ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Μεγάλη καρδιά" μπορεί να αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" αλλά τους ψηφίζει!

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

"Μεγάλη καρδιά" μπορεί να αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" αλλά τους ψηφίζει!




Διαδικτυακή δημοσκόπηση διεξάγεται στην ομάδα  Ηλιούπολη - ilioupoli  στο facebook από τον διαχειριστή της κ. Δημήτρη Ανδρικόπουλο. 

Εκεί μέσα είδαμε ΣΙΓΟΥΡΑ  κατά λάθος υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής με την παράταξη "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ"  του κ. Νίκου Χαρδαλιά να ψηφίζει Γιώργο Χατζηδάκη για δήμαρχο! και φυσικά την αποσυρθείσα υποψήφια της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κα Σοφία Κουσουνή να στηρίζει κανονικά και να ψηφίζει για δήμαρχο τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο! Τα μέλη της ομάδας δείχνουν έως τώρα την σαφή προτίμηση τους στον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο αλλά οι εκλογές θα κριθούν στις πραγματικές ψήφους που θα πέσουν στην κάλπη. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση κατά του να διενεργούνται τέτοιες "δημοσκοπήσεις" στο facebook αφού δείχνουν ποια στελέχη δημοτικών παρατάξεων είναι ενεργά στα social media και ποια όχι. Για την δημοτική παράταξη την οποία στηρίζουμε ( μπήκαμε και ψηφίσαμε και εμείς ) δεν περιμέναμε καλύτερη θέση κάποιοι αναζητούν τώρα λίγες μέρες πριν τις εκλογές τις ομάδες του facebook με σημείο αναφορά την πόλη μας για να γίνουν μέλη! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: