ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Είτε γράφουμε κλήσεις στους πάντες που παρκάρουν παράνομα ή ας το αφήσουμε καλύτερα για μετά τις δημοτικές εκλογές! Κάποια αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια είναι "αόρατα" ( ίσως φταίει η κουκούλα με τα οποία σκεπάστηκαν σχεδόν "ακινητοποιημένα") και κάποια έχουν γίνει "στόχος" για τέταρτη φορά! Δεν έχουν γράψει εμάς οι δημοτικοί τσέοι για να μην έχει και κανείς αυταπάτες πως είμαστε εύκολος στόχος. Εάν δεν είναι σαμποτάζ για να "ροκανιστεί" προεκλογικά σε ψήφους ο πιο εργατικός Αντιδήμαρχος είναι ανοησία όσων δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πως η Ηλιούπολη δεν θα χάσει μία από τις τελευταίες της ευκαιρίες και θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ! 


  • Ένα μήνα πριν τις εκλογές δύσκολο να αλλάξει η διαμορφωθείσα κατάσταση που λέει πως έχουν συνασπιστεί ετερόκλητες ομάδες δημοτών μας με κύριο στόχο τους την ανατροπή της παρούσας διοίκησης. Ευθύνες για αυτό έχει η διοίκηση που αντί να κάνει ΡΗΞΕΙΣ  υπεράσπισε με μανία δημοτικούς υπαλλήλους που την εκθέτουν σε καθημερινή βάση και ταλαιπωρούν τους συνδημότες μας. Και μπορεί ο απερχόμενος δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης να "χάιδεψε" την ΣΟΒΙΕΤΙΑ αλλά αυτή τον οδηγεί στις κάλπες με μια πόλη βρώμικη , με υπηρεσίες που ταλαιπωρούν τους δημότες μας και με την διαμορφωθείσα πλέον αίσθηση πως όποιος περάσει στον δεύτερο γύρο μαζί με τον νυν δήμαρχο θα επικρατήσει! 


  • Τις περισσότερες πιθανότητες για να εκλεγεί μέσα στην τριάδα των Περιφερειακών συμβούλων της παράταξης "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" του Νίκου Χαρδαλιά έχει ΜΟΝΟ ο συνδημότης μας κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως μία από τις τέσσερις ψήφους κάθε Ηλιουπολίτισσας και Ηλιουπολίτη θα πρέπει να "οδηγηθεί" στο να "σταυρώσει" αυτό το ονοματεπώνυμο στο ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ. 

  • Ευχαριστούμε για τις χθεσινές σας επισκέψεις στο ιστολόγιο μας παρά τις ελάχιστες αναρτήσεις που είχαμε. Η ανάρτησή μας για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Γιώργο Βέργο μας χάρισε μερικές χιλιάδες κλικ . Από σήμερα θα έχει καθημερινά τις "Ειδήσεις σε ένα λεπτό" αφού σε αυτή την προεκλογική περίοδο ευελπιστούμε να κάνουμε ρεκόρ επισκέψεων απογοητεύοντας όσους θεωρούν πως η δική μας διαφορετική διαδικτυακή φωνή μπορεί να σιγήσει. 

  • Εάν το δίλημμα των προσεχών δημοτικών εκλογών δεν είναι το ΑΡΙΣΤΕΡΑ ή ΔΕΞΙΑ και πάμε στην λογική των πιο "ικανών",  η νυν διοίκηση υπερτερεί κάτι που δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται δημοτικές παρατάξεις που θα καταλήξουν ΜΟΝΟΨΗΦΙΕΣ . Το να προσπαθείς να πείσεις πως μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα πράγματα ακολουθώντας την ίδια συνταγή και μαζεύοντας δίπλα σου ένα σωρό γραφικούς δεν θα αποδώσει στις κάλπες. Για εμάς το αποτέλεσμα έχει ήδη κριθεί αφού δεν θεωρούμε πως μέσα σε ένα μηνά μπορούν να ανατραπούν οι συσχετισμοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: