ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μην ανοίξετε τα σχολεία στις 14 Σεπτεμβρίου κάντε τηλεκπαίδευση - Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν όσοι διαφημίζουν την ικανότητα του ΕΣΥ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Μην ανοίξετε τα σχολεία στις 14 Σεπτεμβρίου κάντε τηλεκπαίδευση - Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν όσοι διαφημίζουν την ικανότητα του ΕΣΥ

 


Δεν ξέρω γιατί θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία αφού η χώρα μας σε γενικές γραμμές δεν έχει τα χιλιάδες θύματα άλλων κρατών. Υπάρχει βέβαια και άλλο κράτος - μέλος της Ε.Ε που τα έχει πάει πολύ καλύτερα από εμάς και αυτό είναι η Σλοβακία. Έχει μόλις 37 νεκρούς έως σήμερα και 5.252 κρούσματα του θανατηφόρου ιού ενώ έχει κάνει 375.000 τεστ που δεν είναι λίγα για τον πληθυσμό της. 

Θεωρούμε "λάθος πείραμα" το άνοιγμα των σχολείων και θα ήμασταν περισσότεροι ανήσυχοι εάν είχαμε παιδιά για να στείλουμε σε αυτά. Δεν θα τα στέλναμε , δεν πιστεύουμε πως θα τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης και δεν καταλαβαίνουμε ποιοι οι λόγοι που ανοίγουν. 

Θα έπρεπε τουλάχιστον να παρέχετε η δυνατότητα της τηλεκπαίδευσης σε όσους το επιθυμούν αλλά είπαμε Βαλκάνια είμαστε και ακολουθούμε τις λαθεμένες γερμανικές συνταγές. 

Να δούμε για πόσες μέρες θα τα κρατήσουν ανοιχτά και κυρίως την συνολική επιβάρυνση στα κρούσματα και βέβαια τους θανάτους που όλοι θέλουν να αποφύγουν γιατί έχουν κόστος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: