ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δύο επετειακές φωτογραφίες αφιερωμένες στους Πασόκους της πόλης

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Δύο επετειακές φωτογραφίες αφιερωμένες στους Πασόκους της πόλης


Ούτε από την ΕΟΚ μας έβγαλε, ούτε από το ΝΑΤΟ. Απλώς καταχρέωσε την χώρα και έδωσε συντάξεις αντιστασιακών σε όσους ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία. 



Όσοι ζήσαμε την περίοδο που το ΠΑ.ΣΟ.Κ μεσουρανούσε δεν χρειαζόμαστε συστάσεις για το τι ήταν. Στην πόλη μας οι κύριοι Θεόδωρος Γεωργάκης και Βασίλης Βαλασόπουλος ήταν και είναι; οπαδοί του Κινήματος που εκμαύλισε την πολιτική ζωή του τόπου και έφερε μια "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" που την ζούμε στο πετσί μας από τα χυδαία ποστ των πρώην πασόκων και νυν Συριζαίων στα Αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Γιατί προφανώς και η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής την οποία υπηρέτησε το Κίνημα δεν πρόσφερε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στον Παγκόσμιο Πολιτισμό παρά ΦΤΩΧΕΙΑ , ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στους ατυχείς λαούς που βίωσαν τον σοσιαλισμό σε όλες τις παραλλαγές του. 


Η Ευρώπη άλλαξε , ο κόσμος άλλαξε και μόλις μερικά κράτη-παρίες μας θυμίζουν τι πρέπει να αποφύγουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Ωραία η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο αφού φυσικά και ο Αλέξης Τσίπρας είναι άξιο πνευματικό τέκνο του Ανδρέα Παπανδρέου όσο και εάν οι 5-10 που απέμειναν στο ΚΙΝΑΛ μας λένε πως είναι διαφορετικοί.

Δημοψηφίσματα σαν του 2015 και παρόμοια διλήμματα ήταν το "παιχνίδι" του ΠΑ.ΣΟ.Κ που έβλεπε δημοκράτη τον φασίστα Καντάφι και σπίλωνε με τις άθλιες θεωρίες συνωμοσίας του το πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κράτος στον κόσμο τις ΗΠΑ. 

Ας ευχηθούμε λοιπόν στους εναπομείναντες Πασόκους που έρχονται στη ΝΔ να μην μας πρήζουν με τους κλέφτες που έρχονται σε μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που πολέμησε στο Γράμμο και το Βίτσι για να μην πέσουμε στα νύχια του κόκκινου φασισμού.

Δείτε και άλλη μια φωτογραφία με τον μετέπειτα υπουργό της ΝΔ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κ. Θεοδωράκη για να δικαιωθούμε και εμείς οι Σαμαρικοί που ΡΙΞΑΜΕ την χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης που τάχα θα έκανε μεταρρυθμίσεις και δεν την άφησε ο Σαμαράς με τον Κατσίκη!


Και ο Μιτεράν στη φωτογραφία για να μην ξεχνιόμαστε ...

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: