ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αμήχανη η αριστερά στις αποκαλύψεις των δημοσιογράφων και τις καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπι Μϊωνή

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Αμήχανη η αριστερά στις αποκαλύψεις των δημοσιογράφων και τις καταγγελίες του επιχειρηματία Σάμπι Μϊωνή



Τις παλιές καταγγελίες που έχουν ήδη διερευνηθεί και έχουν πάει στο αρχείο από τις Εισαγγελίες Οικονομικού Εγκλήματος και Διαφθοράς επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ μη απαντώντας ( δεν έχει και κάτι να πει) για το ηχητικό με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά να παραδέχεται πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ είχε ποδηγετήσει την Ελληνική Δικαιοσύνη.



Η δημοσιογραφία για ακόμη μια φορά αποκάλυψε όσα δεν θέλουν οι πολιτικοί να μαθαίνονται από τους πολλούς και τα γνωστά τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας δεξιάς άρχισαν πάλι να στοχοποιούν δημοσιογράφους αφού ως γνωστόν δεν φταίει ο πολίτης και η ψήφος του αλλά ο δημοσιογράφος που τάχα κρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η αλήθεια σε Αστικές Δημοκρατίες όπου ο τύπος λειτουργεί απρόσκοπτα και δεν κυνηγιέται όπως ήθελε να πετύχει η προηγούμενη κυβέρνηση ( θα δείξει τι θέλει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη) δεν κρύβεται και ο πολίτης έχει πληθώρα ΜΜΕ για να επιλέξει και να μάθει πράγματα που τον αφορούν.

Και βέβαια η ΑΛΗΘΕΙΑ βγαίνει όχι από "ψεκασμένους" και δογματικούς δημοσιογράφους που τάχα σέβονται τα προσωπικά δεδομένα αλλά από εκείνους που με κόστος και υψηλό τίμημα έχουν αφιερώσει την ζωή του στο να υπηρετούν ένα λειτούργημα και όχι να κλείνουν τα μάτια στη χειραγώγηση που επιχειρεί η κάθε Σοβιετία να επιβάλλει στον Τύπο.

Για ακόμη μια φορά ο δημοσιογραφικός κλάδος στη χώρα μας έδωσε μια ΗΧΗΡΗ απάντηση στο κατάπτυστο σποτάκι των αριστερών που θα πρέπει να κατανοήσουν πως οι δημοσιογράφοι δεν είναι δυνατόν να ΦΙΜΩΘΟΥΝ σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας.

Είμαστε υπερήφανοι για τον κλάδο μας και αναρωτιέμαι πια άλλη επαγγελματική κατηγορία πολιτών έχει βοηθήσει περισσότερο την χώρα μας στο να βρει τον σωστό δρόμο από ό,τι η δική μας.

Στα δικά μας και πάντα βέβαια ακολουθώντας μια επικαιρότητα που ΑΦΟΡΑ την δική σας καθημερινότητα γιατί χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν αξίζει η ζωή μας , θα έχουμε πλούσιο ρεπορτάζ για δύο θέματα που μας τράβηξαν την προσοχή και που διαδικτυακά τουλάχιστον παίζουν σε ομάδες της πόλης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Γιατί είπαμε εμείς δεν σιωπούμε παίρνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ και κυρίως δεν αφήνουμε τους πολλούς ανήθικους και βολεμένους της πόλης μας να μας κουνάνε το δάχτυλο. 

Όλες οι προσπάθειες φίμωσής μας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσαν στο κενό για εδώ δεν τέθηκε ποτέ θέμα αφού το ιστολόγιό μας ανήκει στην Google και φυσικά δεν έχουμε κάνει τίποτα που να είναι αντίθετο με την Αμερικανική Δικαιοσύνη ώστε το ιστολόγιό μας να πέσει.

Όχι πως έχουμε κάνει κάτι που αντιβαίνει και την εδώ αλλά όπως ακούτε και σύντομα θα βλέπετε κιόλας κάποιοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης στη χώρα μας ήθελαν στη φυλακή τους δημοσιογράφους και πολύ σύντομα ακόμα και εάν υποχωρήσει η κυβέρνηση ( έτσι δείχνει) θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι διώκτες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Γιατί στο μόνο που έχουν δίκιο οι αριστεροί είναι στο ό,τι η χώρα μας δεν μπορεί να αγνοήσει ό,τι συμβαίνει στον δυτικό κόσμο όσο αποτελεί τμήμα του! Και προφανώς οι Δημοκρατίες αλά Πούτιν (με τις χιλιάδες διώξεις σε εκπροσώπους του τύπου στη Ρωσία) δεν μπορούν να υιοθετηθούν από ένα Δημοκρατικό κράτος όπως η Ελλάδα.

Υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι δημοσιογράφοι που θα "εκμεταλλευθούν" την συγκυρία και θα προβούν σε σπουδαίες αποκαλύψεις. Αριστεροί και δεξιοί κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά και στο τέλος της μέρας θα βρίζετε και οι δύο μαζί τους εκπροσώπους του τύπου γιατί κακά τα ψέματα η δημοσιογραφία ενοχλεί κάθε Εξουσία. Από την "καταιγίδα" δεν θα ξεφύγουν και τα "μικρά" κόμματα για αυτό κοιτάξτε να δείτε πως θα αλλάξουν σύντομα την θέση τους και από την πλευρά των δημοσιογράφων θα βρεθούν αγκαλιά με τους διώκτες τους!

Συνεχίζουμε λοιπόν μέχρι τέλους που έλεγε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έστω και εάν κάποια "καλόπαιδα" και της ΝΔ δεν το επιθυμούν γιατί είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση.

Λυπόμαστε ειλικρινά για συναδέλφους που δεν είδαν ή δεν άκουσαν το θέμα με τον επιχειρηματία Σάμπι Μϊωνή και τις συνομιλίες του με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά ακόμα και ο τελευταίος επιθυμεί την διαλεύκανση της υπόθεσης αφού κατανοεί πως δεν μπορεί να χρεώνεται πράγματα για τα οποία ο ίδιος δεν είχε καμία συμμετοχή . Ας πάνε φυλακή όσοι σήκωναν τηλέφωνα και καλούσαν την διεφθαρμένη ΕΛ.ΑΣ να συλλαμβάνει δημοσιογράφους και όχι όσοι απαντούν σε ό,τι τους καταλογίζουν αφού  δεν έχουν άλλωστε να κρύψουν και τίποτα. 

"Αφουγκράζομαι"  μια ΣΙΩΠΗ στους καραμανλικούς βουλευτές της ΝΔ για τον κ. Παπαγγελόπουλο προφανώς γιατί γνωρίζουν τι θα ακολουθήσει .......

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: