ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν είχαν μάλλον χρόνο οι 10 "κεντροδεξιοί" δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας για τον Δημήτρη Παρρά - Άλλωστε αυτή την περίοδο ασχολούνται με "σοβαρά" θέματα για να μας κάνουν την χάρη και να μας διαβάσουν!

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Δεν είχαν μάλλον χρόνο οι 10 "κεντροδεξιοί" δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης μας για τον Δημήτρη Παρρά - Άλλωστε αυτή την περίοδο ασχολούνται με "σοβαρά" θέματα για να μας κάνουν την χάρη και να μας διαβάσουν!


Δέκα "κεντροδεξιοί" δημοτικοί σύμβουλοι δεν βρήκαν ενδιαφέρουσα την χθεσινή μας ανάρτηση- αφιέρωμα στον συναγωνιστή και φίλο αείμνηστο Δημήτρη Παρρά. Την βρήκε ευτυχώς ένας πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ που βρέθηκε στο τιμόνι της χώρας μας και πήρε γενναίες αποφάσεις όταν κάποιοι τάχα αγανακτισμένοι μαζί με τους Ναζιστές της Χρυσής Αυγής μούντζωναν το Ελληνικό Κοινοβούλιο δείχνοντας την απέχθειά τους προς την Αστική μας Δημοκρατία.



Για αυτό και ο πατριώτης πολιτικός Αντώνης Σαμαράς διέφερε και διαφέρει από πολλούς άλλους.

 Όσοι θεωρούν πως ως λαός έχουμε ασθενή μνήμη και στρώνουν τον δρόμο επιστροφής στην Εξουσία στο Παρακράτος που ξετυλίγεται αυτές τις μέρες μπροστά στα μάτια μας δικαιολογημένα ΣΙΩΠΟΥΝ.

Άλλωστε γνωρίζουν ήδη πως το 2023 θα μας βρουν και πάλι απέναντί τους στην σωστή πλευρά της Ιστορίας μας. Κρίμα για όσους πήραν χρίσμα ως δημοτική παράταξη από την ΝΔ του Αντώνης Σαμαράς / Antonis Samaras και σήμερα δεν έχουν έναν καλό δημόσιο λόγο για τον υποψήφιό τους το 2014 επειδή οι δρόμοι τους απλώς χώρισαν.

Κρίμα και για τους "συμπαραστάτες" Αραμπατζήδες που περιδιαβαίνουν ΒΟΥΒΟΙ στην αθλιότητα κάποιων συνδημοτών μας ενώ παράλληλα κάνουν ό,τι μπορούν για να μας πείσουν πως τιμούν τους "αγώνες" της αριστεράς . Αυτούς που οδήγησαν την χώρα σε χρεοκοπία και που έφεραν το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ στην Εξουσία που ήθελε να ελέγχει όλους τους "αρμούς" προφανώς για να αλώσει και να καταλύσει εν τέλει την Αστική μας Δημοκρατία.

Δέκα μέρες τώρα δεν κοινοποιούν τίποτα από τον αγώνα που κάνει η παράταξη μας για να τελειώνουμε με το "Παρακράτος" απλώς χαζεύουν και δίνουν το παρών σε δημοτικά συμβούλια όμορων δήμων εξυπηρετώντας μονίμως όχι τους δημότες μας αλλά τις ιδεοληψίες τους που ταυτίζονται με αυτές της αριστεράς.

Γιατί τελικά ο φασισμός δεν έχει χρώμα και είναι πολλοί αυτοί που εάν και απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της Αστικής μας Δημοκρατίας θέλουν να μας μετατρέψουν σε Βενεζουέλα. Εκεί που ο άνθρωπος δεν έχει καμία αξία και που το καθεστώς φροντίζει να τον διατηρεί ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ. 

Μπορεί ο μακαρίτης Δημήτρης Παρράς  να είχε δημιουργήσει πονοκεφάλους στα εδώ τοπικά στελέχη της ΝΔ με τις ενέργειες του για κοινή πορεία όλων των κεντροδεξιών στις εκλογές του 2019 αλλά σίγουρα αξίζει περισσότερο από όσους μας έχουν πεθάνει στο παραμύθι με το σχίσιμο των μνημονίων  και τους "Γερμανοτσολιάδες" που τάχα θα έδιωχναν.

Άλλο ένα επεισόδιο λοιπόν που αποδεικνύει περίτρανα πως οι οπαδοί της Σοβιετίας "φωλιάζουν" και στην κεντροδεξιά. Σύντομα θα τους δείτε με τα "λάβαρα της επανάστασης" εναντίον κάθε ιδιωτικοποίησης και υπέρ του Κρατισμού. Αλλά αυτά θα λυθούν σύντομα όταν η χώρα μας θα αναγκαστεί να δανειστεί και πάλι αφού οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν έμαθαν προφανώς τίποτα από τα μνημόνια.

Υπομονή σε μερικούς μήνες η ένοχη ΣΙΩΠΗ τους ,θα γίνει "θυμός" για όσα ετοιμάζει η κυβέρνηση και στο θέμα της  αξιοποίηση του Υμηττού, και με το εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία  και προφανώς με το μεγάλο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό που είναι αδύνατον ως εμβληματική επένδυση να την εγκαταλείψει το κόμμα που την έκανε "σημαία" του προεκλογικά.

Τότε θα έχουμε και άλλα επεισόδια ανάλογης υφής αφού προφανώς και ενοχλούσε ο εκλιπών Δημήτρης Παρράς όταν από το 2014 μιλούσε για τις ΣΔΙΤ ( Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα) και τον έβριζαν συνυποψήφιοί του από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" .

Αλλά αυτά προσεχώς αφού κάποιοι μάλλον κατάλαβαν ως αδυναμία  το χθεσινό μας ξέσπασμα κατά των Σταλινοφασιστών της πόλης και όχι εναντίον αυτών που ανερυθρίαστα θυμούνται την κομματική τους ταυτότητα μόνο κατά την προεκλογική περίοδο και δεν κάνουν καμία προσπάθεια να βοηθήσουν την κυβερνητική πολιτική θεωρώντας προφανώς πως το εκλογικό κοινό τους είναι πάνω από κόμματα και χρώματα. 

Φίλτατοι δεν φτάνει αυτό το κοινό. Σε κανένα δήμο της χώρας δεν έχει εκλεγεί κάποιος από παρθενογένεση χωρίς να ενεργοποιηθεί ο κομματικός μηχανισμός ,και όλοι τρέχουν ως δήμαρχοι για να ενισχύσουν  οικονομικά τους δήμους τους παρακαλώντας ή "εκβιάζοντας" ( δεν πιάνει πλέον αυτό) την εκάστοτε κυβέρνηση.

Οι παρατάξεις λοιπόν "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Η Πόλη που Θέλω" και οι 10 συνολικά δημοτικοί τους σύμβουλοι απέδειξαν με την ΑΦΩΝΙΑ τους πως δίκιο έχουμε που τους ασκούμε δριμεία κριτική . Βέβαια αναμενόμενη ήταν αφού δεν απαντούν ακόμα και όταν βάλλονται για ενέργειες συνυποψηφίων τους που προσβάλουν. Μία εξαίρεση είχαμε και αυτή σε δημόσια τοποθέτηση που έβγαζε μάτι.

Γιατί εάν δεν βλέπουν πως τωρινοί τους ευκαιριακοί σύμμαχοι τους επικαλούνται για τους πουλήσουν το νέο παραμύθι της αριστεράς στις δημοτικές εκλογές του 2023, και σιωπούν αγνοώντας  την επανειλημμένη χυδαιότητά τους. Ε ..τότε θα τους θυμίσουμε εμείς όπως και σε όλες και όλους εσάς πριν τις κάλπες του 2023 και αυτό τους το τραγικό λάθος.

Αγαπητές συναγωνίστριες και αγαπητοί συναγωνιστές 40 χρόνια τώρα μας υβρίζουν και μας λοιδορούν όσοι έχουν για πρότυπά τους αιμοσταγείς δικτάτορες. Οι καιροί άλλαξαν οι ΜΥΘΟΙ της αριστεράς στην πόλη ένας - ένας καταρρέουν και θα συμπαρασύρουν και όσους από την από εδώ πλευρά τους συντηρούσαν για δεκαετίες.

Η Νέα Ελλάδα προφανώς και δεν θα τιμά "αγώνες" που κατέστρεψαν την χώρα μας και ούτε θα καταθέτει στεφάνια στους "βιαστές" μας.

Οι καιροί άλλαξαν και όσοι εμμένουν στο να συντηρούν μύθους θα βρεθούν στο περιθώριο της Ιστορίας. Είμαστε περήφανοι για την ΞΕΚΑΘΑΡΗ πορεία που έχουμε ακολουθήσει ως τοπικό ΜΜΕ και φυσικά οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ας αναζητήσουν αλλού συμμάχους για ένα "παιχνίδι" που κάθε φορά που το παίζουν μας φέρνει μια χειρότερη διοίκηση.

Άλλωστε οι δικοί τους μέχρι πρότινος φίλοι έλαβαν θέσεις και αξιώματα και όχι οι δικοί μας. Ας τους αφήσουν να κάνουν έργο γιατί θα είναι προς το συμφέρον όλων μας.

Γκρίνια για τα μικρά , αφωνία για τα μεγάλα και ουσιαστικά και στο τέλος όλοι μαζί να βρίζουν όποιον δεν είναι εδώ για ευχολόγια αλλά για να καταδεικνύει την υποκρισία τους.

ΥΓ: Δύο τρία "ταλέντα" που μάζεψες στην παράταξή σου Βασίλη Βαλασόπουλε συνεχίζουν να απαξιώνουν πλήρως την διοίκησή σου μιλώντας τάχα υπέρ σου! Δεν το έχω ξαναδεί να γίνεται, σε λίγο θα μας κάνουν συμπαθή ακόμα και τον κ. Στασινόπουλο εάν συνεχίσουν το μονότονο βιολί τους.

Συνεχίζουν επίσης την κόντρα τους με τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας προφανώς επειδή δεν κατάλαβαν ΤΙΠΟΤΑ από τις κάλπες του 2019. Μάλλον μαγεύτηκαν από τις τσιρίδες του Γαβριήλ Αραμπατζή και "φωνάζουν" για να του κλέψουν την δόξα.

Δύσκολο ο Γαβριήλ ήρθε για να μείνει ανεξάρτητα από το τι θα πετύχει μία θέση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο την έχει ήδη καπαρώσει και για το 2023. Ευχόμαστε μέχρι τότε να υπάρχει μόνο ένας κεντροδεξιός συνδυασμός αλλά φυσικά να υπηρετεί φιλελεύθερη πολιτική και να μην γίνεται ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Πολλά ζητάμε το ξέρουμε αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως δεν είμαστε μόνοι μας και όταν κάτι το ζητάνε πολλοί στο τέλος γίνεται! Θα βάζαμε τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων αλλά προφανώς και κάποιοι θα μας "έβριζαν" ή θα διαμαρτύρονταν  αφού εάν και έχουν εκλεγεί με κεντροδεξιές παρατάξεις οι ίδιοι όπως και οι επικεφαλής τους μιλάνε για ανεξάρτητες δημοτικές παρατάξεις .

Μάλλον οι βουλευτές της ΝΔ που βλέπαμε στις συγκεντρώσεις τους ήταν και αυτοί του δόγματος πάνω από κόμματα και χρώματα αλλά με την ΝΔ εκλέχθηκαν ή πήραν έμμισθες θέσεις στον κομματικό μηχανισμό. Τώρα που θα δουν αυτό το κείμενο θα αρχίσουν την γκρίνια για την άδικη επίθεση που δέχονται από τον δημοσιογράφο που παίζει τα δικά του παιχνίδια! Ποια είναι αυτά ; Μα πως σιχαίνεται την υποκρισία από όπου και εάν προέρχεται. Μάλλον για αυτό δεν έδωσαν βάση. Δεν ήθελαν να φανούν υποκριτές. Σου λένε από  Παρρά προτιμάμε καλύτερα Τασούλα και Διαμαντή!  αλλά ντρεπόμαστε και να το πούμε ΔΗΜΟΣΙΑ!

Τους έδωσε όμως η κ. Διαμαντή που την τιμάνε με την "φιλία" τους όπως ισχυρίστηκε δημόσια στο facebook αλλά ούτε εκεί είχαν το θάρρος να της κάνουν 10 like οι δημοτικοί μας σύμβουλοι για να "απομονώσουν" τρόπος του λέγειν τον "κακό" δημοσιογράφο.

Οι "συνήθεις ύποπτοι" θα σχολιάσουν πάλι "εμετούς" και "σκουπίδια" κάνοντας προφανώς κριτική στους εαυτούς τους αφού τα κείμενα που ανεβάζω προφανώς και δεν είναι εμετικά για όσους πιστεύουν στην Αστική μας Δημοκρατία και αντέχουν τον διάλογο με επιχειρήματα. Τα χρήσιμα "σκουπίδια" και οι αναφορές της κ. Διαμαντή ίσως φανούν χρήσιμες στη νέα διοίκηση που ψάχνει εναγωνίως να λύσει ένα πρόβλημα που ούτε ο μάγος Χουντίνι δεν θα μπορούσε με το υπάρχον προσωπικό καθαριότητας.

Εμείς έχουμε προτείνει λύση αλλά προφανώς θα μας θυμηθούν όλοι μετά από 10 χρόνια αφού για κάποιους είναι "νωρίς" να αλλάξει η χώρα μας σελίδα και προτιμούν να αναγκαστεί να πετάξει όλο το "βιβλίο" από τις αποτυχημένες συνταγές που εφαρμόζονται για δεκαετίες με τα ίδια πάντα αποτελέσματα. Τα βλέπετε καθημερινά σχεδόν στα social media από "αγανακτισμένους" συνδημότες μας που προφανώς υποδεικνύουν τα χάλια χωρίς ποτέ να προτείνουν διαφορετική λύση και κυρίως εφαρμόσιμη.

Γιατί για να γίνουν οι υπάλληλοι καθαριότητας 300 θα χρειαστεί να υπογράψουμε ακόμα τέσσερα με πέντε μνημόνια. Μέχρι τότε θα μετράμε γεμάτους κάδους, μπάζα, στρώματα κ.ο.κ και  θα αναρωτιόμαστε ποιος έχει κάνει την καλύτερη λήψη στα σκουπίδια που ανεβάζει. Και μιλάμε για κανονικά σκουπίδια για τα άλλα θα μας σώσουν οι Τασούλας και Διαμαντή όταν επιτέλους οι αριστεροί αποφασίσουν να κάνουν την "επανάστασή" τους. Γιατί το 2015 κάπου κώλωσαν ενθυμούμενοι προφανώς την τύχη του ινδάλματός τους Άρη Βελουχιώτη.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: