ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πως απάντησαν οι εργαζόμενοι στο χθεσινό μας ρεπορτάζ και πως δεν απάντησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Πως απάντησαν οι εργαζόμενοι στο χθεσινό μας ρεπορτάζ και πως δεν απάντησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος


UPDATE 

Είναι λογικό να θίγεται ο εργαζόμενος που έστω βγαίνει στους δρόμους να μαζέψει . Βέβαια για το δικό μας λειτούργημα η χολή όλων αυτών για δεκαετίες είναι η απόδειξη πως ενοχλούμε άρα κάνουμε σωστά την δουλειά μας.



Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη την δική πεποίθηση πως δίνοντας τη δομή της καθαριότητας σε ιδιώτη θα έχουμε πιο καθαρή πόλη με λιγότερο κόστος και ας πάμε να θέσουμε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Αντζινά κάποια ερωτήματα.


  1. Γιατί καθημερινά από το γκαράζ βγαίνουν λιγότερα απορριματοφόρα από όσα διαθέτει ο δήμος μας; 
  2. Πόσοι υπάλληλοι καθαριότητας ενεργούν καθημερινά για να διατηρούν καθαρή την πόλη μας 
  3. Πως είναι δυνατόν μια σειρά οχημάτων ( θα ξαναβάλουμε τις πινακίδες αύριο )που είχαν αγοραστεί από την διοίκηση του Γιάννη Αναγνώστου να έχουν εξαφανιστεί από την πόλη 
Και σήμερα που περάσαμε οι ίδιοι από το σημείο το απορριματοφόρο στις 8 :25 έβγαινε από το πάρκιν. Νωρίτερα συνεργάτες μας έχουν καταγράψει με ψηφιακή κρυφή κάμερα ό,τι συμβαίνει αφού μάλλον οι υπάλληλοι της καθαριότητας αντί να τα βάζουν με τους συναδέλφους τους που κάθονται προσπαθούν να μας πείσουν ( έχουν πείσει κάποιους δημοτικούς συμβούλους) πως δεν είναι αρκετοί για να μαζέψουν ούτε 400 κάδους που εάν δούλευαν όλοι θα αντιστοιχούσε σε ελάχιστο άδειασμα για τον καθένα υπάλληλο. 

Εάν και εμείς  βαριόμαστε, πρώην υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου μας κάνουν για εμάς το μέτρημα των κάδων της πόλης αφού φυσικά και δεν  βλέπουν το ιστολόγιό μας εχθρικά αφού έχουν αδικηθεί κατάφορα από ένα σωματείο που "λούφαρε" μονίμως όσους ήταν μέλη του. 

Οι δικοί μας ατυχώς για εκείνους είπαν ΔΗΜΟΣΙΑ όχι στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και το πλήρωσαν σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον τομέα της καθαριότητας και γρήγορα πήγαν σε άλλο τομέα όπως η κ. Νοτοπούλου αφού ο Νόμος όχι μόνο το επιτρέπει αλλά στην ουσία το "επιβάλλει" για να μην τσακώνεσαι καθημερινά με τους Κνίτες! 

Θεωρούμε πως ο κ. Αντζινάς όπως και ο κάθε Αγιομαρινιώτης δεν θέλει την πόλη του βρώμικη έχει αντιληφθεί ως έμπειρος στα κοινά πως στο τέλος αυτός θα την "πληρώσει" στις κάλπες του 2023 εάν και θεωρούμε απίθανο πως θα είναι αυτός Αντιδήμαρχος προεκλογικά. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς που βαριόμαστε καν να αναρτούμε τις δεκάδες φωτογραφίες με ντάνες σκουπιδιών που μας στέλνουν στο mail μας θα μπούμε στον πειρασμό αφού το να σε λένε ΦΑΣΙΣΤΑ επειδή απλώς δίνεις με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μια πραγματικότητα που όλοι την ΒΛΕΠΟΥΝ δεν συνάδει με καμία ηθική. 

Για τις λαϊκές που λέει μια εργαζόμενη η δική μας ξεκάθαρη θέση είναι η κατάργησή τους ως μετακινούμενες λαϊκές και φυσικά αυτό θα είχε συμβεί ήδη εάν δεν έπεφτε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου το 2015. 

Δεν θέλουμε να μας κεράσει ουδείς καφέ είμαστε στο πλευρό ΜΟΝΟ των ελάχιστων υπαλλήλων που αντιλαμβάνονται πως η Σοβιετία καταρρέει και έχουν το άγχος της επόμενης μέρας. 

Χιλιάδες υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα καταστράφηκαν επειδή συντηρούσαμε τόσους πολλούς δημοσίους υπαλλήλους. Ήταν και είναι το επιχείρημα με το οποίο κέρδισαν τις εκλογές όλα τα φιλελεύθερα κόμματα ανά τον κόσμο . 

Έτσι και αλλιώς η "μάχη" που δίνεται έχει ήδη κριθεί αφού όλοι γνωρίζουν πως σε 10 το πολύ χρόνια ίσως και πιο πριν σε μερικούς δήμους της χώρας μας ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ τα σκουπίδια ο δήμος αλλά ΙΔΙΩΤΗΣ. 

Ας συνεχίσουν λοιπόν οι υπάλληλοι της καθαριότητας να ειρωνεύονται συνδημότες μας που ανεβάζουν όσα αυτοί δεν μαζεύουν καθημερινά στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και ας αντιληφθεί και η δημοτική αρχή πως στο τέλος αυτή θα πληρώσει το τίμημα από την ΑΘΛΙΑ εικόνα. 


Διάβάστε λίγο και τα "ωραία" που μας έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι εργαζόμενοι αφού προφανώς γνωρίζουν πως κανείς δεν θα τους στείλει στα ΣΠΙΤΙΑ τους. Κάποιοι ήταν βέβαια πιο φιλικοί και μας κάλεσαν και για καφέ για να μάθουμε τάχα την "αλήθεια" αλλά ατυχώς για εκείνους εδώ και ένα μήνα περίπου η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι σε εμάς γνωστή και όπως πάντα με στοιχεία ο μόνος λόγος που δεν επιθυμούμε να το "χοντρύνουμε" είναι ο σεβασμός που τρέφουμε προς το πρόσωπο του αρμόδιου Αντιδήμαρχου όταν θα πάει σε άλλο πόστο θα δούμε τι θα γράφουν; 



Στα μνημόνια μας έφεραν προφανώς  οι χιλιάδες ΔΗΜΟΣΙΟΙ υπάλληλοι που δεν πάταγαν καν στην υπηρεσία τους και πολλά άλλα και όχι η Αστική Δημοκρατία που έχουν στην Σουηδία , στη Φιλανδία, στη Γερμανία και αλλού. Τουλάχιστον δεν μένω κάπου για το μηνιάτικο το έχω αποδείξει άλλωστε στην διαδρομή το ξέρουν όλοι στο χώρο και επειδή γνωρίζω καλά και πόσες ώρες ακριβώς δουλεύετε συνεχίστε είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να εκθέσετε την ΔΙΟΙΚΗΣΗ και τους εαυτούς σας. Και φοράτε και καμία μάσκα δεν τις βρίσκει στο δρόμο ο δήμος που σας της παραχωρεί εμείς τις πληρώνουμε. 

Και βέβαια για το τέλος αφήσαμε τον Κνίτη που νομίζει πως το blogspot του παρέχει ανωνυμία. Ειλικρινά κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη οι κομμουνιστές της πόλης!




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: