ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα χρόνια Πολλά του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος στον διαδικτυακό του φίλο Giorgos Dimitriou

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Τα χρόνια Πολλά του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος στον διαδικτυακό του φίλο Giorgos Dimitriou


Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καλούδης όπως βλέπετε παραπάνω στέλνει τις ευχές του στον διαδικτυακό του φίλο Giorgos Dimitriou .
Ενός φίλου που δεν εμφανίζεται με το πραγματικό του όνομα για δικούς του προφανείς λόγους. Δεν θα πέφταμε καν πάνω του εάν ο υβριστής μας Kostas Barouteas δεν είχε ανάμεσα στους διαδικτυακούς του φίλους και αυτό το fake προφίλ και ω του θαύματος η ip του υβριστή μας οδηγεί σε σύνδεση στην περιοχή διαμονή μας ,  σε άνθρωπο γνωστό μας , που φυσικά και δεν περιμέναμε να μας βρίζει ανώνυμα διαδικτυακά  αλλά ούτε και επώνυμα για να είμαστε ειλικρινείς . 

Η μη δημοσιοποίηση της ταυτότητας της σύνδεσης του υβριστή μας Kostas Barouteas γίνεται προφανέστατα για να δούμε με ποιους συνομιλεί ιδιωτικά μέσω διαδικτύου. Με νέες αναρτήσεις του προσπαθεί να "θολώσει τα νερά" και να αποκρύψει τον ιδεολογικό και πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει θέλοντας να στρέψει τα δίκαια πυρά μας προς αλλού.

Όμως εμείς δεν είμαστε αφελείς αλλά "Κυπατζήδες" όπως μας είχε αποκαλέσει σε προεκλογικό πόνημά του ο φίλος Άγγελος Κάνδηλας όταν και τότε δημοσιοποιούσαμε ό,τι οι άλλοι δεν ήθελαν να ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ.

Άρα δεν μας παραπλάνησε όπως ο αφελής πίστευε πως θα πετύχει. Γεμίσαμε fake προφίλ από αυτούς που κατηγορούσαν τους οπαδούς του "Μεσσία" - υποψήφιου δημάρχου για την ανωνυμία τους και βασικά για τα υβριστικά κείμενα σε ιστολόγιο που τελικά το παράτησαν αφού ανώνυμα γράφει ο καθένας ό,τι μ@λ@κί@ θέλει.

Το ρεπορτάζ μας συνεχίζεται και για ακόμη μια φορά τονίζουμε την αδιαφορία όλων που περιμένουν να γίνουν στόχος για να αναγνωρίσουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ. Εμείς λοιπόν ουδέποτε περιμέναμε να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ πρώτα για να αρχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα Δημοκρατίας που έχει η πόλη μας.

Τα γράφαμε , τα ξαναγράφαμε και θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε με "ορθόδοξες" ή "ανορθόδοξες" μεθόδους την υποκρισία όσων θεωρούν πως θα έχουν πάντα την καρέκλα ή όσων προσδοκούν πως θα την πάρουν.

Τυχεροί οι πρώτοι άτυχοι αφού έμπλεξαν μαζί μας οι δεύτεροι που ακόμα και τώρα εξακολουθούν και πιστεύουν πως μπορεί η Δημοσιογραφία να σταματήσει με ΠΝΠ. Το πάθημα του ΣΥΡΙΖΑ με το σποτάκι που έβγαλε και ό,τι ακολούθησε είναι η καλύτερη απόδειξη πως οι δημοσιογράφοι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.

Συνεργάζονται και έχουν άπειρες πηγές πληροφοριών δίνοντας στον μέσο πολίτη ένα μικρό δείγμα για να μπει στο κλίμα.

Μετά τα παραδικαστικά (που ήταν καθαρά δικαστικά) σκάνδαλα 1 & 2 που αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα και οι εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έρχεται τώρα ένα άλλο μέσο να αποδείξει πως η Δικαιοσύνη "χωλαίνει".

Όσοι θεωρούν πως η κυβέρνηση είναι ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη πλανώνται πλάνην οικτρά.

Άλλωστε ελάχιστα στελέχη της δίνουν την μάχη στα τηλεοπτικά πάνελ . Οι περισσότεροι αναμένουν τα δικά τους ατοπήματα να βγουν ήδη διαδίδοντας πως δεν πρόκειται για νόμιμη έρευνα της ΕΥΠ αλλά "ανεξέλεγκτου κλιμακίου" της και πως οι παρακολουθήσεις έγιναν για γνωστό επιχειρηματία!

Για την ουσία της υπόθεσης και για την μπόχα δεν έχουν κάτι να πουν ήδη κάποιοι έσπευσαν στο Μαξίμου για να παραπονεθούν στον πρωθυπουργό για το "νοσηρό" κλίμα που δημιουργείται ζητώντας του να πάρει αποστάσεις και κάποιοι αδαείς να σταματήσει την δημοσιοποίηση των στοιχείων!

Λες και μπορεί να το κάνει.....



ΥΓ: Ο κ. Καλούδης θα απαντήσει (εάν μπει στον κόπο ) πως δεν γνωρίζει τον διαδικτυακό του φίλο και πως εθιμοτυπικά έστειλε τις ευχές . Άλλωστε αυτή την περίοδο  ενεργεί με τους 18 υπαλλήλους του Πρασίνου για το "καλό" της πόλης. Μην τυχόν και καούμε από κάποιον ασυνείδητο ή από τυχαία πυρκαγιά σε ξερά χόρτα.

Για όσους φωνάζουν για τα χόρτα που ξεπερνάνε τα δύο μέτρα σε σημεία της πόλης η απάντηση ήρθε από τον ίδιο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο παραδεχόμενος πως εκτός από λίγοι οι υπάλληλοι του πρασίνου έχουν και μέσο όρο ηλικίας τα 55 έτη. 

Εντάξει πολλά πράγματα δεν μπορεί να περιμένει και κανείς αφού όλοι συμφωνούν (δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης)  πως το να μπει ιδιωτικό συνεργείο είναι "έγκλημα". Βέβαια μπαίνει από το "παράθυρο" όπως έχει καταγγείλει πολλάκις η κ. Τσατσούλη.

Το να μπει από την πόρτα και να τελειώνουμε δεν νοείται λογικό σε όσους έμαθαν να θεωρούν τους δημότες μας υπομονετικούς. Έχουμε την αίσθηση όμως πως η ΥΠΟΜΟΝΗ λιγοστεύει στους πολλούς που αναζητούν μια διαφορετική ΛΥΣΗ στα ίδια προβλήματα.

Τι κάνει η αντιπολίτευση εκ δεξιών; Βάζει τα τρολ της να μας απαξιώσουν φοβούμενοι πως θα μας βρει μπροστά της. Δίκιο έχει εάν δεν αλλάξουν σίγουρα δεν θα μας έχουν ποτέ ξανά δίπλα τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: