ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τον δήμο της Αθήνας προφανώς και δεν τον ενοχλεί η σχολή Χιλλ που όπως θα δείτε μπροστά της δεν μπορεί να παρκάρει κανένα ΙΧ αυτοκίνητο

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Τον δήμο της Αθήνας προφανώς και δεν τον ενοχλεί η σχολή Χιλλ που όπως θα δείτε μπροστά της δεν μπορεί να παρκάρει κανένα ΙΧ αυτοκίνητο


Επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν σε τι σχολείο πάει ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και πως και εκεί ουδείς σταθμεύει έξω από αυτό . Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό πως ακόμα και οι πλέον αριστεροί αντιλαμβάνονται τι είναι καλό για τα παιδιά τους ανεξάρτητα από ό,τι ισχυρίζονται για να πείσουν τους αφελείς.
Αυτούς που θέλουν ίση μεταχείριση ανάμεσα σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία αλλά που αρνούνται πεισματικά να αρθεί η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων επειδή προφανώς θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα τους την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μειωμένη παραγωγικότητα και χρεοκοπία όταν μιλάμε με κανόνες αγοράς . Και δυστυχώς ή ευτυχώς σε καπιταλιστικό σύστημα ζούμε και η ευημερία μας εξαρτάται κυρίως από την οικονομική δυνατότητα ενός κράτους να συντηρήσει τις ΔΟΜΕΣ τους. Εμείς δεν το κάναμε και ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ καιρός να αλλάξουμε πλήρως αλλιώς αυτό θα συμβαίνει και θα επαναλαμβάνεται ως φάρσα.



Η σχολή Χιλλ λοιπόν που τυγχάνει περισσότερων διευκολύνσεων από τον Δήμο της Αθήνας από την ομαλή κυκλοφοριακή ρύθμιση έξω από αυτή την βλέπετε και στην φωτογραφία .  Άλλωστε όλη η Πλάκα είναι σχεδόν απροσπέλαστη για οχήματα (σε λίγο και όλο το Κέντρο της Αθήνας και ας αντιδρούν όσοι δεν θέλουν να γίνει η πρωτεύουσα μας πρότυπο και όχι χαβούζα) , είναι ένα από τα δεκάδες παραδείγματα πως σε πολλούς δήμους της χώρας συμβαίνει ό,τι ορθώς αποφάσισε η διοίκηση Χατζηδάκη  και στον δικό μας. 

Εάν το πέρασε στην "ζούλα" μαζί με τον Αραμπατζή να γίνει και πάλι ψηφοφορία εάν επαναλαμβάνω αυτό δεν έχει συμβεί . Σε κάθε περίπτωση πάντως ήταν κάτι που εμείς ως φιλελεύθεροι και πάντα ΔΕΞΙΟΙ χρεώνουμε στα θετικά της διοίκησης Χατζηδάκη. Επαναλαμβάνω πως λέμε για την διευκόλυνση και είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ θέλουμε και τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους να πάρουν ΚΑΘΑΡΗ θέση.

Αντιλαμβανόμαστε πως ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα έχουν τις γνωστές καταστροφικές για την χώρα μας απόψεις και αναζητούμε από τις άλλες τις κεντροδεξιές να μας αιτιολογήσουν το ΟΧΙ τους στο δίκαιο αίτημα των εκπαιδευτηρίων "Η Θεομήτορος" για ασφαλή μεταφορά των μαθητών σε αυτά . Και βέβαια και από την παράταξη που είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ να αιτιολογήσει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ της.

Για την παράταξη του κ. Βαλασόπουλου έχουμε ήδη δείγμα την 9χρονη "ανοχή" για τους αριστερούς , κοινή λογική για εμάς διευκόλυνση ενός εκπαιδευτηρίου όπως "Η Θεομήτωρ"


Διαβάστε το ρεπορτάζ κάνοντας κλικ εδώ 

Και για όσους θέλουν και πληροφορίες για την περιοχή και την ιστορικότητά της διαβάστε και αυτό εδώ

Αυτά προς το παρόν και φυσικά ΚΟΥΒΕΝΤΑ για τις διευκολύνσεις σε  άλλους που δεν προσφέρουν και τίποτα αλλά για αυτά εμείς είμαστε ΕΔΩ 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: