθούν να το παίξουν ΣΙΩΠΗΛΟΙ επειδή το θέμα ανέδειξε πρώτος ο κος Αραμπατζής και πιο ωραία διατυπωμένα ο συνδημότης μας κος Νίκος Καραβαγγέλης. Εμείς που δεν κολλάμε να πούμε μπράβο όπου πρέπει και το είχαμε αποφύγει έως τώρα νιώθουμε την ανάγκη μετά και το δελτίο τύπου της διοίκησης να πούμε ένα μπράβο στον κ. Αραμπατζή παρά τις αντιθέσεις μας σε ένα σωρό θέματα. Άλλωστε αντιθέσεις έχουμε με όλες τις δημοτικές παρατάξεις έχουμε την δική μας ατζέντα και δεν κάνουμε βήμα πίσω κάτι σαν τους "κολλημένους" του ΠΑΜΕ ή τα ορφανά του Στάλιν εμείς τουλάχιστον υπερασπιζόμαστε τους ΝΙΚΗΤΕΣ και όχι τους ηττημένους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου εάν δεν έχουν αντιληφθεί πως η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν δικαίωσε τον κόκκινο στρατό αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως δεν είχαν να χωρίσουν και πολλά με τον Χίτλερ για αυτό και από κοινού εισέβαλλαν και διαμέλισαν την Πολωνία. 

Στην πορεία άλλαξαν ρότα και μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου εφάρμοσαν το αποτυχημένο κομμουνιστικό τους μοντέλο οδηγώντας σε ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ένα σωρό γειτονικούς μας λαούς. 

Ρωτήστε Τσέχους. Κροάτες, Πολωνούς , Ρουμάνους , Αλβανούς και Βούλγαρους την άποψή τους για τις "λαϊκές δημοκρατίες" και να είσαστε σίγουροι πως θα γίνεται σοφότεροι γιατί τα κομμουνιστικά κόμματα πρέπει να τεθούν εκτός νόμου από τα κράτη - μέλη της Ε.Ε. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: