ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε



Για πρώτη φορά τοπικό ΜΜΕ καταφέρνει να είναι κάτω από τις 100.000 (99.402)  στον κόσμο σύμφωνα με την alexa.com και η θέση μας στην Ελλάδα είναι πλέον στο 747. 



Με δεδομένο πως είμαστε ένα απλό ιστολόγιο και όχι  site όπου τα κλικ των επισκεπτών μας θα ήταν σαφέστατα περισσότερα λόγω στησίματος και κατηγοριών  θεωρούμε πως είναι μια άριστη θέση πάνω από όλα τα άλλα τοπικά ΜΜΕ από τα οποία εμφανώς και διαφέρουμε.

Δεν έφτανε μόνο η δική σας αγάπη για να φτάσουμε εδώ   αλλά κυρίως ο ασυμβίβαστος αγώνας μας εναντίον ένα σωρό ΜΥΘΩΝ που κυριαρχούσαν για δεκαετίες στην πόλη μας.

Οι προσπάθειες απαξίωσης από παντελώς γελοία υποκείμενα έπεσαν στο κενό και θα συνεχιστούν όσο αποκαλύπτουμε καθημερινά την μικρότητά τους.

Στο "διάβα" μας τσακίζουμε κάθε ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αφήνουμε  τους επικριτές μας στη χλεύη σας.

Απορούμε και εμείς γιατί εξακολουθούν και μας διαβάζουν άτομα παντελώς ανίκανα να υπηρετήσουν αρχές και αξίες παρά μόνο το προσωπικό τους συμφέρον. 

Χάνουν το χρόνο τους διαδικτυακά περιπλανώμενοι στον ιστότοπό μας, αφού εδώ δεν θα βρουν τα παραμύθια που αναζητούν. Υπάρχουν δεκάδες άλλα ΜΜΕ για να μάθουν "ειδήσεις" για τον δήμο μας και την όμορφη πόλη μας έτσι όπως αυτοί "οριοθετούν" την ενημέρωση.

Εμείς έχουμε άλλη αντίληψη για την δημοσιογραφία την οποία και θεωρούμε λειτούργημα που δεν μπορεί να μπαίνει σε "καλούπια" που προσπαθούν να κρύψουν από τους πολλούς την αλήθεια.

Παλεύοντας για πάνω από μια δεκαετία για να καταργηθεί ο τυποκτόνος νόμος Βενιζέλου που έγινε τάχα για να προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα θεωρούμε πως πολύ σύντομα το νομοθετικό αυτό τερατούργημα θα κλείσει τον κύκλο του.

Με χαρά είδαμε πως η ΝΔ εξέδωσε πριν λίγες μέρες δελτίο τύπου και υιοθέτησε την "παράνομη" (με την υπάρχουσα νομοθεσία ) καταγραφή του επιχειρηματία Σάμπι Μϊωνή γυρνώντας στο αυτονόητο σε όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο πως προκειμένου να αποκαλυφθεί ένα έγκλημα επιβάλλεται η χρήση μεθόδων που διευκολύνουν την διαλεύκανση του.

Στην Ελλάδα ίσχυε έως ότου το πολιτικό σύστημα αποφάσισε πως δεν πρέπει να το "αγγίζουν" ενοχλητικές ματιές. Όμως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής πως κανείς απατεώνας δεν θα παραδεχθεί ΔΗΜΟΣΙΑ την ενοχή του.

Με τέτοιες μεθόδους που έκρινε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παράνομες έχετε μάθει για χιλιάδες κακουργήματα (μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου)  αφού προφανώς και ουδείς κόβει απόδειξη για το φακελάκι που ζητάει. ουδείς παιδεραστής θέλει ενοχλητικές καταγραφές , και κυρίως κανείς βρώμικος πολιτικός ΔΕΝ θα ήθελε να δει τους ιδιωτικούς του διαλόγους δημοσιευμένους  ή στην τηλεόραση που αφορούν βέβαια ζητήματα ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ 

Ο νόμος λοιπόν Βενιζέλου ξεκάθαρα ευνόησε κάθε μορφής παραβατικότητας και απατεωνιάς και για πάνω από μια δεκαετία μόνο η ΕΥΠ και η ΕΛ.ΑΣ κάτω υπό προϋποθέσεις είχαν το δικαίωμα χρήσης τέτοιων μέσων. Μάλιστα η πρώτη ό,τι ωφέλιμο για την κοινωνία έβγαλε προς τα έξω το είχε κάνει χωρίς κεντρική εντολή!

Μέσα καταγραφής και παρακολούθησης  προφανώς που χρησιμοποιούνται σε δημοκρατικά κράτη όπως οι ΗΠΑ όπου πολλές φορές "θύμα" τους έχει πέσει και ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας. 

Αλλά είπαμε για να γκρεμιστεί το σάπιο πρέπει να φωνάξετε και εσείς προς την σωστή κατεύθυνση και όχι να κατηγορείτε μονίμως τους εκπροσώπους του τύπου που αναγκαστικά παρουσιάζουν για πάνω από 10 χρόνια μόλις το 10% των στοιχείων που διαθέτουν. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ χωρίς να έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο δικαστής να τους αθωώσει αφού το παλιό πως η καταγραφή γίνονταν για το δημόσιο συμφέρον είχα απαλειφθεί από τον Νόμο Βενιζέλου που ήρθε να καλύψει ΞΕΚΑΘΑΡΑ την διαφθορά! Και φυσικά υπόλογες και όλες οι κυβερνήσεις που διατήρησαν και διατηρούν τον συγκεκριμένο τυποκτόνο νόμο.

Γιατί φυσικά και η διαφθορά είναι συνώνυμη με όσους δεν θέλουν "παρακολουθήσεις" αφού έχουν κάτι να κρύψουν. Γιατί μην είσαστε αφελείς και τώρα μπορεί να σας παρακολουθούν αφού ακόμα και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε τέτοια μέσα.

Απλώς πλέον δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν το υλικό , μπορούν όμως κάλλιστα να σας εκβιάσουν. Άρα ασφαλώς και η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ υλικού που περιγράφει εγκληματικές πράξεις είναι η μόνη σωστή επιλογή εάν θέλει κάποιος να διατηρήσει την Αστική μας Δημοκρατία.

Αφού κάθε ΘΕΣΜΟΣ άμα νιώθει άτρωτος έχει την τάση να ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ. Θα το καταλάβετε και περισσότερο τις επόμενες μέρες αφού με ή χωρίς την θέληση της κυβέρνησης θα έρθει στη δημοσιότητα υλικό που θα αποδεικνύει την διαφθορά δικαστών. Όχι πως δεν το έχουμε δει ήδη αλλά θα είναι περισσότερο έντονο επειδή άλλο να περιγράφεται και άλλο να το ακούς!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: