ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε όσους εξηγήσαμε πριν δύο χρόνια και δεν κατάλαβαν , θα καταλάβουν στις κάλπες του Οκτωβρίου

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Σε όσους εξηγήσαμε πριν δύο χρόνια και δεν κατάλαβαν , θα καταλάβουν στις κάλπες του Οκτωβρίου

Λίγες μέρες έμειναν πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα κρίνουν εν πολλοίς την πορεία του δήμου μας τα επόμενα πέντε χρόνια. 

Ως τοπικό ΜΜΕ είχαμε αναδείξει εγκαίρως τα κρούσματα κόκκινου και μαύρου ΦΑΣΙΣΜΟΥ είχαμε "στοχοποιήσει" συνδημότες μας ( και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για τις φασιστικές τους αντιλήψεις είχαμε ενημερώσει τις αρχές για ένα σωρό θέματα που τις αφορούσαν εάν και δεν το οφείλαμε) ήμασταν και παραμένουμε  ΜΟΝΟΙ απέναντι σε ΟΛΟΥΣ που μας κατηγορούσαν πως βλέπουμε πράγματα που δεν υπάρχουν , εάν και πάντα προσκομίζαμε αποδείξεις και στοιχεία για αυτά. 

"Εξαφανίσαμε" αρκετούς "Μεσσίες" ήρθαμε σε ΡΗΞΗ με όσους αντί επιχειρημάτων πετάνε μονίμως την "μπάλα" στην εξέδρα , και φτάνουμε σε κάλπες που αναδεικνύουν όσα τόσο καιρό σας γράφαμε! 

Μερικές μέρες πριν τις εκλογές και κάποιοι αναζητούν προγράμματα για να παρουσιάσουν σε όσους θα κληθούν να ψηφίσουν για να δουν μια καλύτερη πόλη. 

Μόνο από την παρουσίαση των ψηφοδελτίων έγινε φανερό πως σύλλογοι, συλλογικότητες και "αλληλέγγυοι" δεν ήταν τίποτα παραπάνω από συνδημότες μας που αναζητούν λόγο πολιτικής ύπαρξης. 

Πάμε και σε αυτές τις εκλογές με "Μεσσίες" που τάζουν ανεδαφικά και ακοστολόγητα πράγματα και με δημότες που κάθε μέρα ολισθαίνουν και περισσότερο στον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Αποδέχονται όχι μόνο τον ΚΟΚΚΙΝΟ ως εγγυητή των "δικαιωμάτων" τους , αλλά πλέον έχουν αγκαλιάσει και τον ΜΑΥΡΟ βλέποντας το διαφορετικό ως ΑΠΕΙΛΗ μιας κοινωνίας που ΖΕΧΝΕΙ. 

Όσο κάποιοι εξακολουθούν και ασχολούνται με κάδους απορριμμάτων,  και τις "ζούγκλες" της πόλης εμείς σας αναδεικνύουμε τα ΑΛΗΘΙΝΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" και βγάζουμε στην σέντρα τα "μεροκάματα". 

Το "καλό" της πόλης είναι για κάποιους η υποψηφιότητα τους με μία από τις 9 τελικά δημοτικές παρατάξεις , για εμάς παραμένει το γκρέμισμα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ και το ΤΣΑΚΙΣΜΑ ενός φασισμού που φτάνει στο σημείο αντί να σέβεται επιστήμονες να τους λοιδορεί επειδή τόλμησαν να βγουν δημόσια και να πουν τα αυτονόητα. 

Με την ψήφο μας και στις δύο κάλπες , εμείς και οι αναγνώστες μας θα καταδικάσουμε  πρωτίστως την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Γιατί όπως επανηλειμμένως  σας έχουμε γράψει η πλειοψηφία των συνδημοτών μας δεν ΑΞΙΖΕΙ καλύτερη πόλη όπως έχει αποδείξει διαχρονικά και είναι η τελευταία της ευκαιρία να αποδείξει πως άλλαξε. Εάν δεν άλλαξε θα βουλιάξει και θα έχουμε κάθε ΦΑΣΙΣΤΑ να μας "ενημερώνει" πως για όλα τα δεινά φταίει η κεντρική διοίκηση , ενώ για το ΜΟΝΟ που ευθύνεται είναι για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως δεν αφαιρεί αρμοδιότητες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση που σε όσα ανέλαβε έδειξε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της. 

Στις κάλπες θα πάνε και όσοι δεν έχουν ΔΕΙ μισό δημοτικό συμβούλιο επί τέσσερα χρόνια αλλά όσοι ευελπιστούν πως θα πάνε και όσοι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αυτό εδώ το ιστολόγιο έχουν αυταπάτες. 

Έτσι θα σας ψηφίσουν όσοι έχουν βολευτεί από εσάς ή όσοι αναμένουν να βολευτούν όλοι οι υπόλοιποι είτε θα παραμείνουν στα σπίτια τους , είτε θα αναζητήσουν τον πιο ικανό για να τον στείλουν μέσα σε ένα δημοτικό συμβούλιο με μέλη που αγνοούν ακόμα και τα στοιχειώδη για την πόλη μας ή πιστεύουν σε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και ΜΥΘΟΥΣ που όσο διατηρούνται οδηγούν την πόλη μας σε ΑΔΙΕΞΟΔΑ για τους πολλούς και πλουτισμό για λίγους! 

Μετά από 10 χρόνια έχουμε φτάσει στο σημείο να  αποδείξουμε πως η πόλη μας δεν είναι πλέον αριστερή και για τον ΛΟΓΟ αυτό οι πάντες αναζητούν ΔΕΞΙΕΣ ψήφους! Και επειδή αυτές έχουν "κλειδώσει" κάποιοι ψαρεύουν στα θολά νερά της "ψεκασμένης" ακροδεξιάς και των συνωμοσιολόγων. Θα αποτύχουν και εκεί , αυτός ο χώρος για να φτάσει στις κάλπες θέλει περισσότερα "μεροκάματα" από όσο φαντάζονται. Γιατί η πατριδοκαπηλία ήταν και παραμένει ο καλύτερος τρόπος πλουτισμού για όσους αφού δεν έχουν λύσεις στα προβλήματα σας , σας πουλάνε μεγάλη Ελλάδα και ονειρεύονται "μαρμαρωμένους" Βασιλιάδες και "ξανθό γένος" που θα μας δώσε πίσω την Πόλη! 

Και επειδή η Πόλη είναι πολύ μακριά οι περισσότεροι πλέον γράφουν την πόλη μας με π κεφαλαίο αφού μπερδεύουν μάλλον τους μισθοφόρους του Βυζαντίου με τους "φουσκωτούς" της πόλης μας που αναπολούν τις χρυσές για αυτούς δεκαετίες του 1980 και 1990! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: