ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς δεν επιβάλλουμε πρόσωπα ΚΟΝΤΡΑ στην λογική που λέει πως δεν μπορείς να στηρίξεις κάποιον που προτιμάει να μην ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Εμείς δεν επιβάλλουμε πρόσωπα ΚΟΝΤΡΑ στην λογική που λέει πως δεν μπορείς να στηρίξεις κάποιον που προτιμάει να μην ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

 


Όσοι έχουν καθυστερήσει εδώ και 10 χρόνια να υιοθετήσουν έστω και μισή πρόταση της δικής μας ατζέντας είναι παραλογισμός να κατηγορούν εμάς πως αργούμε να βγούμε ΜΠΡΟΣΤΑ σε μια εκλογική μάχη που φυσικά και δεν θα κριθεί στις λεπτομέρειες όσο και εάν κάποιοι που μπήκαν στο και "πέντε" στο "παιχνίδι" θα το επιθυμούσαν. 

Η ΝΙΚΗ και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα κριθεί και θα κερδηθεί από όσους από την επομένη των εκλογών του 2019 είχαν στήσει το δικό τους αφήγημα, έκαναν όλες τις αναγκαίες κινήσεις για να αποδυναμώσουν τους ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ τους αντιπάλους , έχουν στο πλευρό τους αθλητικά σωματεία, συλλογικότητες, επιχειρήσεις της πόλης και κυρίως έχουν επενδύσει σε αυτό που είναι τελικά η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 

Και τι είναι η πολιτική η τέχνη του εφικτού και κυρίως η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. 

Επικοινωνιακά μια μεγάλη συγκέντρωση δίνει "φτερά" σε όσους έχουν ήδη αποφασίσει με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν όμως δεν δείχνουν τον ΝΙΚΗΤΗ το είδαμε άλλωστε και στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές όπου οι μεγάλες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ του εξασφάλισαν ένα 20% που έγινε μετά 19% επειδή οι ΠΟΛΛΟΙ θέλουν να είναι ΠΑΝΤΑ με τον ΝΙΚΗΤΗ! 

Με την κατάθεση των ψηφοδελτίων των 9 τελικά δημοτικών παρατάξεων που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η τοπική κοινωνία γνωρίζει όσο τις "επέτρεψαν" τα 10 τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας ποιοι θα δώσουν την μάχη και στο πλευρό ποιου επικεφαλής. 

Γνωρίζουν δηλαδή τους "παίχτες" που θα αγωνιστούν σε έναν "αγώνα" με συγκεκριμένους κανόνες αλλά όχι τόσο καθαρό αφού σε αυτόν "καλός παίχτης" είναι κυρίως αυτός που έχει βολέψει τους περισσότερους και όχι ο πιο ικανός. 

Ψηφίζουμε τον κολλητό ή την κολλητή όχι επειδή κάνει παρέα μαζί μας αλλά επειδή μας βοήθησε κάποτε επειδή θεωρούμε πως μπορούμε να στηριχτούμε και στο μέλλον σε αυτόν και ΞΕΚΑΘΑΡΑ υπάρχουν ψήφοι που δεν μπορούν να μετακινηθούν! 

Πως μπορεί δηλαδή κάποιος που "λούφαρε" στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας να ψηφίσει κάποιον που την κατηγορεί ΑΝΟΙΧΤΑ ως πηγή όλων των δεινών της πόλης μας; 

Έτσι η αντιπολίτευση πέφτει στην παγίδα να θεωρεί πως η "απερχόμενη" διοίκηση που δεν τα πήγε καλά σε τομείς που έχουν αποτύχει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ όλοι πως θα πείσει πως παλιότερα η πόλη μας ήταν "παράδεισος" ! 

Ήταν "παράδεισος" όταν δεν είχε ούτε καν κάδους απορριμμάτων ( εποχή Κιντή) , ήταν καλύτερη όταν είχαμε χωματόδρομους στην Αγία Μαρίνα , ήταν καλύτερη όταν δεν υπήρχαν κέντρα ανακύκλωσης από τώρα που κάποιοι βγήκαν να μαζέψουν ψήφους επειδή ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά δεν τα χρησιμοποιούμε! 

Δημότες μας διαμαρτύρονται για δομές που δεν λειτουργούν για βοσκότοπους που έχουν χαρακτηριστεί από αφελείς δημοτικούς συμβούλους αθλητικά κέντρα και παράλληλα είναι οι ίδιοι που πανηγύριζαν όταν η δημόσια περιουσία κατέληγε στο κράτος - πατερούλη θεωρώντας πως αυτοί πλούτισαν και μη βλέποντας πως αυτό σήμαινε και σημαίνει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ της πόλης αφού ουδείς θα επενδύσει κάπου όπου η ΚΛΕΨΙΑ θεωρείται κοινωνικός αγώνας. 

Όταν οι δίπλα μας θα έχουν καζίνο και Mall εμείς θα έχουμε "ζούγκλες"  να διαχειριστούμε και παιδικές χαρές αλλά δεν θα έχουμε κερδοφόρες επιχειρήσεις , θέσεις εργασίας και κυρίως θα επιβαρυνθούμε από όσους θα περνούν από την πόλη μας για να πάνε να διασκεδάσουν σε άλλη. 

Με δεδομένο πως η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης με υποψηφίους και ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους του δήμου μας δεν μπορεί να είναι ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ μετά από τόσο λιβάνισμα στους κομμουνιστές και επειδή το δίδυμο δεύτερου γύρου που βλέπει πρώην δήμαρχος δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας πολύ φοβόμαστε πως οι εκλογές έχουν ήδη βγάλει έναν μεγάλο ΝΙΚΗΤΗ και αυτός είναι ο κος Αλέξανδρος Μπουγάς που θα βρεθεί μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο με περισσότερες ΨΗΦΟΥΣ από όσες πήρε μια έμπειρη αυτοδιοικητικός και μιλάμε για την κα Τσατσούλη τέσσερα χρόνια πριν! 

Με ποσοστό διψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για εμάς είναι παραλογισμός να μην κατανοεί κάποιος μερικές μέρες πριν τις δημοτικές κάλπες ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος!

Επειδή αναλύσεις επί αναλύσεων εμείς δεν θα κάνουμε την επομένη της ΔΙΚΗΣ σας ετυμηγορίας και επειδή δεν οφείλουμε και πολλά σε δημότες που έτσι και αλλιώς ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ διαχρονικά ως πλειοψηφία να ζουν σε καλύτερη πόλη ( σε χειρότερη θα έπρεπε να ζουν) θέλουμε να δούμε τι θα λένε οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ την επομένη των εκλογών αφού ΠΕΤΥΧΑΝ να εδραιώσουν με τις ασυναρτησίες τους και την διατήρηση ΜΥΘΩΝ για την πόλη τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ φασίστες! 

Το επόμενο στάδιο θα είναι η "αγιοποίηση" των μπράβων της πόλης μας και όπως οι αναγνώστες μας ελπίζουμε πως κατανοούν σε αυτό το "παιχνίδι" όχι μόνο δεν θα παίξουμε αλλά αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές κάλπες που θα ολοκληρωθούν στις 15 Οκτωβρίου θα σας αφήσουμε να συνεχίσετε τους αγώνες σας για "ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" , απομάκρυνση ΚΥΤ Υμηττού, εκδηλώσεις κοντής μνήμης στο "στολίδι" της πόλης μας το Μουσείο ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ προπαγάνδας , και με επιχειρήσεις που θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να έχουν αντίστοιχες τιμές ή και μεγαλύτερες τιμές  με τις αντίστοιχες σε δήμους όπως η Γλυφάδα , η Αθήνα κ.ο.κ! 

Σε λίγο θα σας πείσουν πως στην Ηλιούπολη έχουμε και Ακρόπολη και πως η Ελληνική Ιστορία οφείλει σε αυτή την πόλη αιώνια τιμή! Αφού ήδη έχουμε δει να διακινούνται διαδικτυακά κείμενα που εκτός από ανιστόρητα είναι και γραφικά και βλέπουμε στο μέλλον κάποιον να σκάβουν για να ανακαλύψουν κάτω από τη γη μας τη χαμένη Ατλαντίδα! 

Εμείς που δεν πιστεύουμε πως οι προεκλογικοί αγώνες κρίνονται στην τύχη , που δεν θεωρούμε τους δημότες μας "αγίους" που επιλέγουν με βάση την ηθική σας λέμε από τώρα πως το επόμενο δημοτικό συμβούλιο δεν θα απέχει και πολύ από το σημερινό όσο και εάν κάποιοι φαντάζονται πράγματα που με βάση την λογική δεν πρόκειται να συμβούν. 

ΥΓ: Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα σας έχουμε τις επιλογές μας από το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με ένα  ή δύο "μπαλαντέρ" για τους αναγνώστες μας που ήδη αντιδρούν για δύο από τις επιλογές μας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: