ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σε μια "μάχη" μέχρι ΤΕΛΟΥΣ κερδίζει αυτός που αντέχει τις μεγαλύτερες "απώλειες"

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Σε μια "μάχη" μέχρι ΤΕΛΟΥΣ κερδίζει αυτός που αντέχει τις μεγαλύτερες "απώλειες"


Επί μήνες τώρα κάποιοι θεωρούν πως θα μας επιβάλλουν ατζέντα για το ιστολόγιό μας προφασιζόμενοι τις τάχα μη αγαθές προθέσεις μας.

Και βέβαια οι προθέσεις ενός ΜΜΕ κρίνονται ΜΟΝΟ από τους αναγνώστες που του δίνουν ή όχι το πράσινο φως για να συνεχίσει ή να παραμείνει ως ένα ακόμα ΜΜΕ μηδαμινής ΑΠΗΧΗΣΗΣ. 

Άρα όπως έχουμε εξηγήσει στους αναγνώστες μας η δική τους ΑΠΟΨΗ ήταν πάντα σεβαστή από εμένα αλλά την τελική γραμμή την αποφασίζω με βάση τους δικούς μου ηθικούς κανόνες. 

Ποτέ δεν το έπαιξα Άγιος ( γιατί εάν ήμουν δεν θα βοηθούσε το λειτούργημα που ασκώ) ούτε προφανώς ήμουν αδαής για να μην γνωρίζω σε τι "ζούγκλα" έχω να κινηθώ. 

Επομένως ήμουν και το μοναδικό ξεκάθαρο ΜΜΕ που είχα και έχω το θάρρος να χαρακτηρίζομαι ΔΕΞΙΟ και που δεν τιμάω ταυτόχρονα σφαγείς του Ελληνισμού και ΗΡΩΕΣ. 

Άρα και για τον λόγο αυτό παρόλο που η πόλη μας και δεν είναι η ΜΟΝΗ έχει κακή ΙΣΤΟΡΙΑ σε θέματα ΦΑΣΙΣΜΟΥ εμείς τολμήσαμε και πήγαμε ΚΟΝΤΡΑ και στους δύο. 

Και στον ΚΟΚΚΙΝΟ και στον ΜΑΥΡΟ ξεκάθαρα χωρίς αστερίσκους και κυρίως εισαγωγικά που ωραιοποιούσαν την ΦΡΙΚΗ & την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. 

Το να απαντώ λοιπόν καθημερινά στα παραληρήματα της γνωστής πλέον υποψήφιας της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είναι κάτι που μου αποσπά χρόνο από το να επιτελώ το λειτούργημα μου που ξεκαθαρίζω και πάλι πως υπηρετεί συγκεκριμένες ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ και δεν κάνει εκπτώσεις ακόμα και σε υποτιθέμενους συναγωνιστές. 

Επομένως σε μια μάχη ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ για την επικράτηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ εμείς δεν μπορούμε να ανεχτούμε ούτε τους "ισαποστάκηδες" ούτε φυσικά την "ουδετερότητα". 

Άλλωστε αυτοί που τώρα μας κατηγορούν είναι ΟΣΟΙ ήθελαν να φύγει ένας καλός δήμαρχος για τον Βασίλη Βαλασόπουλο μιλάω πάντα για να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη! 

Τελικά δεν έγινα οι ίδιοι αλλά τα "φιλαράκια" τους της ΕΝΑΚ τα οποία προεκλογικά επευφημούσαν και τώρα προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ για την πόλη!

Αξιοπιστία μηδέν σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με εμάς που σας είχαμε περιγράψει τι θα συμβεί αφού δεν θεωρούσαμε πως πρέπει απλά να αλλάζεις μια διοίκηση απλώς για να φέρεις μια άλλη . 

Για εμάς επανάληψη διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου με αυτούς που εμπιστεύθηκε σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ δεν πρέπει και δεν θα επαναληφθεί για την πόλη μας. Τουλάχιστον εμείς θα είμαστε ΠΑΝΤΑ απέναντι σε όσους θέλουν να μας φέρουν χειρότερο δήμαρχο ακόμα και από τον κακό σημερινό. 

Και είναι κακός γιατί δεν τολμάει να κάνει τις αναγκαίες εκείνες μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν την πόλη μας να αλλάξει επίπεδο. 

Όπως και ο προηγούμενος συνδιαλέγεται (χάνοντας πολύτιμο χρόνο) με "ψεκασμένους" δεξιούς και αριστερούς. Μάλιστα είχε και μερικούς στην αρχή της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ως συνοδοιπόρους αλλά ευτυχώς ο κ. Στασινόπουλος έπαψε να έχει αυταπάτες και αυτοί ως γνήσιοι αριστεροί άρχισαν τις κατηγορίες που αποδίδουν όλες οι "σέχτες" σε όσους δεν υποκύπτουν στον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Στα δικά μας ό,τι και εάν κάνουν , όσο πόλεμο και να φάω εγώ θα γράφω αυτά που πιστεύω πως πρέπει να γίνουν χωρίς να έχω το αλάθητο του Πάπα αφού αυτό το αφήνω στους Ορθοδοξοταλιμπάν που τα έβαλαν με τους εκλεγμένους επειδή θεωρούν πως μια κυβέρνηση πρέπει να υποκύπτει σε μη αιρετούς υπαλλήλους της γιατί εάν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ο διαχωρισμός Κράτους - Εκκλησίας αυτούς θα ωφελούσε στο τέλος της ημέρας και δεν θα τους έκανε υποχείρια της εκάστοτε Εξουσίας. 

Τέλος για εμάς όσοι τους έπιασε ο ΠΟΝΟΣ για την καθαριότητα της πόλης και δεν θέλουν να ιδιωτικοποιηθεί ο τομέας ας μας απαντήσουν. 

1) Πόσα μηχανήματα και κάδους απορριμάτων παρέδωσε ο "αγωνιστής" Δημήτρης Κιντής στον μετέπειτα δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη και τι προσωπικό και φυσικά τι παρέδωσε ο μετέπειτα δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου στον "αυταρχικό" για αυτούς Βασίλη Βαλασόπουλο. 


Για θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ας μη μας μιλάνε αφού ΑΗΔΙΑ και ΕΜΕΤΟ μας προκαλούν τα καλά τους λόγια και για τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ δήμαρχο και για τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ. 

Άλλωστε και οι δύο ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ πίστευαν και μάλιστα εάν κάποιοι το αγνοούν και ο Κώστας Δελλαπόρτας ήταν μέλος της ΕΠΟΝ Λευκάδας άρα ΚΟΙΝΗ ρίζα είχαν και για τον λόγο αυτό και οι δύο κατέστρεψαν την πόλη μας. 

Για αυτό και οι κατσαπλιάδες της πόλης ανεξαρτήτου χρώματος ΦΑΣΙΣΜΟΥ δεν μας συμπάθησαν από το 2013 που δραστηριοποιούμαστε διαδικτυακά με ιστολόγιο της πόλης γιατί έχουν μάθει να ζουν με ΜΥΘΟΥΣ και ψέματα που συντηρούσαν και θεωρούν πως θα συντηρούν για πολλά χρόνια ΑΚΟΜΗ εις βάρος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

Μια ΑΛΗΘΕΙΑ που εξηγεί γιατί τα δικά μας σκουπίδια βρωμάνε και άλλων δήμων είναι λιγότερα αφού εκεί η ΚΟΙΝΩΝΙΑ εκλέγει δημάρχους που δεν υπηρετούν ιδεοληψίες και δεν κλείνουν τα μάτια στο ραχάτι των υπαλλήλων αλλά παλεύουν να τους "συνετίσουν" αφού να τους στείλουν σπίτια τους μόνο ο Ανδρέας Κονδύλης πέτυχε και τον τρέχουν τα ορφανά του Στάλιν ακόμα στα Δικαστήρια! 

Άρα σε μια "μάχη" μέχρι τέλους με τους κρατικοδίαιτους της πόλης στο τέλος της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ εμείς θα δικαιωθούμε αφού όπως πολλάκις σας έχουμε γράψει είμαστε πιο ειλικρινείς και καθαροί από όλους όσους έχουν συμμετάσχει στα κοινά της πόλης τον τελευταίο ΜΙΣΟ αιώνα. 

Άγιους μην αναζητείται ούτε στην προηγούμενη διοίκηση ούτε σε καμία για αυτό και ο Γιώργος Χατζηδάκης κάνει πάρτι επειδή ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί 8 χρόνια ας παρακαλάνε ΟΛΟΙ να παραμείνει ΣΙΩΠΗΛΟΣ. 

Εμείς δεν παρακαλάμε θέλουμε μια "τελική λύση" αφού με ψέματα , μύθους και τάχα "ενεργούς" πολίτες και φιλανθρωπικούς Συλλόγους που κλείνουν το μάτι στον κόκκινο φασισμό προφανώς και η πόλη δεν μπορεί να προχωρήσει. 

Το βλέπουμε με το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας, το βλέπουμε με το ΚΥΤ στον Υμηττό , το βλέπουμε με αυτούς που δεν θέλουν κόμματα και χρώματα αλλά μια σύμπνοια και "κοινό" αγώνα που για εμάς αποτελεί ΟΜΕΡΤΑ. 

Άρα ας βγάλουν αυτοί ό,τι στοιχεία έχουν και ας αφήσουν και εμάς να αποδεικνύουμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ό,τι βγάζουμε αφού μόνο άμα αλλάξουμε δεν θα βουλιάξουμε και ΠΑΛΙ.

ΥΓ: Ωραία η φωτογραφία Αραμπατζή - Ευσταθίου αλλά γιατί δεν κατεβαίνουν μαζί όπως θέλει το 80% των Νεοδημοκρατών της πόλης; Και λέω 80% γιατί ένα 20% επιθυμεί ΜΥΘΟΥΣ , ΨΕΜΑΤΑ και ΤΖΑΜΠΑ μάγκες και εάν τους πεις κάτι σου εξηγούν πως οι προσωπικές φιλίες κ.ο.κ αλλά ως δια μαγείας όλοι οι κολλητοί τους μετέχουν σε διοικήσεις κεντροαριστερών παρατάξεων. 

Για εμάς υπάρχει και θα υπάρχει ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ και η ΠΡΩΤΗ με τους αγώνες της είναι υπεύθυνη για τα σημαντικά που έχουν γίνει σε αυτό τον Τόπο. 

Τέλος για εμάς όλοι οι Αντιδήμαρχοι κρίνονται από το έργο που παράγουν ή μη αλλά ΟΛΕΣ οι αποφάσεις τους έχουν και κόμμα και ΧΡΩΜΑ αφού σε Αστικές Δημοκρατίες όσοι κολλάνε παντού είναι πιο επιρρεπείς στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Κανόνας τον οποίο ευελπιστούμε να αποφύγουν όσοι διατυμπανίζουν την σύνθεση αλλά με ΑΠΛΗ αναλογική και δεν είδαμε ούτε το αυτονόητο για εμάς να ενωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ.

Γιατί συγγνώμη που θα στεναχωρήσουμε κάποιους αλλά τις ίδιες μ@λ@κίες που έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας τις είχαμε ξανακούσει από τον Ανδρέα Παπανδρέου και φυσικά ο πρώτος για εμάς ήταν και παραμένει λιγότερο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ από τον δεύτερο. 

Ούτε Τσοχατζόπουλο , ούτε Μαντέλη , ούτε Τσουκάτο πρόλαβε να βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ θα το έκανε και αυτός εάν γίνονταν καθεστωτικός με την ψήφο σας. Προς το παρόν ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ είναι το νέο δίπολο και με αυτό θα πάμε για δεκαετίες ακόμα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: