ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς δεν αναρωτιόμαστε καν γνωρίζουμε πως για να ηττηθεί ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ και για να οδηγηθούν στις ΦΥΛΑΚΕΣ οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ θέλει καθημερινό αγώνα - Η απομόνωσή τους από θέσεις ευθύνης γλιτώνει τον δήμο από τα χειρότερα

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Εμείς δεν αναρωτιόμαστε καν γνωρίζουμε πως για να ηττηθεί ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ και για να οδηγηθούν στις ΦΥΛΑΚΕΣ οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ θέλει καθημερινό αγώνα - Η απομόνωσή τους από θέσεις ευθύνης γλιτώνει τον δήμο από τα χειρότερα

 


Αναρωτιέται το ιστολόγιο του κ. Μωραίτη εάν υπάρχει Εισαγγελέας στην Ηλιούπολη. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν υπάρχει έτσι οι μόνοι που θα μπαίνουμε ΠΑΝΤΑ εμπόδιο στον ΡΑΤΣΙΣΜΟ του είμαστε εμείς αφού βλέπουμε πως στο πλευρό του συσπειρώθηκαν πολλές και πολλοί που πλέον τους αρέσει η Κούλα και ο Δήμου . 

Ρόλο εισαγγελέα έχουν αναλάβει "ενεργοί" πολίτες ενώ ξεχνούν να καταδικάσουν έναν ή και τους δύο Φασισμούς (ΚΟΚΚΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ) βλέπουν "αντιδημοκρατική" μια διοίκηση επειδή οι ίδιοι δεν συμμετέχουν σε αυτή. 

Το παραμύθι αυτό το ακούγαμε επί 9 χρόνια για τον Βαλασόπουλο και από συμμετέχοντες στην παρούσα διοίκηση και θα το ακούμε για πολλά χρόνια ακόμα όσο υπάρχουν "ψεκασμένοι" που πιστεύουν ακόμα πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει κορόϊδα που κάνουν το χόμπι τους και όχι επαγγελματίες πολιτικούς που να δίνουν λύσεις στα προβλήματά μας. 

Και μιλάμε για επαγγελματίες πολιτικούς και όχι συκοφάντες αφού άλλο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ παραμύθι δεν αντέχει η χώρα. 

Και επειδή μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για αγορά γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς .Μάλλον δεν θα φτάσουν ούτε οι 15.000 που θα προσληφθούν στο στρατό σε βάθος πενταετίας αλλά ούτε και 100.000 εάν θα είχαμε την οικονομική δυνατότητα, θα μας έσωζαν. 

Αυτά προς το παρόν γιατί μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις αφού και δεν μπορεί κάποιος να παίζει με τα νεύρα όσων εδώ και δεκαετίες κρατούν την χώρα μας πάνω από το "ΝΕΡΟ"

Διαβάστε σημερινό Αμερικανικό τύπο για τα περαιτέρω (ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης Δημοκρατικοί - Ρεπουμπλικανοί)  και αναμένεται στο τέλος του έτους το έλλειμμα της χώρας το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Γιατί η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της είναι πλέον ΙΔΙΑ με τα   Rafale που παρήγγειλε ή θα παραγγείλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να δούμε πόσοι βουλευτές θα ψηφίσουν την σχετική αγορά αφού εμείς  πάντα κρατάμε επιφυλάξεις. 

Ευελπιστούμε πως οι Τούρκοι θα εξακολουθήσουν να έχουν το εμπάργκο από τις ΗΠΑ για στρατιωτικό εξοπλισμό εξαιτίας της αγοράς άχρηστου πυραυλικού συστήματος από τη Ρωσία αλλιώς με F-35 οι παραβιάσεις θα είναι "παιχνιδάκι" και σήκωσε εσύ τα Rafale να κάνουν αναχαίτιση.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: