ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στο τραπέζι της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Ιωάννης Πούλος επιβεβαιώνοντας ότι σας είχαμε γράψει ΠΡΩΤΟΙ εδώ και μέρες!

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Στο τραπέζι της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Ιωάννης Πούλος επιβεβαιώνοντας ότι σας είχαμε γράψει ΠΡΩΤΟΙ εδώ και μέρες!

 


Την φωτογραφία ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η γραμματέας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κα Καπίρη και είναι από την 17η Γιορτή του Τράγου που διοργανώνει στον δήμο μας ο Σύλλογος Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας " Η Αγία Παρασκευή". 

Τις επόμενες μέρες και αφού οι υποψηφιότητες έχουν ήδη κατατεθεί για ακόμη μια φορά θα θυμάστε πως πρώτοι από εδώ μάθατε για το deal της τελευταίας στιγμής. Και μιλάμε την στάση του ΕΝΑΚ να στηρίξει για υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο. Με ονόματα σας γράψαμε πως ο κος Πούλος θα είναι εκεί υποψήφιος αφήνοντας στους άλλους το "προνόμιο" να σας ομιλούν για "κυβιστήσεις" λες και δεν ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο οι κύριοι Πούλος και Ψυρρόπουλος λες και οι επικριτές της κίνησης αυτής ανήκουν σε κανέναν διαφορετικό χώρο! 

Σίγουρα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή και όπως μαθαίνουμε η στήριξη δεν είναι ατομική αλλά συλλογική αφού και ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ κος Δημήτρης Πανταζόπουλος ( που δεν θα είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος) θα βγει με ομάδα στελεχών του ΕΝΑΚ να εξηγήσουν γιατί πήραν αυτή την απόφαση. 

Μια απόφαση που εμείς θεωρούμε πως δεν κρίνει το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών αφού η Νίκη Χατζηδάκη το 2019 οφείλεται στην στήριξη προς το πρόσωπό του δύο πρώην δημάρχων οι οποίοι και ΟΙ ΔΥΟ δεν επιθυμούν την ΝΙΚΗ της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στις προσεχείς εκλογές για να μην έχει και κανείς αυταπάτες. 

Και οι δύο ήδη κινητοποιούν τον κόσμο τους,  επηρεάζοντας όπως όλα δείχνουν την πλειοψηφία των συνδημοτών μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: