ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα τρολ θεωρούν πως υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Τα τρολ θεωρούν πως υπάρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο


Το ψεύτικο προφίλ του Kostas Baroutea θα βάλει σε νέες περιπέτειες την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που θεωρεί πως μην καταδικάζοντας τα διαδοχικά περιστατικά ρατσισμού υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της θα "κρύβεται" πίσω από  τρολ  που νομίζουν πως μας απαξιώνουν. 


Δεν κατάλαβαν τίποτα από το πάθημα των άλλων ακραίων  που κατέβασαν προεκλογικά το 2019 το ιστολόγιό τους και νιώθουν ασφαλείς γράφοντας από την ip του σπιτιού τους! 



Εμείς προφανώς δεν είμαστε σαν τον σημερινό Αντιδήμαρχο κ. Στασινόπουλο και θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν. Καλό μας κάνουν.  Αφού στόχος μας φυσικά δεν είναι η ΦΙΜΩΣΗ κανενός αλλά η αποκάλυψη του ποιος μας βρίζει. Και κυρίως γιατί.  Γιατί στην περίπτωση του τάχα kostas  Barouteas πολύ θα πέσουν από τα σύννεφα.

Μια χαρά βλέπω συνομιλούν τα άκρα είτε κόκκινα είτε μαύρα μεταξύ τους  και προφανώς ουδείς γελάει με το πρώτο σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ της πόλης αλλά με τους ίδιους και την απέλπιδα προσπάθειά τους να μας απαξιώσουν ως μέσο .

Επειδή πολλοί έχουν κάνει διαδικτυακό φίλο τον kostas Barouteas χωρίς να τον γνωρίζουν όπως π.χ ο Αντιδήμαρχος κ. Στασινόπουλος καλό είναι να τον διαγράψουν αφού δεν έχει να τους προσφέρει κάτι αυτή η διαδικτυακή "φιλία" αλλά μόνο "μπελάδες".

Για τους υπόλοιπους και αυτούς που αποδεδειγμένα  τον γνωρίζουν ας τον κρατήσουν να γελάνε μαζί του . Ας τον σβήσει πρώτος ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Α.Τ αφού δεν τον γνωρίζει από τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει έως τώρα και είναι ακριβείς.

Πάντως μη θεωρεί κανείς πως εννοεί εμένα ο barouteas , όπως και άλλη περίπτωση γνωστού "βγαίνω από τα ρούχα μου " θα λέει πως τα γράφει για άλλον . Όμως τον προδίδουν άθελά τους όσοι σχολιάζουν το ποστάρισμά του και βασικά για γέλια είναι να σε απειλή ένας τόσο χυδαίος και ανίκανος !

Τα καλύτερα έρχονται με διαγραφές μελών της ΝΔ και υποψηφίων της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και ας ελπίσουμε να είναι και η τελευταία φορά που θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε σε ανθρώπους που δεν τα πάνε καλά με τους δημοσιογράφους.

Το κατάπτυστο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοσιογράφους τους εκφράζει απόλυτα άλλωστε ...

Ο "ψεκασμένος" που πήγε να το παίξει "μαγκιά" στον Alpha και στον συνάδελφο Αντώνη Σρόϊτερ είναι ήδη φυλακή γιατί η πατριδοκαπηλία του δεν τον έσωσε.

Ο δημοσιογράφος "ξεβράκωσε" τον "Μεσσία" Σώρρα και τον έστειλε στη φυλακή αφού ήταν πατριώτης - απατεώνας. Και βέβαια έλεγε και αυτός το γνωστό φασιστικό παραμυθάκι με τους κακούς ξένους και τους δοσίλογους πολιτικούς!

ΥΓ: Από τον άλλο "Μεσσία" και υποψήφιο στο facebook δήμαρχο  Ηλιούπολης δεν έχουμε νέα και ανησυχούμε. Καιρό έχει να εμφανιστεί για να συμβάλει με τα ψέματά του στο "ρεπορτάζ" των επικριτών μας.


Παρόλο που είχαμε ενημερώσει για το fake προφίλ του τρολ κάποιοι αφελείς "τσιμπάνε" σε μη υλοποιήσιμες προτάσεις του για τον δήμο μας. Τι να πούμε;



Τα ψεύτικα στοιχεία που δίνει το fake προφίλ που έχει φαντασίες πως είναι σε θέση με τις ιδιαιτερότητες που έχει να χτυπάει και δημοσιογράφους δείχνει και την αγάπη του για την χούντα και τους συνταγματάρχες.

Έχει επιλέξει ως ημερομηνία γέννησής του την επέτειο της ΧΟΥΝΤΑΣ . Όλα τα απολειφάδια της "επανάστασης" συσπειρωμένα με τους Σταλινοφασίστες της πόλης μας συνεχίζουν να μας υβρίζουν. Άλλωστε είναι τόσο άνανδροι που δεν μπορούν παρά να συκοφαντούν χωρίς στοιχεία όποιον δεν συμφωνεί με τον έκδηλο ΡΑΤΣΙΣΜΟ τους και ΦΑΣΙΣΜΟ τους.


Για το ψεύτικο προφίλ ο Σ.Μ είχε γράψει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook

Άλλαξε εικόνα προφίλ και συνεχίζει κανονικά να μας συκοφαντεί διαδικτυακά , αλλά πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και το κινητό τηλέφωνο με το οποίο έχει πιστοποιηθεί στο facebook αλλά και την ip από την οποία ανεβάζει τις σαχλαμάρες του.

Και άλλο fake προφίλ στην υπηρεσία υπεράσπισης του ρατσισμού τους



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: