ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για ποιους λόγους θα στηρίξουμε την κεντροδεξιά παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Για ποιους λόγους θα στηρίξουμε την κεντροδεξιά παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στις προσεχείς δημοτικές εκλογές


 Το ιστολόγιο αυτό υπάρχει στην ίδια μορφή που είναι και σήμερα από το 2013. Τότε μια μικρή ομάδα 3-4 ατόμων αποφασίσαμε πως η πόλη μας χρειάζονταν ένα ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ μέσα στον "κυκεώνα" του Αντιμνημονίου και την ανάγκη να εκπροσωπήσουμε συγκεκριμένες αρχές και αξίες που δικαιώθηκαν ιστορικά και επικράτησαν στα πολιτικά πράγματα. 

Έτσι μας "υποδέχθηκαν" οι περισσότεροι καχύποπτα εάν όχι εχθρικά,  αφού δεν ήρθαμε για να συμπληρώσουμε απλώς τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ που έτσι και αλλιώς δεν διαφήμιζαν και δεν διαφημίζουν πως είναι ΔΕΞΙΑ , αλλά για να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις όπου θα "έκοβαν το βήχα" σε όσους ήθελαν και θέλουν την πόλη μας στη λάθος πλευρά της Ιστορίας σε αυτήν που επί δεκαετίες υμνούσε δικτάτορες και ονειρεύονταν "σοσιαλιστικούς παραδείσους" . 

Για εμάς οι έννοιες ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα έχουν πάντα αξία , σε αντίθεση με όλους όσους δεν έχουν και δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να τιμήσουν τους ανύπαρκτους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 

Τα σλόγκαν "πάνω από κόμματα , χρώματα και ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ" δεν μας ενθουσίασε ΠΟΤΕ. Αφού  για εμάς βασικοί πυλώνες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι τα ΑΣΤΙΚΑ πολιτικά ΚΟΜΜΑΤΑ.  Οτιδήποτε άλλο που μιλάει για κοινή προσπάθεια και σύμπτυξη δυνάμεων από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους είναι για εμάς  απλώς ΔΙΑΠΛΟΚΗ. 

Δεν θα κάνουμε καμία αναδρομή σε αυτή την ανάρτηση για τα όσα έχουν συμβεί στην πόλη μας στο χώρο της κεντροδεξιάς από το 1974 έως και σήμερα. Όχι πως δεν μας αφορούν, αλλά γιατί   κατά την δική μας άποψη πηγή όλων των δεινών που μας κατατρέχουν είναι όσα δεν μπορέσαμε ποτέ ως κεντροδεξιά να ξεπεράσουμε. Και σήμερα είναι αργά για να διορθώσουμε όσα μας καταδίκασαν σε συνεχόμενες ΗΤΤΕΣ. 

Αίτημα της πλειοψηφίας των Νεοδημοκρατισσών και των Νεοδημοκρατών ήταν και παραμένει η ΕΝΩΣΗ δυνάμεων με δικαιολογημένες για εμάς τις ανησυχίες τους πως καλύτερη ΤΥΧΗ στο κόμμα έχουν όσοι ήρθαν χθες , και όχι όσοι πάλεψαν χρόνια για να έχουν οι Θεοδωρικάκοι, οι Πιερρακάκηδες και οι Σκέρτσοι ΚΑΡΕΚΛΕΣ. 

Αυτό το άνοιγμα του κόμματος προς την κεντροαριστερά που δίνει ΝΙΚΕΣ δεν έχει επιτευχθεί στον δήμο μας , με αποτέλεσμα στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις οι κεντροδεξιές παρατάξεις να μην συγκεντρώνουν ούτε τα ποσοστά της ΝΔ στον δήμο μας πόσο μάλλον της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ, αφού υπάρχει και ένα ποσοστό ανιχνεύσιμο στα δεξιά της ΝΔ που στον δήμο μας είναι πάνω - κάτω ίδιο με ό,τι συμβαίνει και στους υπόλοιπους δήμους της Αττικής. 

Οι "εχθροί της Νέας Τάξης Πραγμάτων" , οι "ψεκασμένοι" , οι "Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών" ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος έχει και εδώ τους οπαδούς του, πολέμιους των δήθεν  συστημικών ΜΜΕ που καταδεικνύουν κατά καιρούς την ανοησία τους. Πότε το ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ , πότε η ΠΑΝΔΗΜΙΑ πότε η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην Ελλαδική Εκκλησία που δεν είναι δυνατόν να μην αναδεικνύεται και που εξοργίζει τους Ορθοδοξοταλιμπάν δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε κόμματα διαμαρτυρίας να μπουν κατά καιρούς στη Βουλή για να γίνουν αργότερα μέρος του προβλήματος συνεργαζόμενα με τα δήθεν συστημικά. Γιατί φυσικά και όλα τα πολιτικά κόμματα είναι συστημικά αφού συμμετέχουν σε ένα εκλογικό παιχνίδι που καθορίζεται εν πολλοίς από ένα μιντιακό κατεστημένο που δεν οφείλει τίποτα σε αυτούς που το κατηγορούν,  μπορεί να τους χαϊδέψει άνετα τα αυτιά και να τους κάνει να νιώσουν σπουδαίοι,  όπως συνέβαινε για δεκαετίες πριν την χρεοκοπία της χώρας. 

Ως τοπικό ΜΜΕ που δεν είναι εμπορική επιχείρηση , αλλιώς θα ήξερε να επιλέγει με οικονομικά κριτήρια τι πρωτίστως  το συμφέρει , έχουμε αποδείξει πως δεν θέλουμε να τα έχουμε καλά με κανέναν αφού αυτός δεν είναι ο δικός μας στόχος. 

Η ατζέντα η δική μας για όλα τα θέματα της πόλης μας είναι συγκεκριμένη και γνωστή σε όσους μας διαβάζουν στα δέκα και πλέον χρόνια της διαδικτυακής μας παρουσίας . 

Αυτή την ατζέντα δεν την ΥΙΟΘΕΤΕΙ καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις και φυσικά δεν την  εφάρμοσε ούτε στο ελάχιστο  και η μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας την περίοδο 2006-2010. 

Γνωρίζουμε άλλωστε πως είναι δύσκολο να βάλεις απέναντί σου τόσους ΠΟΛΛΟΥΣ , κάτι που έχουμε πληρώσει και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε , έως ότου όλα όσα σας έχουμε γράψει θα υλοποιηθούν γιατί είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ,  όπως ήταν και παραμένουν και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ. 

Έτσι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές και μη θέλοντας να ΑΠΕΧΟΥΜΕ  όπως θα ήταν το ΛΟΓΙΚΟ,  αφού την ΣΟΒΙΕΤΙΑ ουδείς από τους υποψηφίους δημάρχους δεν θέλει να την γκρεμίσει , θα δώσουμε τον αγώνα μας για να τις κερδίσει  έστω ο κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος με τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον δεύτερο γύρο. 

Και αυτός είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσος Ευσταθίου , τον οποίο είχαμε στηρίξει και το 2014 όταν το χρίσμα του κόμματος της ΝΔ προς το πρόσωπο του δεν "μάζεψε" τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους , όπως αυτό θα συμβεί και πάλι , εάν τελικά υπάρξει και τώρα χρίσμα από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Στηρίζουμε λοιπόν τον παλιό αυτοδιοικητικό κ. Τάσο Ευσταθίου γιατί ο νέος που μας προέκυψε και στηρίξαμε το 2019 απεδείχθη περισσότερο ΠΑΛΙΟΣ σε Ιδέες από κάποιον που ασχολείται μια ζωή με τα κοινά της πόλης μας. 

Ο τρίτος υποψήφιος κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας εκτός που άργησε να μπει στο "παιχνίδι" (όταν γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει δηλώσει καν την υποψηφιότητά του) έδειξε σε εμάς και τους αναγνώστες μας τι πρεσβεύει μετά την συνέντευξη του στην κα Τσακογιάννη. 

Για εμάς αλλά και τους αναγνώστες μας το επώνυμο Τσακογιάννη ,είναι συνώνυμο με το ΜΑΥΡΟ που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αναβιώσει όσα πληγώνουν αυτή την πόλη και που φυσικά μας κατατάσσουν σε όσους βρίσκονται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας. 

Το πράγμα και η βρωμιά άρχισε από το 2019 να ξεκαθαρίζει και η συνέχεια θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα για όσους πραγματικά θέλουν το καλό της πόλης μας. 

Αυτονόητο επίσης πως η δική μας στήριξη,  όπως και αυτή των δικών μας αναγνωστών προς εμάς ,δεν είναι άνευ όρων. 

Όπως εμείς χάνουμε αναγνώστες όταν στεναχωρούμε όσους αυτοί συμπαθούν , αυτονόητα και δεν θεωρούμε λογικό πως θα μπορούσαμε να δώσουμε άφεση αμαρτιών σε όσους  σίγουρα μας θέλουν φιμωμένους και θα προτιμούσαν να μην υπάρχουμε,  κάθε φορά που στεκόμαστε απέναντι τους εκφράζοντας χωρίς αστερίσκους την δική μας ΑΠΟΨΗ. 

Δικαιολογίες για το άγαλμα στον κομμουνιστή δήμαρχο, για τα καλά λόγια στον δοτό δήμαρχο της χούντας και κυρίως στο να διατηρηθεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας αλώβητη , έχουμε ακούσει και θα ακούσουμε πολλές φορές  και στο μέλλον. 

Διαφορετική οπτική των θεμάτων που μας απασχολούν δεν βλέπουμε,  και κυρίως δημόσιες τοποθετήσεις από νέους ή παλιούς αυτοδιοικητικούς . 

Στηρίζουμε ΛΟΙΠΟΝ την κεντροδεξιά παράταξη με τις περισσότερες πιθανότητες να πάει στον δεύτερο γύρο , αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ αυταπάτες πως η διοίκηση της περιόδου 2006-2010 έκανε το παραμικρό από όσα εμείς εδώ και μια δεκαετία πρεσβεύουμε. 

Δεν τα έκανε επειδή το να ασκείς διοίκηση δεν έχει την ευκολία του να γράφεις ένα δημοσιογραφικό κείμενο . Κάθε απόφασή σου έχει να κάνει με τις ζωές ανθρώπων , εργαζομένων και μελλοντικών σου ψηφοφόρων και εκεί το κόστος στοιχίζει καρέκλα , εδώ στην χειρότερη περίπτωση θα χαθούν κάποιοι αναγνώστες! 

Έτσι χωρίς να ξεχνάμε όσους πολέμησαν και πολεμούν αυτό εδώ το ιστολόγιο,  θα στηρίξουμε την κεντροδεξιά παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου,  αφού συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να περάσει στον δεύτερο γύρο. 

ΥΓ: Φιλοχουντικοί , βασιλόφρονες και λοιποί αντιδραστικοί θα δεινοπαθήσουν και σε αυτή την προεκλογική περίοδο από το ιστολόγιό μας , που δεν είναι ανεκτικό σε κάθε λογής "Κασιδιάρηδες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: