ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλοι 58 εργάτες στον τομέα της καθαριότητας - Συνολικά 84 νέα άτομα στο δυναμικό του δήμου μας

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Άλλοι 58 εργάτες στον τομέα της καθαριότητας - Συνολικά 84 νέα άτομα στο δυναμικό του δήμου μας

Απορριμματοφόρο που αγοράστηκε τον Φλεβάρη του 2019 επί Βαλασόπουλου κρατήστε στο μυαλό σας την φωτογραφία 
Εδώ είναι τα καινούργια τετράμηνα υπαλλήλων και φυσικά λόγω covid-19 την "τιμητική" τους έχουν οι υπάλληλοι της καθαριότητας και λογικό.
Επειδή μπορεί στα έδρανα της αντιπολίτευσης κάποιοι να κοιμούνται τους βάζουμε και αναλυτικά όσο βέβαια υπάρχει ακόμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ αφού και από το Υπουργείο Εσωτερικών η πληροφόρηση που μας παρέχετε δεν είναι ανάλογη αυτής της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου και όχι φυσικά με δική μας ευθύνη . Μόνο ο νέος πρόεδρος του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης αντιλαμβάνεται την αξία της ενημέρωσης και έχει στήσει ένα άψογο γραφείο τύπου του οργανισμού.



Δεν θα μπαίναμε καν στον κόπο να αναρτήσουμε αυτούς που είναι στον δύσκολο τομέα της καθαριότητας αφού γνωρίζουμε χρόνια τώρα οι "προσθήκες" δεν αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων. Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή επιτυχία στην μάχη κατά του covid-19  και φυσικά να φοράνε μάσκες και γάντια για να προσέχουν την υγεία τους.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν έχουμε συγκεκριμένη πάγια θέση για τον τομέα της καθαριότητας που δεν ασπάζεται ο νυν αλλά και οι προηγούμενοι δήμαρχοι δεν θέλουν να ακούσουν καν την λέξη ιδιωτικοποίηση επομένως θεωρούμε παντελώς άδικο να στοχοποιούμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιάννη Αντζινά που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έχουμε μια καθαρή πόλη. Είναι δίπλα στους εργαζόμενους και είναι κρίμα να τον εκθέτουν , γιατί στο παιχνίδι των εντυπώσεων πάντα πρέπει να υπάρχει ένα "θύμα". Στην περίπτωσή μας αθώο παντελώς ,αφού εργάζεται νυχθημερόν για να αλλάξει μια κακή εικόνα που παρέλαβε αφού τα συνδικάτα δεν καταλαβαίνουν. Τόσες υπερωρίες κάνουν τα μισά μαγαζιά είναι κλειστά μετά τις 12 , αλλά η εικόνα παραμένει η ίδια. Άμα θεωρούν πως θα πάνε μέχρι το 2023 έτσι "σταυρώνοντας" και αυτή την διοίκηση ας συνεχίσουν ίσως έρθει κάποτε μία που αναγκαστικά θα δώσει την ΔΟΜΗ σε ιδιώτη. Ένας ιδιώτης που προφανώς θα έχει εργαζόμενους και από αυτούς αλλά όχι με τους ρυθμούς που θέλουν.

Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης στον δικό μας δήμο δεν υπάρχει για να τον τραβάνε οι συνδικαλιστές στα δικαστήρια, άρα η εικόνα για εμάς θα παραμείνει η ίδια κακή και ελπίζουμε να κλείσουν και πάλι γρήγορα τα σχολεία αφού όσο κόσμο και να πάρει ο δήμος μας  πάντα "μετριούνται" ως λίγοι.

Υπάρχει και ένας Γενικός Γραμματέας Ευάγγελος Κακκαβής στον όμορο δήμο αλλά αυτά σε άλλο μας ρεπορτάζ αφού έχει σημαντική ευθύνη στο νοικοκύρεμα αλλά και στο να "μαζευτούν" όσοι θεωρούσαν μόνιμες διακοπές το να είσαι ΔΕ ή ΠΕ υπάλληλος του δήμου Αλίμου.

Όπως βλέπετε πήραμε και για συντήρηση των οχημάτων του δήμου μας θεωρώντας προφανώς "έγκλημα" την συνεργασία με ιδιώτη. Άλλωστε έχουμε και για τις επισκευές κάδων προσωπικό ας ρωτήσει ένας δημοτικός σύμβουλος πόσοι από αυτούς επιδιορθώθηκαν αφού το δούλεμα είναι καλό αλλά και εμφανής η εικόνα των κάδων μας στους δρόμους της πόλης.

ΥΓ: Ας συνεχίζουν να βρίζουν κάποιοι υπάλληλοι αφού δεν αντιλαμβάνονται πως η δική μας πληροφόρηση προέρχεται μέσα από τον δικό τους χώρο , γιατί κάποιοι βαρέθηκαν να βλέπουν επί δεκαετίες την ίδια οικτρή εικόνα.

Διαβάστε και πάλι εδώ όλο το έγγραφο γιατί θα αρχίσουν με το καλημέρα κάποιοι να διεκδικούν συγκεκριμένα πράγματα αφού είναι πολύ ασαφής στους χώρους όπου δύναται να τοποθετηθούν. Μιλάει και για απολυμάνσεις και για περισυλλογή απορριμάτων οπότε θεωρητικά είναι στην ευχέρεια της διοίκησης που άλλωστε απαίτησε όπως και άλλοι δήμοι έξτρα προσωπικό ΙΔΟΧ λόγω covid-19. Δεν θα έχουμε απαλλαγεί από την πανδημία σε ένα τετράμηνο επομένως οι συμβάσεις πρέπει να παραταθούν ακόμα και για εμάς τους φιλελεύθερους. 

Ελπίζουμε οι νέοι εργαζόμενοι να είναι πιο ευφυείς στο βρίσιμο εναντίον μας , εάν και για εμάς "στόχος" είναι πάντα η ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι ο τελευταίος τροχός.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: