ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας τους τα είχε πει και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από πέρισυ!

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας τους τα είχε πει και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από πέρισυ!


Μία ωραία πρόταση που δεν υλοποιήθηκε είχε κάνει ο κος Κόκλας στο δημοτικό συμβούλιο στις 31/8/2022. Μία πρόταση που φυσικά δεν υλοποιήθηκε αλλά δεν βρήκε και την στήριξη ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ από τις δημοτικές παρατάξεις. Για τέτοιες προτάσεις και για τις θέσεις που έχει πάρει κατά καιρούς ΔΗΜΟΣΙΑ ο κος Παναγιώτης Κόκλας προβάλλεται από εμάς,  συν το γεγονός πως είναι ο ΜΟΝΟΣ που βγήκε και απάντησε όταν αυτό εδώ το ιστολόγιο άσκησε σκληρή κριτική , για το θέμα με τις πινακίδες για  ελεγχόμενη στάθμευση έξω από πέντε super market της πόλης μας. Ένα θέμα που ξέχασαν εκτός από την διοίκηση και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις που πήγαν κόντρα στην κοινή λογική που λέει πως δεν μπορεί να δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ επιχειρήσεων.  Αλλά ας δούμε τι είχε πει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τότε ο κος Κόκλας 

12η συνεδρίαση Δ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 31-08-2022

"Σε κάτι που λέγατε για την αφισσορύπανση. Όντως, υπάρχουν πολλές αφίσες στην πόλη. Έχω ενημερώσει και την Δημοτική Αστυνομία να γίνουν ενέργειες. Αυτή την κουβέντα για την αφισσορύπανση καλό θα ήταν να μην την κάνουμε μόνο τώρα. Να την κάνουμε και του χρόνου τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, που θα έχουμε εκλογές και να είμαστε ο πρώτος Δήμος που δεν θα υπάρχει καμία αφίσα Πολιτικού Αρχηγού στους δρόμους. Ευχαριστώ πολύ." 

Παναγιώτης Κόκλας 
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας 


Δεν υπάρχουν σχόλια: