ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και αφού δεν έχουμε δέκα Μουσεία Εθνικής Αντίστασης για να κάνουν τζάμπα τις εκδηλώσεις τους στο "κόλπο" και τα σχολικά κτίρια!

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Και αφού δεν έχουμε δέκα Μουσεία Εθνικής Αντίστασης για να κάνουν τζάμπα τις εκδηλώσεις τους στο "κόλπο" και τα σχολικά κτίρια!

 


Έχουμε γράψει εδώ και καιρό για χώρους που παραχωρεί η δημοτική αρχή ( αυτή και η προηγούμενη) σε συλλόγους , εθελοντές , σωματεία κ.ο.κ Καμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ στο διαχρονικό χάλι να παραχωρεί ο δήμος χώρους σε ιδιωτικά σωματεία που θα έπρεπε λογικά να πληρώνουν ενοίκιο εάν ήθελαν να έχουν δικά τους γραφεία. 

Σε αυτή την προεκλογική περίοδο έχουμε πλέον να δίδονται και σχολικά κτίρια ( σε μέρες που τα σχολεία είναι κλειστά) για ομιλίες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. 

Μετά το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και την ειδική αίθουσα του που παραχωρείται έχουμε πλέον και μια σειρά σχολικών κτιρίων που παραχωρούνται από την εκάστοτε δημοτική αρχή για ένα σωρό εκδηλώσεις από πανηγύρια έως πανηγυρικούς λόγους υποψηφίων δημοτικών συμβούλων! 

Σε λίγες μέρες μαθαίνουμε πως θα παραχωρηθούν γραφεία και σε άλλο σύλλογο της πόλης μας , γραφεία που έχουν ίντερνετ και άρα τηλεφωνική γραμμή την οποία μαντέψτε ποιος θα πληρώνει! 

Εμείς με τον υποψήφιο δεν τα έχουμε σε καμία περίπτωση και μακάρι να πάει και καλά και η προεκλογική του συγκέντρωση αλλά και η συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές. 

Εμείς τα έχουμε με την νοοτροπία και παγιωμένη πλέον κατάσταση η εκάστοτε δημοτική αρχή να παραχωρεί σχεδόν στους πάντες χώρους για να "στεγάσουν" την "αλληλεγγύη" τους , την "αγωνιστικότητά" τους και να διοργανώσουν δωρεάν πολιτικές εκδηλώσεις ή ακόμα και πολιτιστικές με έσοδα από τα οποία ο δήμος μας δεν παίρνει ΜΙΣΟ ευρώ. 

Δεν μας έχει πείσει κανένας από τους υποψηφίους δημάρχους πως το "πάρτι" θα σταματήσει άλλωστε και για τα χαμηλά μισθώματα με τα οποία νοικιάζετε π.χ το δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει αντιδράσει ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν έχει δεσμευτεί πως την επομένη της δικής του διοίκησης είτε τα τζάμπα σχεδόν μισθώματα θα αυξηθούν είτε θα γίνει έξωση στους ιδιώτες που εκμεταλλεύονται και βιοπορίζονται σε αυτούς τους χώρους. 

Μετά τα πανό που βάζει ο καθένας όπου γουστάρει έχουμε και ΤΖΑΜΠΑ εκδηλώσεις από μία σειρά δημοτικές παρατάξεις και πλέον και από υποψηφίους τους! 

Χωρίς ΕΠΙΛΟΓΗ είναι οι δημότες μας σε μια σειρά βασικών θεμάτων όπου ΟΛΕΣ οι παρατάξεις ομονοούν και θα φτάσουμε στις 2 Οκτωβρίου κάποιοι να προσπαθούν να κερδίσουν θέσεις ευθύνες με θέματα όπως η καθαριότητα και ο οδοφωτισμός. 

 Το θέμα διαβάστε το από εμάς αφού ούτε η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση , η σχολική επιτροπή στην οποία έγινε το αίτημα το έκανε δεκτό η εκδήλωση θα γίνει κανονικά και όσοι πιστοί προσέλθετε . 

Άλλωστε έχουν πολλά έξοδα αυτή την περίοδο οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που μια "πλάτη" από την ΣΟΒΙΕΤΙΑ πρέπει να δοθεί σε όλες και όλους! 

Βρίστε μετά τον Μητσοτάκη που σας δίνει μόνο 40.000.000 ευρώ τον χρόνο να συντηρήσετε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ σας ενώ κανονικά θα έπρεπε να σας δίνει τα μισά και να σας αναγκάσει να ιδιωτικοποιήσετε τις περισσότερες δομές μπας και σωθούμε από νέα χρεοκοπία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: