ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Περαστικά και από εμάς στον συνδημότη μας Παντελή Φασόη - Το σχόλιο του Γαβριήλ Αραμπατζή!

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Περαστικά και από εμάς στον συνδημότη μας Παντελή Φασόη - Το σχόλιο του Γαβριήλ Αραμπατζή!

 


Οι καλοί γιατροί πρέπει και να διαφημίζονται από τους ευχαριστημένους ασθενείς τους. Όμως πέρα από τα περαστικά μας στον συνδημότη μας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Παντελή Φασόη ο λόγος της ανάρτησης είναι για να τονίσουμε το "πετυχημένο" σχόλιο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή  ( σωστά το διάβασες με μικρό π το γράψαμε πέτυχε η επέμβαση μην ανησυχείς Παντελή) που έγραψε: 


Με δεδομένο πως οι αποχωρήσεις από την παράταξη του τέως δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου δεν έχουν τελειωμό θεωρούμε βέβαιο πως και ο κ. Παντελής Φασόης στις κάλπες του 2023 θα είναι υποψήφιος άλλης δημοτικής παράταξης. 

Βέβαια ακόμα καλύτερο το σχόλιο του συνδημότη μας Νίκου Καραβαγγέλη ο οποίος έγραψε: 


Μια διορατικότητα που δεν την είχαμε ως τοπικό ΜΜΕ στις κάλπες του 2019 όπου δεν φανταζόμασταν καν πόσους εχθρούς είχε γύρω του ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος με αποτέλεσμα την ήττα στις κάλπες . 

Γιατί προφανέστατα και τις εκλογές τις έχασε επειδή στον δεύτερο γύρο μέλη και στελέχη της δημοτικής του παράταξης δεν πήγαν να ψηφίσουν ή μετακόμισαν για άγνωστους σε εμάς λόγους στην νέα  παράταξη του αποχωρήσαντα πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών και νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". 

Επί την ευκαιρία διαβάστε ξανά εδώ την ανακοίνωση της κα Σερέτη που είναι αποκαλυπτική στο τι ακριβώς συμβαίνει στις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: