ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γιώργος Χατζηδάκης: Ελένη καλή δύναμη και καλή επιτυχία

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Χατζηδάκης: Ελένη καλή δύναμη και καλή επιτυχία


Η δημοτική μας παράταξη «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» απαρτίζεται από υποψηφίους που με την εμπειρία και τη διαδρομή τους συμβάλλουν στην προσπάθειά μας να προσθέσουμε αξία στην πόλη μας.Υποψήφια εκ νέου με τον συνδυασμό μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι άλλη μια αξιόλογη γυναίκα - επαγγελματίας, η δικηγόρος Ελένη Λάμπου.
 
Συμπορεύεται μαζί μας για μια πόλη σύγχρονη, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δημοτών στα θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας, αλληλεγγύης και κοινωνικής μέριμνας.
 
Ελένη καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Γιώργος Χατζηδάκης 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

-Η Ελένη, μεγάλωσε και κατοικεί στην Ηλιούπολη και έχει καταγωγή από τη Ναύπακτο.
-Είναι απόφοιτος του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής .
-Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 2003.
-Από το 2019 είναι νομική συνεργάτιδα του Δημάρχου Ηλιούπολης και παράλληλα έχει αναπτύξει έντονη δράση σε Πολιτιστικούς και Φιλανθρωπικούς Συλλόγους της πόλης μας.
-Είναι μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Νομικής Υποστήριξης του Δήμου Ηλιούπολης για τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας.
-Έχει πολυετή εμπειρία ως νομικός σύμβουλος σε νομικά τμήματα μεγάλων εταιρειών και δικηγορικών γραφείων με εξειδίκευση στους τομείς του αστικού, εμπορικού και τραπεζικού δίκαιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: