ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Χρόνια Πολλά Στάθη Ψυρρόπουλε για την ονομαστική σου εορτή!

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Χρόνια Πολλά Στάθη Ψυρρόπουλε για την ονομαστική σου εορτή!

 


Γιορτάζει την ονομαστική του εορτή σήμερα ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος και θα του ευχηθούμε και εμείς αφού τον έχουμε στεναχωρήσει ουκ ολίγες φορές κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και πριν με δημοσιεύματά μας. 

Χρόνια Πολλά λοιπόν γεμάτα Ευτυχία έτσι για να μας διαβάζουν συχνότερα και όσοι αυτή την ανάρτησή μας θα την δουν ενώ για κάποιες άλλες δεν έχουν χρόνο. 

Τα οφείλουμε άλλωστε τα χρόνια πολλά για τα άμεσα αντανακλαστικά του στην περίπτωση μιας υποψηφιότητας που αποσύρθηκε και που όπως σας είχαμε και τότε γράψει δεν ήταν δική του επιλογή αλλά την χρεώθηκε ως επικεφαλής μιας παράταξης που ίδρυσε ο πρώην δήμαρχος της πόλης μας κος Βασίλης Βαλασόπουλος. 

Και σε αυτή την παράταξη υπάρχουν στελέχη που θα προτιμούσαν να μην υπάρχουμε ως τοπικό ΜΜΕ αλλά αυτό είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. 

Άλλωστε μετά από δέκα χρόνια μην μας θεωρείτε αφελείς να μην κατανοούμε πότε πρέπει να δεν αξίζει τον κόπο και να αφήσουμε στην "ησυχία" τους δημότες που για εμάς δεν αξίζουν καλύτερη πόλη από αυτή που έχουμε. Μιλάμε ως πλειοψηφία αφού οι διοικήσεις από αυτές εκλέγονται. 

Να τονίσουμε τέλος πως δεν μπορείς να είσαι "γκάστερν" και να σε διοικούν "'άγιοι" και εμείς δεν είχαμε ποτέ αυταπάτες για τι αντιπροσωπεύει αυτή η πόλη! 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: