ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το φθινόπωρο οι εκλογές για ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ της ΝΔ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Το φθινόπωρο οι εκλογές για ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ της ΝΔ

Λόγω της πανδημίας πήγαν πίσω και οι εκλογές στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις και τις Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές της ΝΔ .



Να θυμίσουμε πως στις 13 Μαΐου 2018 είχαν πραγματοποιηθεί οι προηγούμενες εκλογές όπου εξέλεξαν τα Δ.Σ των δύο αυτών οργάνων , η θητεία των οποίων έχει παραταθεί αφού οι συνθήκες δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέων προεδρείων και μελών στα Διοικητικά Συμβούλια.

Καθημερινά γράφονται νέα μέλη στη ΝΔ αφού είναι φανερό και από τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πως το κυβερνών κόμμα αυξάνει συνεχώς την εκλογική του δύναμη.

Όλο και περισσότερες Ελληνίδες και περισσότεροι Έλληνες αναζητούν στο φιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ λύση στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα μας.

Ακριβή ημερομηνία για την διεξαγωγή των εκλογών σε ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ της ΝΔ δεν έχει οριστεί. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως παρά τις διαψεύσεις από κυβερνητικά στελέχη και τον πρωθυπουργό για πρόωρες εκλογές το ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί .

Επομένως στο κόμμα της ΝΔ θεωρούν πως θα πρέπει να πάνε στις εκλογές χωρίς να υπάρχουν έριδες ανάμεσα σε μέλη που θα διεκδικήσουν την ανάδειξή τους σε θέσεις του ΔΣ των οργανώσεων της ΝΔ.

Γιατί ως γνωστόν η ήττα φέρνει γκρίνια και ουδείς την θέλει σε προεκλογική περίοδο. 

Επομένως και για την πόλη μας είναι άκαιρη η οποιαδήποτε συζήτηση και κυρίως οι αναφορές σε φαβορί ή μη αφού άλλωστε η μόνη σίγουρη υποψηφιότητα έως τώρα είναι του νυν προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας του κ. Στάθη Ευσταθόπουλου. 

Δική μου εκτίμηση επειδή βλέπω πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο λόγω εθνικών λόγων οι κάλπες στις τοπικές πάνε για μακρύτερα.

Άλλωστε θα έχουμε και πολλές πολιτικές εξελίξεις αφού μετά από χρόνια θα έχουμε ξανά Ειδικό Δικαστήριο που θα κρίνει την τύχη υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

ΥΓ: Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας Στάθης Ευσταθόπουλος με τους βουλευτές Νοτίου Τομέα της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη και Γιάννη Καλλιάνο από εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: