ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό


- Εκλογή συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης έχουμε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ( διαβάστε σχετικά στο site ilioupolinews.gr τις υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί) και φυσικά θυμηθήκαμε πως η προηγούμενη διοίκηση μαζί με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου είχαν επιλέξει για τον θεσμό αυτό που δεν έχει αποδώσει και πολλά μεταξύ μας τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή.
Τότε να θυμίσουμε πως η παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση" του Γιάννη Αναγνώστου δεν στήριξε την υποψηφιότητα αυτή , έτσι γιατί κάποιοι συνδημότες μας δείχνουν να έχουν ασθενή μνήμη.

- Γκρίνια από κάποιους που  πριν μερικούς μήνες στήριζαν με πάθος την διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη έχουμε στο διαδίκτυο. Τους φταίνε όλα και ζητάνε να γίνουν όσα δεν έγιναν επί 40 χρόνια στην πόλη μας. Κάποιοι μάλιστα κάνουν σαν να μη συμμετείχαν ποτέ στο κύμα κατασυκοφάντησης της προηγούμενης διοίκησης που άρχισε με το παραμύθι του κ. Ευσταθίου για τάχα αντιδημοκρατικό δήμαρχο ως δικαιολογία για να αποχωρήσει από την παράταξη που τον ανέδειξε και του έδωσε θέση Αντιδημάρχου.

Τα έχουμε γράψει πάλι για να μην νομίζουν κάποιοι Σταλινοφασίστες της πόλης πως εμείς εδώ αλλάζουμε άποψη όπως αυτοί  κόμματα. Από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ που με τον λαϊκισμό της κατέστρεψε την χώρα  βρέθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι πιο συνεπείς με τις επιλογές τους αποχώρησαν και από τον ΣΥΡΙΖΑ για το ΜέΡΑ 25. Στο μόνο που έμειναν σταθεροί είναι στο να "σαμποτάρουν" και να υβρίζουν όποιον πάει να κάνει κάτι καλό για αυτή την πόλη. Τελευταία αγάπησαν και τον πρώην δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα αφού είναι τόσο αφελείς που πιστεύουν πως μπορούν να πείσουν τους πολλούς πως τελικά "χούντα" είναι η νέα διοίκηση Χατζηδάκη.

- Πέντε μόλις από τους  41 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι ακριβώς  έχει συμβεί με όσα το τελευταίο διάστημα καταγγέλλουμε δημόσια. Λίγοι μπροστά στους αναγνώστες μας που από την πρώτη στιγμή  μας ζήτησαν να συνεχίσουμε να δημοσιοποιούμε την υποκρισία τους. Μάλιστα δική τους απαίτηση ήταν να "καθαρίσουμε" τις ομάδες μας και τις σελίδες μας στο facebook  από όσους δεν έχουν ΑΠΟΨΗ και ΘΕΣΗ και ειρωνεύονται όσους προσπαθούν να κάνουν έργο. Στο στόχαστρο αυτή την περίοδο όπως βλέπω στις άλλες αριστερές ομάδες της πόλης ο δήμαρχος Αθηναίων και φυσικά ο συνάδελφος Άρης Πορτοσάλτε ο λόγος επειδή ο πρώτος αρχίζει και συγκρούεται με τον σάπιο συνδικαλισμό και ο δεύτερος επειδή παρά την στοχοποίηση από τους Σταλινοφασίστες δεν φοβάται την "επανάσταση" του πληκτρολογίου από τα ορφανά του Στάλιν και τα τρολ παλιάς κοπής του ΣΥΡΙΖΑ ένα από τα οποία διόρισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρόσφατα! Το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα από δεξιούς αλλά όχι αδέξιους και ήδη τα ακούει ο "δεξιός" που βοήθησε σε αυτό το ατόπημα. Γιατί όλοι στη ΝΔ δεν έχουν αυτοκτονικές τάσεις όπως κάποια στελέχη της πόλης που έχουν ήδη αρχίσει να προσαρμόζονται στον νέο αντιμνημονιακό αγώνα που ξεκινάει σε μερικούς μήνες. Γιατί είπαμε δεν φταίμε εμείς αλλά οι "κακοί" ξένοι που μας δάνεισαν και δεν μας άφησαν να γίνουμε Σοβιετία για να περιμένουμε σε ουρές για ένα κιλό ζάχαρη τον μήνα όπως γίνεται ακόμα και σήμερα σε πολλά κράτη παρίες που τα κυβερνούν κόκκινοι ή και μαύροι δικτάτορες.

-  Βασική κατηγορία για τον εγκλεισμό στα γκουλάγκ και φυσικά διαχρονικά η κατηγορία για όποιον διαφωνεί με τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους είναι πως είναι ψυχικά ασθενής. Οι καιροί άλλαξαν και εδώ είμαστε εμείς να αναδεικνύουμε την υποκρισία κάποιων πρασινοφρουρών με κάδρα του Άρη Βελουχιώτη στα σπίτια τους. Γιατί προφανώς και μαζί με αυτούς συγχρωτίζονται και η άλλη απεχθής κατηγορία για εμάς αυτοί που τους ταιριάζει το "Πισίνα , χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη".

ΥΓ: Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σταύρος Γεωργάκης που θα έχει δύσκολο έργο και σήμερα . Τα βλέπετε άλλωστε αφού τα δημοτικά μας συμβούλια μεταδίδονται ζωντανά μέσω του local tv. Βέβαια ελάχιστοι τα παρακολουθούν φαίνεται άλλωστε και από τις επισκέψεις που έχουν στη σελίδα στο youtube τα βίντεο που και εμείς εθιμοτυπικά ανεβάζουμε , για να έχει όποιος θέλει πλήρη εικόνα. Ευτυχώς που συμβαίνει αυτό γιατί κάποιοι δεν θα πίστευαν αυτά που γράφαμε , γιατί νομίζουν πως μπορούν να λένε άλλα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και άλλα έξω στις κομματικές τους εκδηλώσεις. Ο συνονόματος λοιπόν κ. Γεωργάκης βελτιώνεται αφού στην αρχή η ευγένεια του παρεξηγήθηκε ως αδυναμία από κάποιους που θεωρούν πως βλέπει κανείς το προϊόν αυτό και δίνουν κάθε φορά το ατομικό τους show. Παλιά είχαμε μόνο τους κομμουνιστές τώρα μπήκαν και νέοι "ηθοποιοί" στο κόλπο. Όπως όμως δεν βγαίνει τα τελευταία 20 χρόνια και στην Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης δεν θα βγει και για αυτούς. Εμείς τους το επισημάναμε πολύ νωρίς μάλλον δεν θέλουν να το καταλάβουν ή διαφωνούν με την επικοινωνιακή μας συμβουλή και έτσι χάνουν και το δίκιο τους ακόμα και σε θέματα που το έχουν.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: