ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μην ρίχνετε ευθύνες για κάτι που ξεκάθαρα έρχεται είναι εκτός από ΑΔΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Μην ρίχνετε ευθύνες για κάτι που ξεκάθαρα έρχεται είναι εκτός από ΑΔΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ

 Στηρίζουμε πρωτίστως αυτούς που "ανέχονται"  ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ σαν τις δικές μας και φυσικά το ενδιαφέρον μας δεν περιορίζεται στην δημοτική παράταξη που θα ψηφίσουμε αλλά εργαζόμαστε ( θα το δείτε και με αναρτήσεις μας τις 10 τελευταίες μέρες) για να μπουν από όλες τις δημοτικές παρατάξεις στο νέο δημοτικό συμβούλιο όσοι δεν μπήκαν στον "πειρασμό" να βρεθούν απέναντί μας σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να συγκαλύψουν όσα ΜΟΝΟ εμείς σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ. 

Που είναι οι "Μεσσίες" της πόλης λίγες μέρες πριν τις εκλογές; Που είναι αυτές που διαφήμιζαν πτυχία χωρίς να τα κατέχουν; Που είναι όσοι σας έλεγαν πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και σας έπαιζαν τους "ουδέτερους" και "αντικειμενικούς" κριτές της νυν διοίκησης. Που είναι οι "πουτάνες" που έσκουζαν πριν πάρουν τα "μεροκάματά"  τους; 

Μα στα ψηφοδέλτια παρατάξεων αυτοί που έτσι και αλλιώς δεν θα  βάλουν και βαθιά   το χέρι στην τσέπη ως επικεφαλής παρατάξεων που διεκδικούν θέσεις ευθύνης,  και στη Μύκονο όσοι ( με εξαίρεση έναν αφελή υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο) σας πουλούσαν αντιμνημόνιο την ίδια στιγμή που η εφημερίδα τους στηρίζονταν οικονομικά από ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ δημάρχους! 

Μπήκαμε και εμείς στους "ανταγωνιστές" μας να δούμε εάν πήραν χαμπάρι την Χρυσαυγίτισσα, το "ντυμένο" μαγαζί από τον κ. Ευαγγέλου και τους υποψηφίους τάχα πάνω από κόμματα και χρώματα αθλητικών συλλόγων , συλλογικοτήτων και εθνοτοτικών συλλόγων που περιμένουν και καλά κάνουν αφού υπάρχουν τέτοιες διοικήσεις να εξασφαλίσουν την ετήσια χρηματοδότησή τους , γραφεία , χώρους για να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ  τα πανηγύρια τους και φυσικά να σας πουλήσουν "εθελοντισμό" όμως την ώρα της καταστροφής ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ αυτοί ρίχνουν τις ευθύνες στο κράτος- πατερούλη! 

Φταίει ο Μητσοτάκης που τα δισ ευρώ που έδωσε η κυβέρνηση δεν αξιοποιήθηκαν από Περιφερειάρχες και δημάρχους; Φταίει ΜΟΝΟ στο γεγονός πως μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης δεν αφαίρεσε ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ από την τοπική αυτοδιοίκηση που είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ και στην ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. 

Σε μερικές μέρες θα ψηφίσετε ποιους θα φωνάζουν καλύτερα μέσα στα δημοτικά συμβούλια για να διορίζουν "στρατό" ψηφοφόρων σε ΑΧΡΗΣΤΕΣ δομές του δήμου μας που με χαρά σήμερα είδαμε πως κάποιες θα ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ με νόμο μιας κυβέρνησης που αφού εξασφάλισε δεύτερη θητεία είπε να περιορίσει το "πάρτι" στην τοπική αυτοδιοίκηση. 

Όσοι πάτε στις κάλπες ,  ψηφίστε ανθρώπους που δεν θα αναζητούν χρήματα από το κράτος αλλά τρόπους για να γίνει ο δήμος μας από ζημιογόνα ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ επιχείρηση. 

Και για να συμβεί αυτό πρέπει να δουλεύει με λιγότερο προσωπικό να μην παραχωρεί ΤΖΑΜΠΑ σχεδόν σε "ιστορικούς" ΔΟΜΕΣ της πόλης που θα μπορούσαν να αποφέρουν πάνω από 1.000.000 ευρώ τον χρόνο και ανθρώπους που θα κάνουν ρήξεις και δεν θα μοιράζουν γραφεία σε συλλόγους σφραγίδας που σας πουλάνε "αλληλεγγύη" και βγάζουν μεροκάματα! 

Με ευθύνη των επικεφαλής ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ δεν υπάρχουν ΦΩΝΕΣ μέσα στα ψηφοδέλτιά τους που να αναζητούν άλλη συνταγή από αυτήν του αποτυχημένου κρατισμού που βούλιαξε επειδή έτσι και αλλιώς δεν ήταν ικανός για να επιπλεύσει. 

Έτσι διαβάζουμε προγράμματα που ξεκινούν με υποθέσεις εργασίας για χρήματα που θα μας έρθουν από ευρωπαϊκά προγράμματα, για εργαζόμενους που θα αλλάξουν συμπεριφορά, για "φθηνό" οδοφωτισμό, για στήριξη συλλόγων που ως ιδιωτικοί θα έπρεπε να αναζητήσουν οι ίδιοι οικονομικούς πόρους πέρα από τα ταμεία του δήμου και για επιχειρήσεις που νομίζουν πως δικαιούνται να πουλάνε  προϊόντα σε τιμές Γλυφάδας μάλλον επειδή θεωρούν την πόλη μας ισάξια παρόλο που εδώ δεν πέφτει καλοκαίρι ούτε μισός τουρίστας! 

Καθένας σε αυτή την πόλη προασπίζει τα "μεροκάματά" και βάζει την ανάλογη "προβιά" για να σας πείσει να αγαπάτε το Πράσινο, την ανακύκλωση , τις επιχειρήσεις της πόλης μας, τους ποινικούς που παίζουν τους επιχειρηματίες, το παγκάρι του "φτωχού" της Ενορίας σου που στερεύει όσο τα "πρόβατα" ξυπνούν, και πρωτίστως να σας πείσει πως τα τέσσερα τελευταία χρόνια καταστραφήκαμε ενώ πριν θυμίζαμε Λας Βέγκας! 

Κρατείστε τις "ζούγκλες" σας , την Κατεχάκη σας που δεν την θέλετε πάνω στον Υμηττό, διώξτε και το ΚΥΤ Υμηττού για να μην βλέπουμε τα χάλια μας με κύριους υπευθύνους την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των συνδημοτών που διαχρονικά βρίσκετε στη ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ αυτή που σας έπεισαν ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και ΔΕΞΙΟΙ πως δεν ΥΠΑΡΧΕΙ στήνοντας ανδριάντες σε όσους κατέστρεψαν την πόλη μας και ζητώντας από εμάς τους δεξιούς να βάλουμε πλάτη για να συνεχιστεί η ΚΑΤΑΝΤΙΑ! 

Από την στιγμή που και εμείς "πετροβολάμε από έξω" και με δεδομένο πως σας έχουμε εξηγήσει τους λόγους της δικής μας ΕΠΙΛΟΓΗΣ που δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με την πόλη που εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ αλλά με ανάγκη να πανηγυρίσουν και οι κεντροδεξιοί της πόλης μας ΜΙΑ ΝΙΚΗ μετά από 16 χρόνια το να αναζητήσετε σε εμάς ευθύνες για κάτι που ΞΕΚΑΘΑΡΑ έρχεται είναι εκτός από ΑΔΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ. 

Εμείς άλλωστε "πεινάμε" όπως ζητωκραύγαζαν οι "Μεσσίες" της πόλης μας έχουμε "χτυπηθεί" από τα τρολ του διαδικτύου και σημερινούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους όσο κανείς άλλος και έχουμε κατανοήσει πως όσο η πόλη μας δεν αποκόβετε από το παρελθόν της για το οποίο ΠΡΕΠΕΙ μόνο να ντρέπεται όποια διοίκηση και εάν προκύψει δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα . 

Σε μια πόλη που οι πουτάνες αποκαλούνται κυρίες και οι ποινικοί επιχειρηματίες ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει παρά το "ροκάνισμα" που προήλθε από την κεντρική κυβέρνηση και για το οποίο ουδείς σας ενημέρωσε. 

Ούτε εμείς το πράξαμε όχι επειδή δεν θέλαμε "μπλεξίματα" αλλά επειδή δεν χτυπήθηκε η ρίζα του ΚΑΚΟΥ. Γιατί η εκάστοτε κυβέρνηση να ψηφιστεί θέλει και αυτοί και αρνείται να αφήσει "άνεργους" μερικές χιλιάδες "ευυπόληπτων" που εν πολλοίς θα κρίνουν τον τελικό ΝΙΚΗΤΗ μιας εκλογικής αναμέτρησης που είναι αμφίρροπη μόνο σε όσους δεν κυκλοφορούν την νύχτα και ονειρεύονται κοιμώμενοι την ημέρα πως θα καθίσουν σε θέσεις ευθύνης! 

Πάντως όσα δεν κατάφεραν όσοι επί δύο ολόκληρα χρόνια αναζητούσαν σε εμάς την διαφθορά και την διαπλοκή θα το καταφέρουν όσοι μην κουνώντας το δαχτυλάκι τους και μιλώντας μας λογικά μας έπεισαν πως ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο να ασχολούμαστε με "δεξιούς" που πουλάνε ό,τι έχουν και δεν έχουν για ένα "εγκώμιο" και ένα "παράσημο αριστεροσύνης" από τους συνήθεις υπόπτους! \

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: