ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά τα είπε ο κος Καλούδης μακάρι να παρακολουθούσαν περισσότεροι το δημοτικό συμβούλιο μπας και κατανοήσουν πως "θαύματα" δεν γίνονται και πάνε στις κάλπες του 2023 "διαβασμένοι"

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Καλά τα είπε ο κος Καλούδης μακάρι να παρακολουθούσαν περισσότεροι το δημοτικό συμβούλιο μπας και κατανοήσουν πως "θαύματα" δεν γίνονται και πάνε στις κάλπες του 2023 "διαβασμένοι"


 Κάποιοι πήγαν σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο με την πρόθεση να καταγγείλουν τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλο που εάν δεν ενδιαφέρονταν για το ΝΠΔΔ που διοικεί εμείς σήμερα δεν θα ξέραμε ΤΙΠΟΤΑ για την υπεξαίρεση των 26.300 ευρώ που λείπει από τις συνδρομές όσων επισκέπτονται το δημοτικό μας Κολυμβητήριο. 

Χωρίς να δημοσιοποιήσουν ονόματα ο δήμαρχος , ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και οι δικηγόροι του δήμου μας σεβόμενοι την προανακριτική διαδικασία ( αυτά απαξιώνουν την Αστική μας Δημοκρατία παρά την ευνοούν) έδωσαν σε γενικές γραμμές το πλαίσιο της "λαθροχειρίας" από υπάλληλο του δήμου μας που "δικαιολογεί" το έλλειμμα ύψους 26.300 ευρώ τελικά σε μια υπόθεση που έχει πάρει ήδη την δικαστική οδό και όπως είναι "φυσικό" θα καθυστερήσει να τελεσιδηκήσει. 

Ο κος Καλούδης λοιπόν αντιλήφθηκε και είπε ΔΗΜΟΣΙΑ πως στην ουσία στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο στοχοποιήθηκε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και η διοίκηση που κάνει την ΚΑΘΑΡΣΗ ενώ εξαιτίας του κατάπτυστου νόμου για τα προσωπικά δεδομένα και του τεκμηρίου αθωότητας που επικαλέστηκαν νομικοί σύμβουλοι του δήμου Ηλιούπολης ενός δήμου δηλαδή με "βαρύ ποινικό" παρελθόν στις "αρπαγές" ιδιωτικών περιουσιών συλλήβδην οι περίπου 70 εργαζόμενοι του ΠΑΟΔΗΛ έγιναν "απατεώνες". 

Το δεν στοχοποιούμε αλλά αναζητούμε πολιτικές ευθύνες από την διοίκηση επειδή βρήκε "κλέφτες" δημοτικούς υπαλλήλους και τους αποκάλυψε είναι κάτι που δεν χωράει η λογική κανενός. 

Εκτός και είσαι δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και δεν κατανοείς πως μια υπάλληλος που δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν για οτιδήποτε είτε συκοφαντείτε ( σε μας η ΣΙΩΠΗ της λέει πως δεν συμβαίνει αυτό) είτε και τα προηγούμενα χρόνια λεφτά έλειπαν αλλά η ΑΝΕΜΕΛΙΑ των τότε διοικήσεων δεν οδηγούσε σε τιμωρία "ενόχων". 

Άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο κακοδιαχείρισης της ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ που στην καλύτερη περίπτωση χάθηκαν χρήματα που είναι στις τσέπες δημοτικών υπαλλήλων ως μισθοί σε πόστα που δεν απέδωσαν τις ανάλογες υπηρεσίες. 

Αυτό βέβαια το κρίνει ο καθένας μόνος του και βλέπει εάν είμαστε εμείς υπερβολικοί ή εξυπηρετούμε συμφέρονται ή οι δημοτικοί μας υπάλληλοι έχουν παντελής έλλειψη καθήκοντος και διεκδικούν ΜΟΝΟ δικαιώματα κοιτώντας πρωτίστως πως θα περάσει γρηγορότερα το ωράριο εργασίας τους για να βγάλουν άλλοι περισσότερο δύσκολα και άλλοι παντελώς ξεκούραστα την υποχρέωση που έχει κάθε ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ απλώς να βρίσκεται στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του. 

Κάτι βέβαια που δεν είναι και παντελώς ασήμαντο σε μια κοινωνία που ό,τι και εάν κάνουν όσοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες θα καταλάβει πως το ΔΗΜΟΣΙΟ δεν μπορεί να κάνει τον επιχειρηματία και είναι αδιανόητο εν έτει 2022 να μπλέκει με τα πάντα σε ένα ντελίριο κρατισμού που οδηγεί το δήμο μας σε πλήρη αποσύνθεση. 

Ήθελα να ήξερα πως νομίζουν κάποιοι πως οι δήμοι είναι σε θέση να λειτουργήσουν ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ και φυσικά εμείς εξ αρχής θεωρούμε το εγχείρημα θνησιγενές είναι κάτι που θέλει γνώσεις και εργατικότητα που δεν μπορούν να επιδείξουν οι υπάλληλοι των δήμων. 

Αλλά ας το αφήσουμε αυτό και ας πάμε στις διαπιστώσεις του κ. Καλούδη που υπηρετώντας για χρόνια τον αθλητισμό και βγάζοντας κέρδος από αυτόν κατανοεί πως αλλιώς λειτουργεί μία ιδιωτική επιχείρηση και με άλλους ρυθμούς και νόμους δυστυχώς η ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Γιατί ουδείς υπάλληλος θα τιμωρηθεί ΠΟΤΕ με απόλυση επειδή σας ταλαιπώρησε , ουδείς δίνει αναφορά σε κανέναν και ΜΟΝΟ εάν κλέψει και αποδειχθεί αυτό σε όλους τους βαθμούς της Δικαιοσύνης ( πράγμα σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα) ίσως χάσει την εργασία του αλλά όχι την σύνταξη του όπως έγινε με τους εκατοντάδες γιατρούς , δικαστικούς , δικηγόρους και δημοσίους υπαλλήλους που ενώ τιμωρήθηκαν μετά από την προβολή των εκπομπών "Κίτρινος Τύπος " & "Ζούγκλα" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ακόμα και σήμερα ακόμα και οι λίγοι που αποβλήθηκαν από τους ιατρικούς συλλόγους λαμβάνουν τις συντάξεις τους επειδή κάποιος δικαστής θεώρησε πως ήταν λίγα τα "φακελάκια" που πήραν και επειδή κανένα πολιτικό κόμμα δεν ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ έτσι ώστε να μην μπορεί ο ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ υπάλληλος να σώσει την άλλο. 

Τώρα εάν θεωρούν κάποιοι πως θα τιμωρηθεί έστω και η καθαρίστρια της ΕΥΠ για τις υποκλοπές που γίνονταν , γίνονται και θα γίνονται είναι πολύ ΠΑ.ΣΟ.Κ ή εκτός πραγματικότητας! 

Η θέση η δική μας ήταν και παραμένει πως ΟΥΔΕΙΣ πρέπει να εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και πως το υλικό αυτό πρέπει να δημοσιοποιείται ακόμα και εάν αφορά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εάν προκύπτουν μέσα από αυτά ποινικά αδικήματα ακόμα και σε βαθμό πλημμελήματος. 

Εάν πάλι κάποιος πιστεύει πως μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο των υπαλλήλων της ΕΥΠ εάν δεν τους παρακολουθεί μάλλον δεν γνωρίζει πως πράκτορές της χωρίς καμία ιδιαίτερη ΕΠΙΤΥΧΙΑ ( που έτσι και αλλιώς δεν τους αυξάνει τον πενιχρό μισθό που παίρνουν) έχουν αποκτήσει αμύθητες περιουσίες που θα τις ζήλευαν πολλοί εν ενεργεία πολιτικοί από αυτούς που μέσω των ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους θεωρούμε και είναι αρκετά ευκατάστατοι. 

Στην Ελλάδα μάλιστα υπάρχει και η ιδιαιτερότητα οι υπάλληλοι της ΕΥΠ να διαλαλούν την ιδιότητα τους με αποτέλεσμα πολλοί να γνωρίζουμε κάποιους από αυτούς ενώ παλιότερα σε εκδήλωσή τους σε νυχτερινό κέντρο είχαν ανεβάσει οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ και φωτογραφίες ! 

Κάποιους όπως π.χ τον κ. Σάββα Καλεντερίδη τους βλέπετε μετά την αποστρατεία τους και στην τηλεόραση και αναρωτιέστε πως ήταν δυνατόν αυτοί να είναι πράκτορες σε ένα δυτικό κράτος! 

Σε κάθε περίπτωση ο κος Καλούδης σήμερα ήταν ιδιαίτερα δυναμικός όπως και σε μερικά άλλα δημοτικά συμβούλια και εάν οι πολλοί παρακολουθούσαν την τοποθέτησή του θα καταλάβαινα πως δεν υπάρχει ΠΑΤΟΣ όταν δημοτικοί σύμβουλοι από την μία υπερασπίζονται τους δημοτικούς υπαλλήλους και δεν τους κακολογούν και από την άλλη κατηγορούν την ΔΙΟΙΚΗΣΗ γιατί δεν έπιασε πιο γρήγορα αυτούς τους κλέφτες! 

Η ΣΙΩΠΗ του ΣΕΔΗ δείχνει πως η διοίκηση έχει στοιχεία επομένως το θέμα με την υπεξαίρεση δεν είναι για πολιτική σπέκουλα και χαιρόμαστε που έστω και ένας ή δύο υπάλληλοι θα μπουν στην βάσανο που εμείς για δεκαετίες την είχαμε ως καθημερινή ρουτίνα και τους ευχόμαστε να έχουν την ίδια ευτυχή κατάληξη με εμάς δηλαδή να μείνουν ατιμώρητοι πατώντας σε συγκεκριμένα "μονοπάτια" που θα τους πουν οι δικηγόροι τους αφού ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ δεν υπάρχει , και ο οιοσδήποτε μάρτυρας μπορεί να βγει ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ εάν έχεις τον κατάλληλο νομικό που θα τον "ψάξει". 

Με δεδομένο πως κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος ο ταμίας του δήμου Θεσσαλονίκης κος Σαξωνής που είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξης για ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 17,9 εκατομμυρίων ευρώ ( πάλι με τον νόμο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε το 2017) δεν θεωρούμε πως θα μπει έστω και ώρα φυλακή όποιος εμπλέκεται σε μια υπεξαίρεση της τάξεως των 26.300 ευρώ! 

Όχι για να μην έχουν κάποιοι και αυταπάτες πως η ΜΟΝΗ λύση για την ΠΑΤΑΞΗ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ είναι η άρση της ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ των δημοσίων υπαλλήλων! Μάλιστα ο κος Σαξωνής είχε μιλήσει τότε και πήρε για λίγο διάστημα μαζί του στην φυλακή τον γενικό γραμματέα του δήμου κ. Μιχάλη Λεμούσια αλλά και τον δήμαρχο κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο που επειδή είχαμε ασχοληθεί με την υπόθεση ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ απολύτως τίποτα και με δική του πρωτοβουλία ξεσκεπάστηκε η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ! 

Ο κος Παπαγεωργόπουλος βγήκε ως ανάπηρος από την φυλακή αφού αρρώστησε από την μεγαλύτερη ΑΔΙΚΙΑ που έχουμε δει να συμβαίνει ποτέ σε αυτοδιοικητικό με ευθύνη της τότε κυβέρνησης. 

Ο κος Παπαγεωργόπουλος είναι σήμερα 75 ετών και του ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα αφού η αδικία εις βάρος του είναι από αυτές που λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να αντέξουν! 

Ο κος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ έμεινε στην φυλακή 2 χρόνια , πέντε μήνες και μία ημέρα για αδίκημα που ποτέ δεν διέπραξε αλλά αυτά ας τα γράψει ο ιστορικός του μέλλοντος που δεν θα ασχοληθεί βέβαια με κάποιον που καταστράφηκε εξαιτίας του γεγονότος πως έδωσε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν άξιζαν. 

Στα μαθηματικά δεν ήταν ποτέ καλός ο κος Παπαγεωργόπουλος και φυσικά οι σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή τελικά τον κατέστρεψαν αντί να τον ευνοήσουν όπως αφελώς πιστεύουν ακόμα οι αποκαλούμενοι Καραμανλικοί που αναθάρρησαν από τις σημερινές δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για το σκάνδαλο των υποκλοπών της ΕΥΠ. 

Δηλώσεις ανάλογης βαρύτητας με τις φαντασίες του πρώην πρωθυπουργού για το "ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ" που φυσικά και ήταν ένα κατασκευασμένο σκάνδαλο από πρώην υπαλλήλους της ΕΥΠ που θεωρούσαν πως η χώρα μας έπρεπε να γίνει ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Το κακό είναι πως ακόμη και σήμερα κάποιοι θεωρούν ηγέτη τον Εθνικό ολετήρα που προσπάθησε ευτυχώς για την χώρα ανεπιτυχώς να αλλάξει την γεωστρατηγική θέση της πατρίδας μας. 

Έχουμε ψηφίσει πολλούς που δεν άξιζαν και βέβαια πάντα ο χρόνος καταδεικνύει και σε εμάς τα λάθη που έχουμε κάνει. Δεν μετανιώνουμε για αυτά αφού αυτό δεν θα είχε καμία ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: