ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα κρούσματα στην πόλη μας αυξάνονται αλλά κάποιοι ακόμα θεωρούν πως η πανδημία είναι συνωμοσία!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Τα κρούσματα στην πόλη μας αυξάνονται αλλά κάποιοι ακόμα θεωρούν πως η πανδημία είναι συνωμοσία!

Δύο υπάλληλοι του δήμου μας βγήκαν θετικοί στον κορονωϊό ενώ δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε όταν γράφαμε πως δεν έπρεπε να ανοίξουν τα σχολεία και να προχωρήσει η κυβέρνηση στην εξ΄αποστάσεως μάθηση (τηλεκπαίδευση). 

Βλέπετε όταν εμείς από την αρχή της πανδημίας γράφαμε για τον θανατηφόρο κινεζικό ιό που δημιουργήθηκε σε εργαστήριο της Κίνας κάποιοι μιλούσαν ( και δυστυχώς μιλάνε) για απλή γρίπη. 

Δεν ξέρω για αυτή την κατηγορία των "ψεκασμένων" εάν θα βοηθούσε καν να γεμίσει η πόλη με φέρετρα αφού θεωρούν πως όσοι πεθαίνουν έχουν υποκείμενα νοσήματα. Και θεωρούν μάλλον πως στην πόλη μας άτομα πάνω από 60 ή και ακόμα μικρότερης ηλικίας είναι χωρίς τέτοια. 

Να σας πούμε κάποια από αυτά; Παχυσαρκία, διαβήτης, χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια, καρδιά, καρκίνος, κ.ο.κ . Το να λες λοιπόν πως θα πέθαιναν είναι ανοησία γιατί με κάποια από τα παραπάνω ζουν για δεκαετίες ενώ εάν κολλήσεις παράλληλα και τον covid-19 ίσως ζήσεις μερικές μέρες. 

Ας σοβαρευτούν λοιπόν όλοι γιατί ουδείς θέλει να παρακολουθήσει τους πολίτες της Ελλάδας γιατί η χώρα μας είναι μικρό μέγεθος στο παγκόσμιο στερέωμα χωρίς καμία αμφιβολία. 

Ουδείς θέλει να βάλει τσιπ πάνω σας εύκολα σας παρακολουθεί κάποιος που θέλει , ουδείς θέλει να θίξει τα θρησκευτικά σας πιστεύω γιατί τους είναι παντελώς αδιάφορα. 

Μπορεί να σας παρακολουθήσει πολύ πιο απλά μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή του λογαριασμού σας στο facebook ή μέσω του υπολογιστή σας αφού προφανώς και όποιος έχει ανώτερη τεχνολογία από εμάς μπορεί να το κάνει με ευκολία. 

   Άλλωστε η υπερδύναμη ενημερώνει την πολιτική ηγεσία του τόπου όταν κάποιος εχθρός μας ανέβει σε ελληνικό έδαφος ( περίπτωση Ιμίων) και όχι ο στρατός μας που απλώς κατέχει στρατιωτικό εξοπλισμό που χειρίζεται κατόπιν ειδικής εκπαίδευσης από τους κατασκευαστές του! 

Ας αφήσουμε λοιπόν τους "ηρωϊσμούς" και τις "επαναστάσεις" γιατί έτσι και ο δυτικός κόσμος αποκλείσει την χώρα μας από την αγορά φαρμάκων π.χ θα πεθαίνουμε σαν τα κοτόπουλα. 

Συνιστώ μάλιστα στους οπαδούς της Ανατολής να κάνουν το εμβόλιο της Ρωσίας ή της Κούβας και να χρησιμοποιούν φάρμακα αυτών των κρατών για να δουν πόσο θα επιβαρυνθεί η υγεία τους. 

"Επαναστάτης" με τα μέσα της Δύσης δεν μπορεί να γίνει ουδείς. Όσοι χρησιμοποιείται το facebook για την "επανάστασή"σας μάλλον αγνοείται πως ουδείς δεν είναι τόσο ηλίθιος για να σας δίνει χώρο να τον ανατρέψετε με τα δικά του όπλα. 

Δεν ξέρω εάν θα σας βοηθούσε το παραπάνω βίντεο για να καταλάβετε πως ο ιός δεν "παίζει" και στέλνει στον άλλο κόσμο όποιον τον αγνοεί. 

Δείτε το πάντως είναι από την εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" και δείχνει την περιπέτεια ενός συνανθρώπου μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: