ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έγινε απολύμανση στο Δημαρχείο της πόλης μας μετά από θετικό κρούσμα κορονοϊού - Θα παραμείνει κλειστό για το κοινό και αύριο

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Έγινε απολύμανση στο Δημαρχείο της πόλης μας μετά από θετικό κρούσμα κορονοϊού - Θα παραμείνει κλειστό για το κοινό και αύριο

 


Αύριο Τετάρτη θα παραμείνει κλειστό το Δημαρχείο της πόλης μας αφού νωρίτερα σήμερα βρέθηκε θετικός σε covid-19 υπάλληλος που έκανε την πρακτική του. 

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού ήδη έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και ιχνηλατεί τις επαφές χωρίς να έχει εντοπιστεί άλλο κρούσμα. 

Ο χώρος του Δημαρχείου  έχει ήδη απολυμανθεί αφού άμεσα με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη πάρθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα. 

Μάλιστα και επικοινωνιακά υπήρξε γρήγορη ενημέρωση στα ΜΜΕ και δόθηκε και βίντεο από την απολύμανση των χώρων που δεν περιορίστηκαν μόνο στο χώρο όπου εργάζονταν ο υπάλληλος αλλά σε όλο το δημαρχιακό μέγαρο. 

Για ό,τι νεώτερο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του υπαλλήλου θα σας ενημερώσουμε. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και φυσικά όπου αυτό είναι εφικτό η τηλεργασία πρέπει να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. 

 Λυπηρό που στην πόλη μας έχουμε μία ακόμη πρωτοτυπία. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας ο υπάλληλος είχε εργασιακή σχέση και με κατάστημα της πόλης μας όμως ΤΕΛΙΚΑ ο δήμος ήταν αυτός που ανακάλυψε το κρούσμα σε πείσμα εμάς των φιλελεύθερων που θεωρούμε πως ο ιδιώτης είναι πάντα πιο προσεκτικός με το προσωπικό του. 

Το κατάστημα επικοινώνησε με τον Εμπορικό  Σύλλογο (σύμφωνα με το δελτίο τύπου του τελευταίου), μάλλον όταν έμαθε από τον δήμο για τον κοινό  υπάλληλό τους που βρέθηκε θετικός σε covid-19 και από εκεί και πέρα Δήμος αλλά και επιχείρηση έχουν κάνει ό,τι προβλέπεται για να μην επεκταθεί ο ιός ελέγχοντας τις επαφές του υπαλλήλου. 

Δεν αναφέρουμε το όνομα της επιχείρησης για να μην πληγεί ,εάν και φρόντισε για αυτό η ίδια με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! αλλά και μετέπειτα έγινε αναφορά στο δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Βέβαια πολλές επιχειρήσεις θα βρεθούν σε ανάλογη θέση για αυτό και η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ανοιχτούς χώρους αφού να τηρηθεί απόλυτα η απόσταση ασφαλείας του 1,5 μέτρων στην πράξη χωλαίνει. Το περιστατικό προφανέστατα και δεν θα μπορούσε να αποκρυβεί αφού οι ποινές για τις επιχειρήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι εξοντωτικές. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: