ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνομιλία για Παπαγγελόπουλο ανάμεσα σε Μϊωνή - Νίκο Παππά - Η Δημοσιογραφία στα καλύτερά της

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Συνομιλία για Παπαγγελόπουλο ανάμεσα σε Μϊωνή - Νίκο Παππά - Η Δημοσιογραφία στα καλύτερά της



Αφιερωμένο σε όσους θεωρούν πως η δημοσιογραφία δεν είναι λειτούργημα και δεν βοηθάει στην προάσπιση των Θεσμών. Ό,τι έχετε μάθει τα τελευταία πενήντα χρόνια και έχει να κάνει με ΔΙΑΦΘΟΡΑ το μάθατε από τους δημοσιογράφους.
Αφού στις Αστικές Δημοκρατίες τα συμφέροντα είναι αλληλοσυγκρουόμενα και ο τύπος δεν μπορεί να ελεγχθεί. Προσπάθεια έγινε με τον Τυποκτόνο νόμο του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα αλλά όπως βλέπετε και ακούτε αυτά πάνε περίπατο όταν έχει να κάνει με το ΔΗΜΟΣΙΟ συμφέρον.

Αύριο μεθαύριο και κάποιες δικαστίνες και Δικαστές που θεωρούσαν πως είναι στο απυρόβλητο θα αντιληφθούν πως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου είναι υπέρτερη από οποιονδήποτε άλλο ΘΕΣΜΟ γιατί άλλωστε είναι και η μόνη που εξασφαλίζει την Δημοκρατία. Γιατί τα κράτη χωρίζονται σε δημοκρατικά ή μη ανάλογα με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που παρέχουν στους εκπροσώπους του Τύπου.

Καλούμε και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που έχουν γνώση του υλικού να μην ρισκάρουν την υστεροφημία τους και να βγάλουν τα πάντα . Άλλωστε οι Δικαστές που θα τους δίκαζαν σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν σε όσες και όσους τιμούν τον Θεσμό της Δικαιοσύνης .

Και εάν δεν υπάρχουν θα έρθουν από έξω άλλωστε αρκετά ανεχτήκαμε από όσους αντί να τιμούν το λειτούργημά τους το έκαναν προσοδοφόρο επάγγελμα .

Το βίντεο και σειρά άλλων αναζητείστε τα στην πλατφόρμα του youtube 

Συνομιλία για Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: