ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία μεταμέλεια από τον κ. Πετράκη - Τα βάζει και με τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου και δηλώνει αμετανόητος

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Καμία μεταμέλεια από τον κ. Πετράκη - Τα βάζει και με τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου και δηλώνει αμετανόητος


Ο κ. Πετράκης τα βάζει τώρα και με τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κόκλα επειδή είχε το θάρρος να καταδικάσει ΔΗΜΟΣΙΑ κάθε ρατσιστική αναφορά του συνυποψηφίου του. 



Καλεί μάλιστα τον Παναγιώτη Κόκλα να καταδικάσει τον δικό μου ρατσισμό που εκθέτει γυναίκες! Ας το κάνει η παράταξή του και συγκεκριμένα ο επικεφαλής της παράταξης κ. Τάσος Ευσταθίου και οι υπόλοιποι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που προφανώς δεν έχουν σύνδεση στο ίντερνετ και δεν είδαν όσα τραγικά για τον Σόϊμπλε έγραψε ΔΗΜΟΣΙΑ στο facebook ο συνυποψήφιός τους.

Ο διαδικτυακός διασυρμός μου από μέλη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και η απάθεια του επικεφαλής της κ. Τάσου Ευσταθίου και των τεσσάρων δημοτικών του συμβούλων που δεν είδαν επί μέρες το "πάρτι" κατασυκοφάντησης  που έχει στηθεί εναντίον μου σε ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,αλλά ούτε τα "Ο Θεός τιμώρησε τον Σόϊμπλε" δεν αποδεικνύει προφανέστατα την δική μου ανηθικότητα όπως όλοι κατάλαβαν και θα καταλάβουν.

Με όσους ανήκουν στη ΝΔ , θα τα πούμε και αλλού για την απάθεια τους και κυρίως για το γεγονός πως αποδεδειγμένα με όσα θα αποκαλυφθούν όχι μόνο έκλεισαν το μάτι στον ρατσισμό αλλά επιχείρησαν και να θίξουν την ηθική μου υπόσταση.

Μαθήματα ηθικής που κάνουν όσοι δεν απαντάνε επί της ουσίας και ποντάρουν στα προσωπικά δεδομένα για να θολώσουν την εικόνα μου.

Το διάστημα αυτό φάνηκε κάτι που αναδεικνύει συχνά - πυκνά αυτό το ιστολόγιο και είναι το πρόβλημα δημοκρατικότητας πολλών συνδημοτών μας.

Είναι οι ίδιοι που το 2014 ζητούσαν κρεμάλες για τους "προδότες" πολιτικούς βολεμένοι στην αργομισθία τους οι περισσότεροι γιατί ατυχώς για τους πολλούς η οικονομική κρίση και ο υπέρμετρος δανεισμός της χώρας μας κατέστρεψαν.

Δεν σου φταίει κανείς ξένος κ. Πετράκη εάν επί δεκαετίες δανειζόσουν για να συντηρήσεις μισθούς και συντάξεις στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα πάνω από τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας.

Και θα πρέπει να γνωρίζεις πως το 2014 συμμετείχες σε δημοτική παράταξη που είχε το χρίσμα της ΝΔ που υπέγραψε όλα τα μνημόνια πλην του πρώτου και δεν είχε ούτε έχει την ίδια γνώμη που έχεις εσύ για τον πρώην υπουργό οικονομικών της Γερμανίας.

Ο κ. Κόκλας δείχνοντας το ήθος του (και ξεφτιλίζοντας και εμένα που ζητούσα πριν μήνες από το ιστολόγιό μου να ακολουθήσει την παραταξιακή πειθαρχία ειδάλλως να διαγραφεί) καταδίκασε ενέργεια που πρώτοι έπρεπε να καταδικάσουν όσοι μόνο προεκλογικά θυμούνται τη ΝΔ και που κάποιοι από αυτούς το 2014 έβριζαν χυδαία τον Αντώνη Σαμαρά σε καφενεία και μαγαζιά της πόλης.

Μα ποια παραταξιακή πειθαρχία να τηρήσει ο κ. Κόκλας ; Αυτή που δεν βλέπει τον ρατσισμό σε ΑΜΕΑ ; Αυτή που θεωρεί "μαγκιά" να μην απαντά σε θέματα Δημοκρατίας ; Αυτή που θεωρεί πως ο τύπος φταίει για το γεγονός πως η παράταξη έμεινε εκτός δεύτερου γύρου;

Και ποιος τύπος βρε "μάγκες" το Fox News είμαστε ή το CNN; Ένα μικρό ιστολόγιο είμαστε που παλεύει μόνο του (φάνηκε και τώρα) να γκρεμίσει ΜΥΘΟΥΣ και να αναδείξει τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ με μόνο συμπαραστάτη του τον συνδημότη μας που θέλει και μια διαφορετική ΦΩΝΗ στην πόλη.

Φωνή που ακόμα και εάν φιμωθεί θα βρει συνεχιστές γιατί προφανώς και η Σοβιετία καταρρέει αφήνοντας πίσω της τα εξαθλιωμένα θύματα αλλά και θύτες ως πλειοψηφία με την ψήφο τους που φλέρταραν και αγάπησαν τον λαϊκισμό και που πάντα τους φταίνε οι άλλοι και όχι οι ίδιοι για ό,τι κακό τους συμβαίνει.

Για την ιστορία και για να μην νομίζει ουδείς πως εμείς έχουμε άδικο και οι "σιωπηλοί" δημόσια αλλά όχι πίσω από την πλάτη μας διαβάστε και το παρακάτω



Για την Ιστορία δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης είναι εκτός από τον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου οι Κουρής, Ταμβάκος , Τσουκαλάς, Καρανδρέας και φυσικά ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Κόκλας που καταδίκασε και καταδικάζει "οποιαδήποτε ρητορική που κρύβει ρατσιστικά σχόλια" και συμπληρώνει πως "στον δημόσιο λόγο μας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί"


Τιμώντας λοιπόν ο κ. Παναγιώτης  Κόκλας ολόκληρη την κοινωνία εκθέτει ανεπανόρθωτα κάποιους αδέξιους - "δεξιούς" και αναγκάζει εμάς να πούμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως άμα είναι να υπηρετεί τέτοια παραταξιακή "γραμμή" ας πράττει καλύτερα ό,τι του επιβάλλει η συνείδησή του.

Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς αφού όπως έχουμε κατά επανάληψη τονίσει είμαστε δεξιοί αλλά όχι αδέξιοι και το έχουμε αποδείξει πολλάκις φορές ασκώντας κριτική ακόμα και στο κόμμα το οποίο ανήκουμε.

Σε διπλανές καρέκλες με όσους δεν καταδικάζουν τον ρατσισμό εμείς δεν καθόμαστε αφού άλλωστε ο συγχρωτισμός ( η λέξη έχει γίνει viral λόγω covid-19) δεν βλάπτει την υγεία μας αλλά την Αστική μας Δημοκρατία.

Άλλωστε θα ήμασταν ασυνεπείς εάν καταδικάζαμε μόνο τους αριστερούς " πατερούληδες" μη βλέποντας κάποιους που ζήλεψαν την δόξα τους τάχα για το καλό μας .

Ξεκάθαρες θέσεις σε όλα , κριτική προς όλους και κυρίως ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ όλων όσων κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιευθούν.

Κύριε Πετράκη εμείς οι "τρελοί" παρόλο την θεραπεία που ισχυρίζεστε πως παίρνουμε και βρήκατε και συμπαραστάτες σε αυτό! εξακολουθούμε και πιστεύουμε σε Αρχές και Αξίες που προφανώς εσείς  αγνοείτε.

Το θέμα είναι πως όσοι σας επέλεξαν είναι για εμάς υπόλογοι αφού 6 χρόνια μετά την πρώτη σας συμμετοχή σε δημοτικές εκλογές δεν σας έπεισαν πως η συμμετοχή στην πολιτική δεν σας επιτρέπει να ειρωνεύεστε και να υβρίζετε  όσους σας αποκαλύπτουν αλλά να απαντάτε με επιχειρήματα.

Μια φορά απαντήσατε κ. Πετράκη για τον Σόϊμπλε και όλοι κατάλαβαν ποιος είναι ο Χρυσαυγίτης (έτσι με κατηγορούσατε ΔΗΜΟΣΙΑ χωρίς αιδώ λέγοντας ΨΕΥΔΩΣ πως είχατε πληροφόρηση από συνάδελφό μου ) και ποιος όχι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: