ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Λάμπρος Ξύνας

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Λάμπρος Ξύνας

 


Μπορεί να βρίσκεται στις ΗΠΑ ο φίλος Λάμπρος Ξύνας αλλά το ενδιαφέρον του για την πατρίδα μας και η αγάπη του για την πόλη που μεγάλωσε δεν σταματούν. 

Παραμένει ενεργός και πάντα μας ξαφνιάζει με όσα γνωρίζει για την πόλη μας ακόμα και εάν βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ,όπου πλέον έχει την δική του επιχείρηση, έχει κάνει οικογένεια ,και ζει το δικό του "Αμερικανικό Όνειρο". 

Σε συνομιλία που είχαμε σήμερα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής μας αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, κάτι που δεν μας ξένισε αφού είναι περισσότερο ενεργός με τα κοινά της πόλης μας από όσους απλώς το διαφημίζουν. 

Φυσικά και για εμάς ήταν πάντα σεβαστές οι επιλογές του και διατηρεί άσβεστη την αγάπη του για μια πόλη που εξακολουθεί και τον αγαπά παρόλο την μακρόχρονη απουσία του για λόγους που έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενες αναρτήσεις. 

Από εμάς που κλείνουμε αυτή την ανάρτηση αφήνοντας σας με την απορία με ποιον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος σας δείχνουμε και πως έχει διαμορφώσει τον χώρο του εκεί με σημαίες της Ελλάδος και της αγαπημένης του ομάδας! 



Διαβάστε επίσης: 

Η Sun City Contracting Corp του Λάμπρου Ξύνα δυναμώνει καθημερινά και χαρίζει ομορφιά και νέες τεχνοτροπίες σε όσους την εμπιστεύονται

Δεν υπάρχουν σχόλια: