ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σωτηρία δεν υπάρχει αλλά όσο μας "αντέχετε" θα μας έχετε για να μαθαίνετε και κάτι!

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Σωτηρία δεν υπάρχει αλλά όσο μας "αντέχετε" θα μας έχετε για να μαθαίνετε και κάτι!


Θετικός είναι ο απολογισμός από το γεγονός πως αναρτούμε πλέον σε συγκεκριμένες σελίδες στο facebook που "ασχολούνται" με θέματα της πόλης μας και όμορων δήμων.

Άλλωστε το ιστολόγιό μας βασίστηκε και βασίζεται στις απευθείας επισκέψεις αφού οι αναγνώστες μας μετά από 7 χρόνια μας έχουν ήδη στους σελιδοδείκτες με τα αγαπημένα τους. 

Το είχαμε και παλιότερα και άλλωστε και σε ομάδες που εξακολουθούμε και βάζουμε είναι από συνήθεια αφού οι ομάδες της πόλης και στο facebook ήδη έχουν συγκεκριμένες ιδεολογικές καταβολές. 

Εμάς μας διαβάζουν ΔΕΞΙΟΙ και όσοι "λωποδύτες" θεωρούν πως θα ξεσκεπάσουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους όσο αυτοί μάταια παλεύουν να απαλλαγούν από την "ενοχλητική" μας παρουσία. 

Ενοχλητική γιατί σήμερα παραδείγματος χάριν μας πληροφόρησαν τα "μάτια" και τα "αυτιά" μας στην πόλη πως ακόμα μία που διαδικτυακά προσπαθούσε να μας απαξιώσει προστέθηκε στο δυναμικό των εργαζομένων του δήμου μας εάν και μέχρι πρότινος της "βρώμαγε" ο Γιώργος Χατζηδάκης και η διοίκησή του αλλά όπως φαίνεται όχι μια θέση εργασίας στο δήμο. 

Τα κριτήρια επιλογής της εμείς δεν τα θεωρούμε αδιάβλητα και απευθυνθήκαμε στον προϊστάμενο του δημόσιου οργανισμού αφού μάλλον κάποιοι δεν είναι καλοί στα μαθηματικά. 

Θα μάθουν φαντάζομαι αναγκαστικά αφού οι θέσεις ευθύνης που τους παραχώρησε η ΝΔ οδηγούν ενίοτε και σε επισκέψεις στον Εισαγγελέα γιατί εμείς άλλη περίοδο Κώστα Καραμανλή (2004-2009) δεν δύναται να ξαναζήσουμε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: