ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διαβάστε τι λέει το ΚΚΕ για το ΔΣΕ που βέβαια μόνο δημοκρατικός δεν ήταν αφού ήθελε να κάνει τη χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Διαβάστε τι λέει το ΚΚΕ για το ΔΣΕ που βέβαια μόνο δημοκρατικός δεν ήταν αφού ήθελε να κάνει τη χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ



Από την επίσημη σελίδα του ΚΚΕ διαβάζουμε πως ο "Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδος" λειτούργησε ως ΑΣΠΙΔΑ των λαϊκών δημοκρατιών της Αλβανίας του Χότζα , της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο κ.ο.κ προφανώς και όταν ακούτε κάποιον να σας λέει πως συμμετείχε στον ΔΣΕ καταλαβαίνετε πλέον γιατί δεν πρέπει να τον ΤΙΜΑΤΕ.



Ομολογούν οι ίδιοι πως ήθελαν να κάνουν την χώρα μας ένα κράτος που δεν θα είχε καμία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και για του λόγου το αληθές ρωτήστε τους χιλιάδες Αλβανούς , Βούλγαρους και Ρουμάνους που είναι κάποιας ηλικίας ζουν στη χώρα μας και που έζησαν στο πετσί τους τις λαϊκές αυτές "δημοκρατίες" .

Τιμή και δόξα λοιπόν στον αστικό εθνικό στρατό όπως τον αποκαλούν οι κομμουνιστές και στους συμμάχους μας που γλίτωσε την χώρα μας από την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ βαρβαρότητα.

Αυτούς τιμούσε ο τέως δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Βαλασόπουλος μέσω του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης όπου συμμετέχουν και οργανώσεις που δεν κατάλαβαν πως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε το 1945 με την απελευθέρωση της χώρας μας από τους Γερμανούς κατακτητές αλλά συνέχισαν προσπαθώντας να αντικαταστήσουν αυτούς τους δυνάστες με τους Ρώσους.

Βέβαια στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης συμμετέχουν και οργανώσεις που πάλεψαν και αναγνωρίζουν πως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε το 1945 αλλά προφανώς και όσο συμμετέχουν και οργανώσεις που έχουν καταδικαστεί σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο είναι προβληματική η διατήρηση ενός ΝΠΔΔ που παραποιεί εμφανώς την Ιστορία μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο νέος δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης θα κατανοήσει πως δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα το "παραμύθι" το οποίο έτσι και αλλιώς έχει κριθεί αφού μόλις το 5% του λαού μας εμπιστεύεται τους απογόνους του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ εκτός και εάν κάποιος σοβαρά πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά , Αλέξη Χαρίτση και πολλών άλλων έχει ουδεμία σχέση με όσους ήθελαν να κάνουν τη χώρα μας Σοβιετία.

Τα 4.5 χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ απέδειξαν πως το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις "κραυγές" κάποιον αμετανόητων έμεινε πιστό στις δημοκρατικές αξίες της Ε.Ε και των συμμάχων μας.

Αυτών που υβρίζονται (κάντε κλικ εδώ) στη διακήρυξη του ΚΚΕ με αφορμή την συμπλήρωση των 70 χρόνων του ΔΣΗ και που εξηγεί και στον πλέον ηλίθιο ποιοι ήταν οι σκοποί του που απέτυχε να υλοποιήσει αφήνοντας στα ορφανά του Στάλιν παρακαταθήκη για να πράξουν και στο μέλλον την ανοησία να νομίσουν πως μπορεί η Ελληνίδα ή ο Έλληνας να τους ακολουθήσει στο μάταιο αγώνα τους να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία.

Αυτή που εγγυάται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ακόμα και στους εχθρούς της αλλά που προφανώς δεν θα τους δώσει και το "σκοινί" όπως πιστεύουν οι αφελείς κομμουνιστές για να μας κρεμάσουν!

ΥΓ: Βασικά το θυμήθηκα για τον τέως δήμαρχο επειδή κάποιοι που γνώριζαν το παρελθόν του είχαν προβλέψει πως η διοίκηση του θα οδηγούσε πολλούς πρώην "συντρόφους" του στην αποσκίρτηση. Λένε μάλιστα πως ο ίδιος εάν και γνώριζε τις προθέσεις του θεωρούσε πως θα έβρισκε συμμάχους στα αριστερά του.

Τελικά δεν βρέθηκαν και γίνεται φανερό πως και η νέα διοίκηση θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργείται και που προφανώς θα αφήσει όπως και το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ στην άκρη τις μπούρδες του κατά του Ιμπεριαλισμού αφού σε όποιον δεν αρέσει η Δύση και οι σύμμαχοι του αλλάζει απλώς στρατόπεδο και δεν μας πρήζει με "επαναστάσεις" που ουδείς ακολουθεί αφού το αποτέλεσμά τους το γνωρίζουμε πλέον από την παγκόσμια Ιστορία. Το κείμενο δεν είναι "τυχαίο" αφού έχει να κάνει με θέμα που μας έχει σταλεί και ξεκαθαρίζει πολλά για εμάς που έχουν να κάνουν με το ΝΠΔΔ Μουσείο Εθνικής Αντίστασης . 

Μελετάμε την χαρτούρα και το ηχητικό υλικό αφού προφανώς και δεν είμαστε άσχετοι να πέσουμε σε "παγίδα". Ελπίζω ο "ανώνυμος" καταγγέλλων να λύσει τις απορίες στο mail που του στείλαμε αφού για εμάς ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ υπάρχει (ελέω και Νόμου Βενιζέλου) μόνο εφόσον αυτός που θέλει να βγει η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι διατεθειμένος να σπάσει την ένοχη και δική του ΣΙΩΠΗ αφού όπως ερευνήσαμε ήδη ΑΘΩΟΣ του "αίματος" ούτε αυτός είναι! Και προφανώς συμμετείχε επί δύο τουλάχιστον δεκαετίες στο "έγκλημα" που κάπως αργά αλλά όχι μάταια τώρα μας καταγγέλλει .

Για να μην λένε κάποιοι πως είμαστε εμπαθείς να τονίσουμε εδώ πως για το θέμα που ανέδειξε η δημοτική παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" και αφορά τους προϋπολογισμούς των ετών 2019 και 2020 ο "ανώνυμος" καταγγέλλων μας έδωσε εξήγηση αλλά όχι πειστική σε εμάς τουλάχιστον.

Καλούμε λοιπόν από εδώ την διοίκηση του δήμου να απαντήσει εάν δεν έχει ακόμα στείλει στον κ. Αραμπατζή απάντηση (20 Φεβρουαρίου έπαιξε σε πολλά τοπικά ΜΜΕ το σχετικό δελτίο τύπου της παράταξής του) γιατί προφανώς και οι καιροί άλλαξαν και κάποιοι "σύντροφοι" νιώθουν ή είναι αδικημένοι!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: