ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Και ο Γιώργος Βέργος επιτυχημένος επιχειρηματίας - κατασκευαστής της πόλης μας στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" . 


  • Μιμήθηκε τον Γαβριήλ Αραμπατζή όπως είδαμε χθες σε τοπικό site Αντιδήμαρχος της διοίκησης κος Γιάννης Αντζινάς και πάρκαρε για μερικά λεπτά παράνομα σε διάβαση πεζών στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Καλό το ρεπορτάζ χωρίς ονόματα αλλά  είναι πάγια συνήθεια σε αυτή την πόλη αυτοδιοικητικοί να δίνουν το "καλό" παράδειγμα και να παρκάρουν όπου βρουν αφού θέσεις πάρκιν , δεν υπάρχουν και δεκάδες πεζοδρόμια της πόλης έχουν μετατραπεί σε ιδιωτικά πάρκιν. Για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες πως εμείς δεν θυμόμαστε και τον έτερο επικεφαλής κεντροδεξιάς παράταξης κ. Τάσο Ευσταθίου που είχε παρκάρει και αυτός παλιότερα παράνομα όταν ο κος Άγγελος Κάνδηλας ( ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του  χωρίς να δείξει καμία ευαισθησία απλώς του  το ξαναθυμίζουμε. Εμείς δεν κρύβουμε τέτοια θέματα και όσοι κάνουν το λάθος πρέπει να το διορθώνουν και να μην ομιλούν για "χτυπήματα" κάτω από την ζώνη,  αφού η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν είναι "χτύπημα" . Και επειδή ο κος Κάνδηλας στην ανάρτησή του προσπαθεί να μπλέξει και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας ας γνωρίζει κάτι που δεν είχαμε γράψει εάν και έχει πέσει στην αντίληψή μας πως η δημοτική αστυνομία με τον κ. Κόκλα στη θέση Αντιδημάρχου είχε γράψει για παράνομο παρκάρισμα πρώην δήμαρχο της πόλης μας. Και ο συγκεκριμένος πρώην δήμαρχος δείχνοντας το ήθος του το ΠΛΗΡΩΣΕ κανονικότατα. Τέλος για ακόμη μια φορά οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αποδεικνύουν πως δεν έχουν το θάρρος να γράψουν  τα πράγματα με το όνομά τους αφού μάλλον εντυπωσιασμένοι από το ωραίο αυτοκίνητο του  κ. Γιάννη Αντζινά ξέχασαν να γράψουν το επώνυμό  του. 

  • Ο κος Χρήστος Γιαννάκης δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για λόγους που αναμένουμε να εξηγήσει ο ίδιος. Εμείς θυμόμαστε πως αρχές του έτους είχε παρουσιαστεί ως υποψήφιος από τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο σε εκδήλωση που είχαν παρουσιαστεί οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της συγκεκριμένης παράταξης. Το "νέο" με την προσθήκη του πρώην Αντιδημάρχου της διοίκησης Χατζηδάκη ενισχύθηκε αλλά ένας ΠΟΥΛΟΣ δεν θα φέρει την ΑΝΟΙΞΗ! 


  • Όσοι αναμένουν πως από τους "λίγους" αναγνώστες αυτού του ιστολογίου θα ψηφιστούν μετέχοντες σε συλλογικότητες με τις οποίες έχουμε έρθει σε ανοικτή ΡΗΞΗ για λόγους που ΔΗΜΟΣΙΑ σας έχουμε αναλύσει έχουν ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Ας ελπίσουν οι αναγνώστες μας να είναι "λίγοι" εάν και θεωρούμε βέβαιο πως καμία ένθερμη υποστηρίκτρια της συλλογικότητας "αλληλεγγύης" στην οποία διαφημίζουν τα προϊόντα ακόμα και Χρυσαύγουλων δεν θα διασωθεί! Άλλωστε και στις προηγούμενες δημοτικές κάλπες δεν διασώθηκε ούτε η επικεφαλής τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: