ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Συνεχίζετε η παραβίαση του εκλογικού νόμου αυτή την φορά από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζετε η παραβίαση του εκλογικού νόμου αυτή την φορά από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"

 


Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας "ντύθηκε" μαγαζί με τα διακριτικά της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και την φωτογραφία του επικεφαλής της κ. Στάθη Ψυρρόπουλου που μετά το "εκλογικό κέντρο" στην Σοφοκλή Βενιζέλου στην ουσία αποκτά και ένα δεύτερο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας που βγάζει δήμαρχο όπως συνηθίζεται να λέγεται επειδή έχει όντως τα πιο πολλά εκλογικά τμήματα. 

Για τα πανό που βάζει ο καθένας όπου θέλει με τον Ψυρρόπουλο να έχει αναρτήσει ήδη δύο σε αστυνομικά και Αναστάσεως και Αρχιμήδους δεν βλέπουμε να ενοχλείτε και ουδείς πλην του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Ευάγγελου Λιακόπουλου που ΔΗΜΟΣΙΑ "έκραξε" όσους έχουν ήδη μετατρέψει την πόλη μας σε καρνάβαλο! 

Αφού οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν αντιδρούν,  και η ΣΟΒΙΕΤΙΑ είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να παρακολουθήσει το ό,τι συμβαίνει,  εμείς απλώς στην ουσία διαφημίζουμε υποψηφίους δημάρχους που έχουν αποφασίσει να "βάψουν" την πόλη μας στα χρώματα της παράταξής τους. 

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας που έχει ήδη αφαιρεθεί είχαμε φυσικά και χωρίς πρόθεση αναφέρει πως χθες στην εκδήλωση -παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν παρέστη ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος πράγμα που ήταν ΨΕΥΔΕΣ. 

Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω απηχούν την ΑΛΗΘΕΙΑ και μάλιστα ο ίδιος έχει πέσει με τα μούτρα στον προεκλογικό αγώνα σαν να κατέβαινε ο ίδιος για δήμαρχος. 


Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν επιτυχημένη αλλά παλιομοδίτικη σε σχέση με αυτή της παράταξης "Φωτεινή πόλη" όπου ήταν πιο χολιγουντιανή. 

Σε μια πόλη βέβαια "κατσαπλιάδων",  τις ΝΙΚΕΣ κερδίζουν πάντα αυτοί που βολεύουν και όχι αυτοί που ξεβολεύουν,  έτσι η παράταξη του πρώην δημάρχου είναι λογικό να έχει περισσότερες πιθανότητες εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών από τους "Φωτεινούς" . 

Για εμάς οι εκλογές έχουν ήδη κριθεί θα όσοι μας διαβάζετε ακόμα , έχετε καταλάβει και το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: