ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά: Η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά: Η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται



Για ακόμα μια φορά, τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας γίνονται στόχος περιθωριακών ομάδων που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν και να εκφοβίσουν & μάλιστα εν όψει των εσωκομματικών εκλογών.
Ευτυχώς η δημοκρατική πόλη στην οποία ζούμε έχει βάλει στο περιθώριο κάθε λογής φασίστες, προτάσσοντας τα δημοκρατικά της αντανακλαστικά.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ Ηλιούπολης & κάθε μορφής βία και σε οποιονδήποτε άλλον συμβαίνει.

Η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται.

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά - Γραφείο Τύπου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Αφού χαιρετίσουμε την ΔΗΜΟΣΙΑ καταδίκη τους,  να τους  υπενθυμίσουμε πως μέλη της  παράταξη τους  έχουν αγαστές σχέσεις με  φασίστες , τονίζοντας παράλληλα  πως η δική μας αίσθηση είναι πως η πόλη μας,  κάθε άλλο παρά "δάφνες δημοκρατίας" παίρνει! 

Και πως θα συνέβαινε αυτό άραγε όταν πολλοί χαρακτηρίζουν ως "ευπατρίδη" τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα.  Και ακόμα περισσότεροι τον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή. 

Η πόλη μας σε κανένα περιθώριο δεν έχει τους φασίστες, αρκετούς έχει ως δημοτικούς υπαλλήλους  και τους πληρώνουμε από τους φόρους μας! Όπως π.χ ο συμβασιούχος υπάλληλος καθαριότητας κ. Γαυγιωτάκης και δεν είναι βέβαια ο μόνος. Είναι πολλοί όσοι επιβουλεύονται την Αστική μας Δημοκρατία και δεν αναφέρομαι βέβαια μόνο  στους κομμουνιστές αλλά και στο άλλο άκρο. Σε αυτό των πατριδοκάπηλων που ευθύνονται για πολλά δεινά της χώρας με τελευταίο τους μεγάλο "επίτευγμα" τον διαμελισμό της Κύπρου. 




Τα παρακάτω είναι μια πρόχειρη ματιά για όσα έχουν ανεχθεί από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

Συνεχίζει το ρατσιστικό του παραλήρημα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πετράκης ενώ μας απειλεί με δικαστήρια εάν δεν κλείσουμε τα μάτια στον ρατσισμό του


Η Σούλα Μανώλη προφανώς βλέπει οράματα το κακό είναι η ΣΙΩΠΗ της παράταξης στην οποία μέχρι και χθες ήταν

Και άλλος φιλοχουντικός υποψήφιος στην παράταξη του Τάσου Ευσταθίου - Κατά τα άλλα ο δημοσιογράφος φταίει που τα δημοσιοποιεί

Καμία αντίδραση από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη πάμε Μπροστά" για τον θέμα μας με τον ακραίο υποψήφιό της


Δεν υπάρχουν σχόλια: