ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε λιγότερο από ένα λεπτό

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε λιγότερο από ένα λεπτό



  • Οι θύτες εξακολουθούν να παίζουν τα θύματα ενώ αποσύρουν μία - μία τις άδικες  κατηγορίες που εκτοξεύουν χρόνια εναντίον μου και φυσικά εναντίον του μοναδικού τοπικού ΜΜΕ που αποκαλύπτει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους . Θα συνηθίσουν έχουμε αρκετή δημοσιογραφική εμπειρία για να κρίνουμε πως ό,τι και να κάνουν στο τέλος θα οδηγηθούν εκεί που τους αξίζει. Δεν έχουμε τον παραμικρό ενδοιασμό πως με την παρούσα κυβέρνηση δεν έχουν καμία τύχη οι ένοχες κραυγές τους. 
  • Δεν είναι καλή η εικόνα της καθαριότητας της πόλης μας και αυτό είναι ΚΟΙΝΑ αποδεκτό. Αυτό όμως που είναι ανησυχητικό είναι πως καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις δεν προτείνει την παραχώρηση της δομής σε ιδιώτη. Έτσι και ο πολίτης απογοητεύεται αφού βλέπει πως η εικόνα δεν αλλάζει και λοιδορείται ακόμα και από υπαλλήλους της καθαριότητας διαδικτυακά κάθε φορά που αναρτά εικόνες με σκουπίδια ή ογκώδη αντικείμενα σε διάφορα σημεία της πόλης. Δεν επικροτούμε βέβαια το να πετάει ο δημότης όπου βρει αλλά από την άλλη δεν μπορεί να πληρώνει κοντά στα 10 εκ ευρώ τον χρόνο και να έχει αυτή την καθαριότητα. 
  • Όσο οι κεντροδεξιοί της πόλης σφάζονται μεταξύ τους δήμαρχος θα βγαίνει πάντα κεντροαριστερός. Η τραγωδία είναι πως πλην Γιάννη Αναγνώστου ουδείς έχει ΔΗΜΟΣΙΑ υπερασπιστεί τον ιδιοκτήτη του μοναδικού κεντροδεξιού ΜΜΕ της πόλης. Η στρατηγική αυτή που ακολουθούν προφανώς και δεν φέρνει εμάς σε δύσκολη θέση και θα το αντιληφθούν στις κάλπες του 2023. Τους τονίζουμε τέλος πως και χωρίς την δική μας φυσική παρουσία το ιστολόγιο δεν θα "σιγήσει" αφού ποτέ δεν έμεινε "ορφανό" κανένα επιτυχημένο εγχείρημα. 
  • Νέα παράταξη θα υπάρχει στις δημοτικές εκλογές του 2023 σας το γράφουμε από τώρα και θα σας το τονίσουν  και τότε οι συνεργάτες αυτού του ιστολογίου. 
  • Ευχαριστούμε όλες και όλους που καθημερινά μας διαβάζετε κυρίως αυτούς που προέρχονται από τον χώρο της κεντροαριστεράς και ενοχλούνται από τον σαφή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ μας προσανατολισμό. Κομματικοί με την στενή έννοια του όρου δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ άλλωστε στηρίξαμε και στηρίζουμε τον Αντώνη Σαμαρά που όταν χρειάστηκε "γκρέμισε" μια ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση για το καλό της πατρίδας. Οι πολλοί τον δικαίωσαν και τον εξέλεξαν τον πρώτο αρχηγό της ΝΔ που εκλέγεται από την βάση του κόμματος και φυσικά για πολλά ακόμα χρόνια θα αφήσει το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου. Άλλωστε δεδομένων των συνθηκών ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός της χώρας από την μεταπολίτευση έως και σήμερα.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: