ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η γυναικεία μας επιλογή για τις εσωκομματικές εκλογές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Η γυναικεία μας επιλογή για τις εσωκομματικές εκλογές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης

 


Έχετε ήδη ενημερωθεί από άλλη ανάρτηση ( διαβάστε εδώ ) για τις επιλογές μας όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Όμως για όσους βιάστηκαν να μας χαρακτηρίσουν μισογύνηδες,  θα πρέπει να γνωρίζουν πως πάντα αυτό το ιστολόγιο έχει την δική του ξεχωριστή γυναικεία επιλογή. 

Έτσι και με δεδομένο πως σήμερα ολοκληρώθηκαν οι υποψηφιότητες,  σας παρουσιάζουμε τελευταία αλλά όχι  λιγότερο σημαντική αφού τα πάντα τα οφείλουμε στις γυναίκες , ακόμα και την ύπαρξή μας,  την γυναικεία μας πρόταση ,  για τις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου. 

Πρόκειται για την δραστήρια με φιλελεύθερες απόψεις ( στην πράξη και όχι στα λόγια ) συνδημότισσά μας κα.  Άννα - Μαρία Σουνίου. 

Ευχόμαστε μάλιστα στο νέο δεκαμελές Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ να συμμετέχουν όλες οι υποψήφιες και να έχουμε πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες , σε μια απόλυτη ισορροπία,  που θα βοηθήσει το κόμμα στις δύσκολες αναμετρήσεις που έρχονται. 

Τέλος σας καλούμε και πάλι να συμμετέχετε μαζικά στέλνοντας το μήνυμα στην τοπική μας κοινωνία,  πως η ΝΔ είναι το κόμμα που έχει τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. 

Και φυσικά μιλάμε για λύσεις εφικτές και όχι για τα ευχολόγια της Αριστεράς,  τις ανεφάρμοστες πολιτικές της,  και κυρίως τον άκρατο λαϊκισμό της,  που εάν επικρατήσει θα οδηγήσει την πατρίδα μας στην καταστροφή. 

Εκτός από τις επιλογές μας που ήδη σας παρουσιάσαμε αποφύγετε όσους κρύβουν ΔΗΜΟΣΙΑ την κομματική τους ταυτότητα και επιλέξτε όσους μάχονται για τις Ιδέες μας που ήδη έχουν επικρατήσει παγκοσμίως. 

Και το γράφουμε αυτό γιατί παρατηρούμε εδώ και πολύ καιρό πως πολλοί συνδημότες μας αλλά και κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας υιοθετούν αριστερές θέσεις σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να γίνουν αρεστοί σε όλους. 

Δεν μπορεί να συμβεί αυτό γιατί είναι μια ΟΥΤΟΠΙΑ που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσουν. 

Σ.Μ 

UPDATΕ: Οι υποψήφιες για το ΔΣ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα είναι τελικά τέσσερις και το ενδιαφέρον πλέον είναι η σειρά κατάταξής τους και όχι εάν εκλεγούν αφού σύμφωνα με τις οδηγίες του κόμματος υπάρχει ποσόστωση 4% και έτσι στο δεκαμελές συμβούλιο και οι τέσσερις θα είναι μέσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: