ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο κ. Κολομβούνης κάνει like και εκεί που βρίζουν τον Παναγιώτη Κόκλα και φυσικά του εύχεται καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα!

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ο κ. Κολομβούνης κάνει like και εκεί που βρίζουν τον Παναγιώτη Κόκλα και φυσικά του εύχεται καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα!


Καλά καταλάβατε μέσα στα like είναι και το παρακάτω



Σήμερα ο κ. Κολομβούνης είπε να πει και μια καλή κουβέντα για τον Παναγιώτη που μέχρι χθες έκανε like στον υβριστή του!


Η Αντωνία που δεν γνωρίζουμε τουλάχιστον δεν πατάει σε διαφορετικές βάρκες και έτσι της αξίζει μπράβο αφού ΖΕΙ σε μια πόλη που βουλιάζει στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αυτή έχει σταθερή άποψη για τους ανθρώπους που δεν αλλάζει από θέσεις ή αξιώματα.

Όχι πως μας έκανε εντύπωση επιχειρηματίας είναι ο κ. Χρήστος Κολομβούνης αλλά όχι και έτσι βρε αδελφέ τα ποστ έχουν διαφορά μέρας!

Τουλάχιστον εμάς που μας έχουν καταλάβει όλοι οι διεφθαρμένοι πως θα τους "ξεβρακώσουμε" μας βρίζουν σταθερά .

Φτιάχνουν και ψεύτικα προφίλ αφού με στοιχεία δεν μπορούν να μας ΘΙΞΟΥΝ. Μία ακολουθούν μια μυθομανή , μία έναν που θέλει να βγάλει καρκίνο ο Σόϊμπλε! , μια με τους αποτυχημένους Κνίτες που ακόμα και το κόμμα τους δεν τους έχει δώσει θέσεις ευθύνης.

Θα κλείναμε το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ μας μετά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για τις τοπικές και περιφερειακές τις οργανώσεις αλλά προφανώς και όταν σε κατηγορούν για ακροδεξιό τα απολειφάδια και οι συνοδοιπόροι των χουντικών μένεις και με όποιος κόστος τους πας έως το ΤΕΛΟΣ. 

Γιατί το 2023 ουδείς από τους υβριστές μας δεν θα πανηγυρίσει καμία ΝΙΚΗ. Και κάποιοι θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να  μας ζητήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη για τις ανοησίες τους. Αλλά εμείς δεν είμαστε ούτε ΘΕΟΙ ούτε Άγιοι για να συγχωρούμε όσους βρήκαν ευκαιρία να απαξιώσουν το πρώτο ΜΜΕ της πόλης.

Κύριε Κουρή συνέλαβαν ποτέ από την Αστυνομία κανέναν από τους ληστές που σας άρπαξαν τα χρήματα που δώσαμε ( 3 ευρώ έκαστος) για να συμμετέχουμε στις εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού της ΝΔ; Από όσο γνωρίζουμε όχι ,άρα μάλλον ή είναι άχρηστοι όπως πολλοί που το παίζουν χρήσιμοι ή πέσαμε σε ληστές έξυπνους που δεν άφησαν κανένα αποτύπωμα.

Εάν γίνονταν διαδικτυακά θα σας τους είχαμε βρει άρα στις επόμενες εκλογές ΠΛΗΡΩΜΕΣ μόνο με κάρτα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: