ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αδειάζει ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης τον παρουσιαστή της χθεσινής εκδήλωσης Ευαγγέλου και δηλώνει πως δεν στηρίζει την "Φωτεινή πόλη"

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Αδειάζει ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης τον παρουσιαστή της χθεσινής εκδήλωσης Ευαγγέλου και δηλώνει πως δεν στηρίζει την "Φωτεινή πόλη"



Αναγκαία επισήμανση
Όπως έχω δηλώσει από την στιγμή της απόσυρσης της υποψηφιότητάς μου για το δήμο Ηλιούπολης, όλα τα μέλη της ομάδας μας και οι φίλοι του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ ήταν και είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά συνείδηση με ποια παράταξη θα συμπορευθούν ή απλά θα στηρίξουν, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Η οποιαδήποτε ταύτισή μου με συγκεκριμένη δημοτική παράταξη δεν ταυτίζεται με τη δέσμευσή μου και τον λόγο που έδωσα.
Και τον λόγο μου έχω μάθει να τον τηρώ.
Όπως έχω δημοσίως τοποθετηθεί το Αυτοδιοικητικό Φόρουμ θέλω να είναι σημείο σύγκλισης κι ενότητας κι όχι διάσπασης, όπως επίσης ότι θα λειτουργήσει θετικά- συμβουλευτικά για το καλό της πόλης μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους, ειδικά στους ανθρώπους, οι οποίοι ήταν, είναι και θα είναι συγκοινωνοί και μέτοχοι της ιδέας για μια νέα Ηλιούπολη.

Αθανάσιος Βαμβίνης 
Επικεφαλής Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Άμεσα αντανακλαστικά απέδειξε ο επικεφαλής του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ κος Βαμβίνης και τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ διορθώνοντας το "λάθος" του παρουσιαστή της χθεσινής εκδήλωσης του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου που με δική του πρωτοβουλία ή επειδή του το είπαν από την παράταξη "Φωτεινή πόλη" προσπάθησε να εμπλέξει τον κ. Βαμβίνη  σε μικροπολιτικά παιχνίδια και τον παρουσίασε ως υποστηρικτή της υποψηφιότητας ως δημάρχου του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου! 

Άρα επειδή δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με 500 πασόκους που συγκεντρώθηκαν για να στηρίξουν μια υποψηφιότητα δημάρχου εμείς ως κεντροδεξιό ιστολόγιο αποσύρουμε την προηγούμενη ανάρτησή μας αφού δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με πολιτικούς χώρους που δεν έχουν καμία απήχηση στην κοινωνία. Τι να ασχοληθούμε δηλαδή με όσους αγνοούσαν έως το 2016 το κόμμα που αποκατέστησε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας; 

Το θέμα για εμάς ήταν πως δεν μπορούσε ένας μέχρι πρότινος υποψήφιος κεντροδεξιός δήμαρχος και τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ να στηρίζει κάποιον που δεν είναι καν μέλος του κόμματος της ΝΔ! Άρα αποσύρουμε την προηγούμενη ανάρτησή μας ευχαριστημένοι που τελικά ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης δεν έπεσε σε ένα σφάλμα που θα του στοίχιζε στο μέλλον γιατί εμείς ως τοπικό ΜΜΕ ποτέ δεν αμφισβητήσαμε πως ο κος Βαμβίνης ήρθε για να μείνει. 

Σεβόμαστε και την άποψή του πως όσοι τον περιστοίχιζαν είναι ελεύθεροι να πάνε όπου το επιθυμούν τονίζοντας βέβαια και στους υπόλοιπους επικεφαλείς πως ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους είναι αυτές που θα κρίνουν εάν τελικά γίνουν δήμαρχοι ή όχι! Αυτό αφορά άπαντες για εμάς τις "μάχες" τις κερδίζουν οι "στρατιώτες" και όχι τα επιτελικά σχέδια του "στρατηγού" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ από "στρατιώτες" με περιορισμένες ικανότητες. Αποσύρουμε λοιπόν την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ανάρτηση και ευχόμαστε στον κ. Βαμβίνη μέσα από το ΦΟΡΟΥΜ του να παρουσιάσει μια διαφορετική προσέγγιση επίλυσης των προβλημάτων για την πόλη μας εάν και αυτή την φορά "καταφέρει" η κεντροδεξιά της πόλης μας να μην έχει υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ή εάν τελικά δεν επιτευχθεί ο στόχος όλων των Νεοδημοκρατών της πόλης μας να έχουμε και πάλι κεντροδεξιό δήμαρχο. 

Σε μερικές μέρες θα ξέρουμε ποιος επικεφαλής είχε τους καλύτερους "στρατιώτες" που στις εκλογές είναι αυτοί που μαζεύουν τις περισσότερες ψήφους και όχι όσοι φωνασκούν πιο ΔΥΝΑΤΑ χωρίς τελικά να καταφέρουν να πείσουν όσους θέλουν αλλαγή ρότας στην πορεία του δήμου μας. Βέβαια το δελτίο τύπου δεν είναι σαφές για το ποιοι είναι οι συγκοινωνοί και μέτοχοι της ιδέας για μια νέα Ηλιούπολη. Νέα Ηλιούπολη θέλουν όλες και όλοι το θέμα είναι όμως πάντα και παραμένει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η οιαδήποτε προσπάθεια. 

Γιατί κάποιοι από τους συγκοινωνούς της προσπάθειας του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βρήκαν παραταξιακή "στέγη" σε δημοτικές παρατάξεις που ο κάθε συνδημότης μας κατανοεί τι πρεσβεύουν! Τα πράγματα άλλωστε δεν είναι και τόσο περίπλοκα σε μια πόλη που ο καθένας γνωρίζει την πολιτική διαδρομή των υποψηφίων και με εμάς που στεναχωρούμε άπαντες γράφοντας απλά την ΑΛΗΘΕΙΑ κάνοντας δηλαδή την "δουλειά" μας σε πείσμα όσων θέλουν να τα έχουν καλά με όλους κάνοντας δημόσιες σχέσεις. 

Το να παίξουμε εμείς στο παιχνίδι να πάμε από έναν μέτριο ή κακό δήμαρχο σε έναν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι κάτι που δεν περιμένουν από εμάς οι αναγνώστες μας. Για αυτό ας μην έχει ΑΥΤΑΠΑΤΗ ουδείς πως εμείς θα πάρουμε θέση και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ακόμα και στο απευκταίο σενάριο που δεν υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος σε αυτόν,  όπως πράξαμε και το 2014 και το 2019. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: